Рокли, дънки все теснеят, МАРТенките дебелеят (18)

• 22 668
  • 764
  •   1
Отговори
# 630
  • Сред обкръжението
Здравейте и от мен!

Най-напред да кажа Честито и Добре дошли на новите мами! Леко и щастливо бременеене заедно с нас!!!

Magdalin* Честит Рожден Ден! Да си жива и здрава! Винаги да се чувстваш много обичана и щастлива!

Мили мами, аз мислех да не ви занимавам, затова и не съм писала през последните 2-3 дни. Но вече не издържам и цялата треперя от притеснение и сърцето ми подскача!

Още от петък съм в едни страхове и драми..... newsm45 От петък имам едно по-особено течение. Много се притесних. Мислих, мислих и реших да се обадя на док. В събота рано-рано сутринта отидох спешно на док. Той беше така да добър да ме приеме и в почивния му ден. Щях да изкопая тунел под вратата докато чакам да вляза. Оказа се, че е имало за какво да се притеснявам. Възможно е да имам някаква бактерия, която не е никак безобидна (няма да влизам в подробности). Сега чакам да стане "понеделник вечерта", за да се обадя за резултатите и направо не ме свърта. На работа съм, а не мога да мисля за друго. Може и да е друго много по-безобидно, но въпреки това аз сега само подскачам от кълка на кълка от притеснение. newsm45 newsm45 newsm45
До вчера като, че ли бях по-спокойна и по-позитивно настроена. Постоянно си повтарям, че това бебче ми е божи дар и всичко ще бъде наред. Появи се в много труден за мен момент и го обикнах веднага.

Споделих си и днес аз моля за вашите палчета Praynig Praynig Praynig

# 631
Благодаря, момичета, които ми обърнахте внимание.
Принципно и док ме успокои, че при "първескините" е нормално за първи път да се усети най-рано около 20-та седмица, ама аз като ви чета вас и си изкарвам акълите  Rolling Eyes То за това мъжа ми от край време иска да ми наложи вето над лаптопа, ама аз все още не разрешавам  Rolling Eyes

# 632
А аз не искам да минава бързо времето, искам да се наслаждавам на всеки миг, а ми се струва , че летят...
Като се замисля кога бях с бременна с баткото, кога родих, имам чувството, че цяла вечност е  минала, а сега като го погледна колко е пораснал и колко е самостоятелен вече ми се къса сърцето, но да е жив и здрав да ми расте а аз ще се спасявам,а и скоро се надявам пак да си гушкам едно прекрасно бебче...

# 633
НаНина не се притеснявай, всичко ще бъде наред  Hug
Аз си мисля, че е добре да кажеш какво точно ти е течението, за да сме информирани и ние останалите.
Ако имаш желание, де...защото и моят док ми е казал внимателно да наблюдавам за странни течения, защото имало някои, които могат да бъдат много, много опасни.Аз естествено не знам какво означава "странни", но се надявам, че ако има нещо опасно да (недай Боже) да съумея да го забележа.

# 634
  • Burgas
Аз пък си поръчвам неща от тук http://www.laredoute.fr/achat-les-aubaines.aspx?categoryid=23107224,особенно за децата по намаленията има хубави и изгодни неща,някой път направо без пари

# 635
НаНина не се притеснявай и да е бактерия ще я излекувате. Каква е тази опасна бактерия?

# 636
Здравейте и от мен!

Най-напред да кажа Честито и Добре дошли на новите мами! Леко и щастливо бременеене заедно с нас!!!

Magdalin* Честит Рожден Ден! Да си жива и здрава! Винаги да се чувстваш много обичана и щастлива!

Мили мами, аз мислех да не ви занимавам, затова и не съм писала през последните 2-3 дни. Но вече не издържам и цялата треперя от притеснение и сърцето ми подскача!

Още от петък съм в едни страхове и драми..... newsm45 От петък имам едно по-особено течение. Много се притесних. Мислих, мислих и реших да се обадя на док. В събота рано-рано сутринта отидох спешно на док. Той беше така да добър да ме приеме и в почивния му ден. Щях да изкопая тунел под вратата докато чакам да вляза. Оказа се, че е имало за какво да се притеснявам. Възможно е да имам някаква бактерия, която не е никак безобидна (няма да влизам в подробности). Сега чакам да стане "понеделник вечерта", за да се обадя за резултатите и направо не ме свърта. На работа съм, а не мога да мисля за друго. Може и да е друго много по-безобидно, но въпреки това аз сега само подскачам от кълка на кълка от притеснение. newsm45 newsm45 newsm45
До вчера като, че ли бях по-спокойна и по-позитивно настроена. Постоянно си повтарям, че това бебче ми е божи дар и всичко ще бъде наред. Появи се в много труден за мен момент и го обикнах веднага.

Споделих си и днес аз моля за вашите палчета Praynig Praynig Praynig

Мила, стискаме палчета. Няма страшно. Споко всичко е лечимо, не се притеснявай всичко ще бъде наред с тебе и с бебчо бъди спокойна. И на мен така ми изкараха акъла с тоя пролактин и с изследванията на другите хормони, че можело да има проблем с бебето, но като отидох при доктора който си разбира и се оказа, че само дето не съм спала две нощи, та и горкото бебенце побъркар от безсъние, дано то се е наспало поне. Наистина всичко ще бъде наред и наистина бебчето ще бъде добре бъди спокойна. Моя доктор казва че позитивните мисли карат бебето да се чувства щастливо, така че моля те знам че ти е тежко щото и аз бях полудяла като теб, но се опитай поне малко позитивни мисли да си вкараш. Аз те гушкам силно и ако имаш нужда от нещо пиши newsm51

# 637
НаНина и на мен от микробиологията ми излезе ,че имам някаква бактерия и дори ми изписаха антибиотик.Арилин Рапид.
Купих си го обаче още ме е страх да го взема.Но ще трябва,че бактерията може да е по-опасна от него.

# 638
НаНина   имаш много стиснати палчета от мен. Не се притеснявай излишно..тези притеснения ги предаваш на бебчо...важното е да се реагира на време...другото остави в ръцете на Док. Ти само трябва да бъдеш положително настроена...майка ми казва,че психиката е от огромно значенеие

Много прегръдки и горе главата  Hug

# 639
Tink Syper СТРАХОТНА СИ ТОВА С МЕРКИТЕ МИ ПОМОГНА МНОГО   bouquet  bouquet  bouquet  newsm51 newsm51 newsm51

# 640
anik79 ти при кой доктор ходиш ако не е тайна?

# 641
Tink Syper СТРАХОТНА СИ ТОВА С МЕРКИТЕ МИ ПОМОГНА МНОГО   bouquet  bouquet  bouquet  newsm51 newsm51 newsm51

Хехе, няма проблем, радвам се, че мога да помогна!

# 642

Хехе, няма проблем, радвам се, че мога да помогна!

А само кажи да ли мога да си поръчам от сайта и да ми ги пратят в БГ

# 643
Здравейте момичета,

Честито и Добре дошли на новите мами и на ражденичките! Леко и щастливо бременеене Simple Smile

Стискам палчета на всички мами и бебоци да са добре, да няма притеснения, а само щастили емоции Simple Smile

Мен май сте забравили да добавите  Cry
Термин 3.03.2010, 29г., София. Моля и за паролка да кача снимчици и да се запозная визуално с вас. Много ще съм ви благодарна.
 Hug

# 644

А само кажи да ли мога да си поръчам от сайта и да ми ги пратят в БГ

Доставки правят само в Германия...  Sad

Общи условия

Активация на акаунт