Рокли, дънки все теснеят, МАРТенките дебелеят (18)

• 22 661
  • 764
  •   1
Отговори
# 645
Ще ми дадете ли и на мен парола да се запозная и аз с вас и аз да ви се представя визуално? Simple Smile

# 646
  • Сред обкръжението
Много ви благодаря за подкрепата  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Целувам ви всички!!!

Карамел` , при мен имаше едно течение още от самото начало на бременността, което след изследванията излезе, че е чисто, т.е. няма нищо притеснително. Но от около седмица стана много обилно и си промени цвета (стана едно зеленикаво, не мога да обясня точно). По принцип увеличаването на вагиналната секреция по време на бременност е нещо нормално.

Tink , Честно казано не помня док как точно назова бактерията. Не искам да влизам в подробности относно това, какво причинява тя, защото не искам да ви натоварвам излишно с някакви негативни мисли.

Отново ви благодаря за подкрепата Hug Hug Hug

Щом науча новините от док веднага ще докладвам - надявам се с добри новини

# 647
Blagodarq ti veni_sasi Simple Smile

# 648
Моят термин е 25-ти март.Аз бях 47 кг, а сега съм 52кгл

# 649
НаНина с всичките ни стиснати палци няма как да не са добри резултатите! Всичко ще е наред!  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 650
  • Sofia
И аз да кажа за килограмите...почнах 52 но свалих 1 Simple Smile Бях 51 до към края на третия месец. Сега съм 53-54 кг. Уф като го написах и много ми излиза....за един месец 2 кг. Не е ли най-добре да е по 1 кг на месец? Колко е "нормалното" качване за една бременност? Аз по принцип си похапвам сега като съм гладна няма така да стоя но пък не се движа много което е проблем върху който трябва да се концентрирам.

НаНина не се тревожи всичко ще е наред. Ако има някакви проблеми потърси още едно мнение преди да се панираш.

# 651
...

Последна редакция: вт, 29 сеп 2009, 09:12 от Щастлива съм!

# 652
НаНина важното е че си отишла на доктор и си му казала за течението.Ще видиш че всичко ще е наред и с теб и с бебчето.
Не се настройвай негативно!!! Hug
Мерси за паролата. Hug

# 653
 Оле колко много сте писали...няма да мога да го изчета всичко днес Sad
  Аз да Ви кажа не мога да намеря хубави дънки за бременни...а вече ми трябват...гледах в бенетон,но не ми харесаха,в motherscare ми се сториха много скъпи,а и не бяха кои знае какви... Sad

# 654
То и аз не съм си купила още нищо за бременни а вече ходя с разкопчано копче на дънките.Но след 2 седмици съм на сватба и то ще съм кума и трябва да избирам рокля.Всички ме бъзикат ,че по сватбите обикновено ако някой е бременен,то това е булката, а сега кумата. Grinning

# 655
Здравейте и от мен момичета... колко много сте изписали за една седмица Simple Smile
Ние вече се преместхме и сме си в къщи, но нямаме нет още и ми е много гадничко така изолирана от вас и от всички, не знам какво сме правили на времето без нет и телефони, а съм и в болничен вече и съвсем  съм се откъснала от света Simple Smile но ми е добре, не се оплаквам.

Гледам разискавате темата за килограмите... положението е мн кофти и при мен. Радвам се само, че от повече от месец не съм качила нито един. Но ще видим до кога ще се задържа така.

Слагайте ми и на мен едни сини гащи Simple Smile исках розовички, ама ще съм мъжка мама Simple Smile

сега се връщам да ви изчета колкото мога !

# 656
Привет hiki_miki Понеже оформяме бройката за срещата да те включваме ли в списъка със сигурност

# 657
Боже, момичета не мога да ви изчета от вчера.
Magdalin   nbirthday nbirthday nbirthday жива ,здрава и едно здраво и щастливо бебе да си гушкате.
НаНина всичките ти притеснения ги усеща е бебчо,ще видиш ,че всичко ще се оправи.
На мен като ми казаха,че имам и миома все едно ме пратиха в ада.Но мами от този форум ме успокоиха и ми вдъхнаха куража,от който се нуждаем всички.За което съм им благодарна от сърце.А днес след 2 часа чакане пред кабинета да мина на ЛКК за болничен ,се чувствам като сдъвкана и изплюта.Не ми се разказва ,колко изнервени мами имаше там и какви кавги се развихриха.За килограмите какво да кажа.Забременях на 43 кг. и последно преди 2 седмици ,като се теглих бях 48 кг. сега ще съм малко повече разбира се,защото си похапвам добре. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 658
Мерси, за сайта Тинк. Май ще пада шопинг в Deutschland. Супер дрешки има в С und A, аз преди за синът ми съм купувала от там и ми прави впечатление, че са по евтини от тези в БГ. Само после на летището да не излезе, че съм със свръхбагаж.  Laughing А и в Пловдив в магазините за бременни дрехите са супер грозни с извинение, ама едва една блуза си харесах, въобще не са по моя вкус.
За килцата аз съм +5. Даже днес нали съм рожденничка и кутиите с бонбони са до мен и май едната аз я преполових. Но с малкия бях наддала около 18 кг. и като родих покрай всекидневните разходки и безсънни нощи не забелязах кога ги свалих. Така, че не се притеснявайте, важно е бебенцата да са ни здрави, разбира се не трябва и да се отпускаме, защото прекаленото напълняване, води до високо кръвно, албумини и дори до преждевременно раждане.
Отново ви благодаря за пожеланията момичета!

# 659
 Laughing  и аз с разкопчано копче ходя ужас Simple Smile някой ако е намерил нещо хубаво да сподели...много са бабешки моделите,които гледах...дали пък да не си купя просто по-големи...ама така пък къде ще му излезе края...ще трябва всеки месец дънки да купувам...луда работа...

Общи условия

Активация на акаунт