Рокли, дънки все теснеят, МАРТенките дебелеят (18)

• 22 659
  • 764
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Момичета здравейте, имам въпросче към вас.
Нали в петък на 25.09 бях на амниоцентеза в Шейново. Преди самата манипулацията с акушерката уреждахме документите и тя ме попита дали искам болничен. Аз й казах, че искам като си мислех, че става дума за болничен само за самата датата на изследването.
Днес мъжът ми отиде да го вземе, носи ми го в офиса и аз какво да видя. От Шейново са ми издали болничен не за 1 ден, а за 33 дни. Води се първичен болничен, пише болница+домашно лечение и са ми написали някаква диагноза заплашващ аборт и т.н. Епикриза са ми написали също, ама той не я е взел днес. Да се явя на работа на 28.10. Ама аз искам само за 1 ден, за 25.09.
Кажете ако отида утре отново в Шейново дали ще ми го сменят.

# 676
  • София
marinex, честита ти мома. много се радвам, че преместването е минало. сега да пишеш по-често, че да не те мислим и теб  Hug
Blackangel, тая като я видиш пак бий й един зад врата от мен. как така ще те пипа с "лоши" ръце.  Hug аз не вярвам много в тези неща, но човек не знае какво ще му дойде до главата. сега нали си по-добре?
eniq, ама ако така се разплакваш от нас ще спрем да те подкрепяме  Naughty
хайде сега всички да си изкараме една спокойна и приятна вечер и да се наспите добре, и без кошмари, само розово-синички сънища. (моите напоследък са доста розови, но не заради бебка  Embarassed).

# 677
Момичета здравейте, имам въпросче към вас.
Нали в петък на 25.09 бях на амниоцентеза в Шейново. Преди самата манипулацията с акушерката уреждахме документите и тя ме попита дали искам болничен. Аз й казах, че искам като си мислех, че става дума за болничен само за самата датата на изследването.
Днес мъжът ми отиде да го вземе, носи ми го в офиса и аз какво да видя. От Шейново са ми издали болничен не за 1 ден, а за 33 дни. Води се първичен болничен, пише болница+домашно лечение и са ми написали някаква диагноза заплашващ аборт и т.н. Епикриза са ми написали също, ама той не я е взел днес. Да се явя на работа на 28.10. Ама аз искам само за 1 ден, за 25.09.
Кажете ако отида утре отново в Шейново дали ще ми го сменят.

мен ако питаш по-добре си почивай. Никой няма да ти даде тиквен медал за това че работиш много. Въпреки, че и аз работя още, но мисля скоро да си взема болничен. Мисля, че болничния може да се подмени нещо, но ти си преценяваш  bouquet

# 678
  • София
Tasty0703  мила аз медал не очаквам, но още не ми се стоеше в къщи. Мислех си и октомври да работя, а от ноември до раждането да съм в болнични.

# 679
  • София
Момичета, mamma продължава да не пише. Притеснявам се за нея. Не вярвам така да ни е зарязала, без да каже нито дума. Моля ако някой има инфо за нея да го сподели.

# 680
eniq голямооооо гуш от мен и горе главата и повече почивка,таткото ще те гледа Wink знам че не е лесно като си свикнала самичка да се оправяш ,но има и такива моменти...
Да си кажа и аз ,че чакам сини гащи,че бях пропуснала.Иначе някъде към 7-8-г.с. сънувах,че е мъж,ама не обърнах внимание бях си решила,че е девойка Wink

# 681
Момичета - кокичета  Hug  Hug  Hug

Не съм Ви чела от събота, така че сега се връщам назад да наваксам...
Но преди това да споделя:

Днес бях на преглед и ми направиха късния БХС. 40 минути гледахме бебо - мериха го, разгледаха го подробно и всичко си е съвсем наред с него  newsm44
Само дето върви по-големичко  Laughing Докторката ми каза, че явно ще е по-едричко бебе, но то има на кой - аз съм се родила 4 кг, мъжа ми към 4,5 кг, така че явно и бебе ще е голямо  Joy и ще се наложи секцио. Резултатите ми ще са готови в понеделник - стискайте палци  Hug Иначе беше много послушен фъстъка - явно не се беше разбудил рано сутринта  Laughing

За контракциите говорихме по-назад - предписа ми магнезии прахчета - всеки ден по едно, за да няма подготвителни контракции.

Това е отчета от мен, мами  Hug  Hug  Hug
Много Ви прегръщам!!!

# 682
Здравейте, момичета! Ще може ли и за мен паролата за албумчето? Постоянно ви чета , но не съм писала. Иначе да се отчета и аз- качила съм 6 кг. до момента, от 45 на 51. Честно казано имах нужда, но все пак ще гледам оттук нататък да не прекалявам, защото има още много време. Мисля, че вече усещам бебето, при мен е нещо като бодеж и побутване. Приятна вечер на всички.

# 683
  • Burgas
Антония ако не го представиш пред шефовете все едно го нямаш,пък за този един ден може отпуск да си пуснеш,или да говориш с шефа и той да те разбере да не прави проблем за един ден.

# 684
здравейте и от мен. привет на всички новодошли.
гледам, че отбора на пловдивските мами се увеличава и приветствам идеята на Силвия 80 да си направим среща.
и аз от петък усещам бебето. днес даже се опитваше да ме боцка. много е сладурско.
за килограмите - в началото минус 3, сега съм на нула. надявам се да няма прогресивен растеж

# 685
Tasty0703  мила аз медал не очаквам, но още не ми се стоеше в къщи. Мислех си и октомври да работя, а от ноември до раждането да съм в болнични.
иначе питах моя доктор защото ни е близък приятел той каза че може да се оправи болничния или като отидеш на място и ти напишат че поправката е тяхна и с печат или като напишат нов със същия номер  Grinning

Иначе и аз мисля да работя до  края на октомври, а от ноември да съм в болничен   bouquet

# 686
  • София
Благодаря ви anik79 и Tasty0703 за отговорите.   bouquet Ще говоря днес първо със счетоводството и шефа, не ми се ходи до Шейново да си счупя половината ден в обяснение за един ден и после още толкова, че да си го взема. Тъй като там болничните не стават веднага, а на следващият ден се получават след 12ч.
anik79 ти си права мила, говорих с личната си лекарка, че ако не го представя болничният на моя работодател, той не се завежда в НОИ и съответно не се налага да го ползвам. Имам и без това доста извънредни часове, така че ще си ги приспадна от петъка.
Всички ми се смеят какъв човек съм, да ми дават болничен, а аз да не искам  Laughing
Лек ден на всички, ще пиша по-късно за развитието  Hug

# 687
Добро утро, момичета. Моля Ви да ми изпратите парола за албумчетата. Желая на всички прекрасен ден!  hahaha newsm51

# 688
Добро утро и от мен!  Hug

Вече е вторник! Нямам търпение да идва петъка.... Днес ще се разкрасявам, боядисвам и т.н. след работа, та да съм във форма за отпуската... Охх не мога вече да чакааам!

# 689
здравейте на всички мами

много се радвам,че най-накрая се появиха и пловдивски мами Hug

добре дошли-аз също съм за среща

лек и спокоен ден на всички

Общи условия

Активация на акаунт