Рокли, дънки все теснеят, МАРТенките дебелеят (18)

• 22 674
  • 764
  •   1
Отговори
# 615
Magdalin* честити рожден ден! Пожелавам ти най-вече здраве за теб и бебче и много много щастие!

За магазини тук в Германия ти препоръчвам C&A - http://www.cunda.de/Shop/HtmlStart/start.html

Ей тука виж какви сладки бебешки дрешки има.

Ето тук е модата за бременни

Добре дошли на всички нови мамчета!   bouquet

Мойте килца са вече +4, но ще ги мисля догодина след като родя. За сега отказвам да се притеснявам!

Последна редакция: пн, 28 сеп 2009, 14:59 от Tink

# 616
  • Враца
Гледам килцата обсъждате.Аз със първите две бременности съм забременявала 50 кг и съм стигала до 64 и със двете деца.Сега забременях 57 Embarassed и дотук съм качила 2,5 кг.Поставила съм си цел повече от 70 до края да не вдигна ,но ще видим това е божа работа.

# 617
Tink C&A са готини дрешки. Преди 10 години момя мъж всяка година нашесе от германия такива.

Само кажи скъпа има ли раздел за бременни и как се води на немски че съм скарана с този език.

# 618
Момичета редактирах си поста предишния с точните линкове към бебешката и бременната мода!

Има и по-добри магазини, ако ви се дават 70 евро за някъв си панталон. C&A са сравнително евтини и аз лично съм доволна от качеството.

# 619
  • Burgas
С първата бременност качих 16кг,надявам се и този път да не е повече от това,за сега 5кг отгоре,мисля че е добре,на месец по кило,от тук нататък сигурно ще качвам на месец по 2кг.

# 620
здравейте момичета.

Да кажа и аз за килцата - забременях 52кг в момента съм 58кг. или 6 кг отгоре. Немога да свикна на това бързо наддаване нещо. И най- тъпото ми е че на бедрата ми се появи уникален целулит. Никога съм нямала такова нещо. Направо съм претиснена дали ще мога да го махна после. Корема ми расте с дни буквално.

Смело мога да кажа че усещам бебока, но най- често вечер. Милия ми Ради също го усети , а малката Хриси получи подобаващ ритник за поздрав от брат си. smile3521

По мой изчисления от днес или утре и 8-мо мартенките влизаме в 5-ти календарен месец. А в 5-ти лунарен вече сме .

Имам чувството че това време не минава въобще. Искам да е декември

# 621
  • Burgas
И аз искам да е декември Sad
Сестрами пък носеше от Г-я дрехи на H&M на мен ми харесваха.

# 622
  • София
За килата да си кажа.

Забременях 73, свалих 4 и сега съм 70, по данни от тази сутрин   bouquet

# 623
цветослава  и аз съм така...много бавно ми тече всичко...имам чувството, че съм бременна от ужасно много време..., а като се замисля че и половината не е минало......и направо лудвам  Simple Smile

# 624
Цвети, аз съм в твоя отбор! И аз искам вече да е декември! По повод ритничетата на бебче, аз май съм с предна плацента, щото нищо не се усеща. А може и да е от сланинките по шкембето!  hahaha

Последно за C&А да кажа, че аз в момента съм с  ето тази блузка и е страшно удобна! Купих си и една друга - ето тази, която стои страхотно! Днеска съм решила да отскоча до там и да си купя тази жилетка. С две думи - горещо препоръчвам магазина!

В магазините на H&M в петък с трън да завартиш нямаше какво да купиш. Май не са заредили още есенната колекция. Много беше зле....  ooooh!

# 625
Ще ме запишите ли и мен в списъка? Grinning Абе уж не ми се прияждат разни работи и не ям повече от преди ама от каде тия килца? Grinning  
Ама няма проблем после ще му мисля.Таткото вика:Взех си слаба женичка,а сега като гледам си напът да се превърнеш в хипопотамче.И какви бицепси си отпрала ?!? Казвам му:Затова ще ме слушаш защото... Grinning

# 626
ох, и на мен ми се ще да минава по-бързо времето сякаш е спряло. Аз мисля че днес съм влезнала в 5 лунарен месец, но на 2,10 ще влезна в 5 календарен поне така си ги смятам

# 627
И аз съм 5-6кг отгоре.Започнах от 54 а сега съм 60кг.Направо ужас.
С първото качих 30 кг. ,а сега се надявам да не мина 20,
но това си е божа работа.Иначе много ми се яде newsm55

# 628
Цвети, аз съм в твоя отбор! И аз искам вече да е декември! По повод ритничетата на бебче, аз май съм с предна плацента, щото нищо не се усеща. А може и да е от сланинките по шкембето!  hahaha

Последно за C&А да кажа, че аз в момента съм с  ето тази блузка и е страшно удобна! Купих си и една друга - ето тази, която стои страхотно! Днеска съм решила да отскоча до там и да си купя тази жилетка. С две думи - горещо препоръчвам магазина!

В магазините на H&M в петък с трън да завартиш нямаше какво да купиш. Май не са заредили още есенната колекция. Много беше зле....  ooooh!
Като видя магазин C&A и направо откачам просто толкова ме кефят. Имам не знам колко дрехи от там, при всяко посещение в Европа в страни където ги има пада страшен пазар. И сега съм много нещастна, че не се очертава скоро да мога да пазарувам. Като бях във Виена си ги изкарах от интернет къде са и тормоз милото да ме води на магазини, ама тази година няма.
Страхотни са тези блузки, които показваш, искам и аз  newsm45  
В БГ отвориха DM, които е другия ми любим магазин, но той е закозметики, макар, че тук е доста празничък, но C&A май няма скоро да видим. Както и този магазин за мебелите ох как се казваше изфръкна ми от главата. Милото не може да ме изкара от него.

# 629
Tink имам една молба когато имаш време моляте погледни раздела XL Große Größen ими кажи на какви номера отговарят посочените там размери 44/46 48/50 52/54 56/58 ако има примерно сравнено с тези англиските които са от до 18,20,22,24 или някяква европейска номерация
че много неща съм си харесала ама незвамкои номер да си поръчам. А и още нещо дали мога да си поръчам от сайта да ми доставят тук в БГ

Общи условия

Активация на акаунт