Машина за хляб - 19 част

• 52 215
  • 833
  •   1
Отговори
# 405
  • Русе
sunko, почерпката я омеси чичко Гугъл  Blush Mr. Green И аз си търся рецепта за пита но тук майсторките се скатават  Laughing
Аз заради проклетото неизпичане връщах моята машина докато не се намеси момчето вчера. И аз доопичах ама не съм си купила месачка а цялостно чудо и затова си търсих правата  Crossing Arms

# 406
  • Разград
Ели,пуснала съм ти,бе мила,рецептата,която беше ми поискала.Май не си я видяла,на 26 стр. първият пост.

# 407
  • София
Благодаря ви за информацията за казанчетата на Мулинеск. Моята си е наред все още, много е нова. Пече си чудесно, нищо й няма (да чукна на дърво), но виждам, че при по-дълга употреба казанчето и по-скоро бъркълката е заплашена от изтриване на покритието...

# 408
  • Русе
Безсънните нощи ми се отразяват зле  ooooh!
Благодаря, мах-мама   bouquet

# 409
Момичета, нямам възможност да прочета всички теми и затова направо ще попитам Embarassed-някоя от вас правила ли е кекс в машината за хляб? Моята е висока-Аляска-харесала съм си рецепти, но искам да попитам получават ли се newsm78

# 410
Момичета, нямам възможност да прочета всички теми и затова направо ще попитам Embarassed-някоя от вас правила ли е кекс в машината за хляб? Моята е висока-Аляска-харесала съм си рецепти, но искам да попитам получават ли се newsm78

Аз правих веднъж. Стана много хубав, но нещо не бях пуснала точната програма. Беше някаква три-часова, голямо бъркане, чудо ooooh!...Не знам на каква програма трябва дасе прави - някоя по-кратка. Иначе не е оправдано.

# 411
Ами тя машината си има програма за кекс-поне моята Peace

# 412
Коя е програмата? Тогава най-много да съм пуснала на сладък хляб нещо, не помня newsm78.

# 413
при мен е 10 програма, но не знам колко е продължителността и Peace

# 414
  • София
Аз съм с Мулинекс и кексовете се правят на програма 10 с продължителност 1, 25 мин. Води се за тестени изделия с химическа мая(бакпулвер).

# 415
Аз съм с Мулинекс и кексовете се правят на програма 10 с продължителност 1, 25 мин. Води се за тестени изделия с химическа мая(бакпулвер).

Точно така !
Снощи докато си пиехме ракийката, спретнахме едно кексче с орехи и стафиди на 10 програма. Перфекция са тези машинки. Домашните любимци са много доволни. Днес може да пробваме едно козуначе... някой да знае коя програма оплита козунаците tooth

# 416
Днес може да пробваме едно козуначе... някой да знае коя програма оплита козунаците tooth

Аз знам- програмата е "тези две ръчички сплитат ги самички".  Mr. Green

Добре де, само на мен ли не ми се получават кексовете?  Crossing Arms Вадя ги в насипно състояние и от доста време не съм се пробвала да правя кекс. Ама хлябове правя всеки ден, вчера спретнах питките на Карина. Много ги обичам, ей!  Heart Eyes

# 417
  • София
аз правих кекса с ябълки и карамелена заливка от предишните страници-получи се перфектен....е,ако не бях забравила да махна и бъркалките,докато се пече,можех да му докарам по-цялостен вид, а не с две дупки,но иначе излезна без проблем

# 418
  • Географският център на България-Габрово
Ето и моят първи опит за козунак.По рецептата на Pina

# 419
dunia53, много добре ти се е получил Peace.Ти доволна ли си и как е отвътре?

Общи условия

Активация на акаунт