Машина за хляб - 19 част

• 52 201
  • 833
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Мах-мама, благодаря ти! не е късно... ние сега се прибираме и почвам  Party

# 496
  • Разград
Мах-мама, благодаря ти! не е късно... ние сега се прибираме и почвам  Party

И да се похвалиш после.

# 497
Здравейте. С наши познати от София бяхме в "Хепи" и там те си поръчаха "бразилски хлебчета". И друг път сме били там но не съм знаела че са толкова вкусни за да си поръчам. И понеже доказахте че сте майсторици ,реших да попитам дали някой от вас не знае как се правят. В рецептите от форума намерих  с кашкавал /стува ми се че в тези хлебчета имаше/. Не съм ги пробвала, чакам да видя какво ще кажете вие.    newsm12

Потърси тук или попитай за рецепта Peace.

max-mama, голяма майсторка си на питите Peace. Копнах си тази рецепта да я пробвам някой ден.

# 498
  • Разград

max-mama, голяма майсторка си на питите Peace. Копнах си тази рецепта да я пробвам някой ден.

Благодаря. Hug  bouquet
От към тесто винаги ги докарвам,но от към външен вид не винаги успявам.

# 499
max-mama,страхотно изглежда питката  bouquet
Адиктче,стискам палци за бързо разрешаване на проблема с машинката Hug
Момичета ,много ми е мъчно ,но ще ви изоставя за известно време.Много зле ни действа на килограмите тая хлебопекарна и с мъжо сме на диета Laughing

# 500
max-mama,чудна питка...точно такива ги харесвам ...мекички,пухкавички....за разлика от плътния хляб който ядем в къщи.....правя само черен и то ръженото брашно е повече от бялото/тип паве  hahaha/

# 501
  • Разград
max-mama,чудна питка...точно такива ги харесвам ...мекички,пухкавички....за разлика от плътния хляб който ядем в къщи.....правя само черен и то ръженото брашно е повече от бялото/тип паве  hahaha/

Благодаря  bouquet
Честно казано,аз също ям павета,но обичам аромата и гледката на питките от бяло брашно.Радвам им се като малко дете.

# 502
  • София
Nordina, и аз правя само черен хляб и изобщо не добавям бяло брашно. Но като се заинатих да не ползвам вече машинката, че да си раздвижа въпроса най-накрая, омесих един черен хляб на ръка  ooooh! еми трудно си е...
и за това реших, че вчера ... така и така меся на ръка ... ще правя питката на Мах-мама   bouquet много ти благодаря  Hug наистина стана много вкусна! ... ама половината я ометохме снощи само ... с мъжот  ooooh!

Данип, ще липсваш  Hug и ние цяло лято не сме правили вкуснотии. най-много някоя пица по тесто на Ерднич. Какво стана с този човек  Rolling Eyes Сега само черен хляб и понякога само едни питки от тестото мятам във фурната, ама пак се яде повече  ... уж същото тесто, ама  newsm78

# 503
  • Разград
Страхотна питка Peace,addicted™,много е красива.А питките как са плетени,много са интересни?

# 504
  • София
Max-mama  Hug с твоя помощ!
Питките са на възелчета, ама стърчащото подвих отдолу.

# 505
  • Разград
Max-mama  Hug с твоя помощ!
Питките са на възелчета, ама стърчащото подвих отдолу.

Ясно,ама изглеждат сложно завъртяни,чудесни са. Peace

# 506
  • София
 аз да попитам за тази уникална питка, за която се точа от няколко дни и която съм предвидила за събота,задължително ли маята трябва да бъде прясна  newsm78 Няма ли да стане със сухата или трябва задължително да си потърся друга?

# 507
аз да попитам за тази уникална питка, за която се точа от няколко дни и която съм предвидила за събота,задължително ли маята трябва да бъде прясна  newsm78 Няма ли да стане със сухата или трябва задължително да си потърся друга?

Аз правя питки само с прясна мая, не смея да рискувам със суха. В общи линии поне при мен нещата с прясна мая се получават доста по- добре, от тези със сухата. Изключвам хляба, който правя всеки ден със суха мая.  Peace

# 508
  • София
ами, явно няма да ми се размине тогава разходката до нормален магазин в този студ, а не бедния квартален, в името на успеха. Не спирам да отварям картинката на тутманика и питката, откакто са пуснати Embarassed

# 509
  • София
ей момичета, чудни питки показвате, браво на вас!

за маята, не би трябвало да е проблем сухата. Много жени си правят козунаците само със суха и им стават чудесни.

Общи условия

Активация на акаунт