Машина за хляб - 19 част

  • 52 213
  • 833
  •   1
Отговори
# 420
  • Географският център на България-Габрово
  • Мнения: 593
dunia53, много добре ти се е получил Peace.Ти доволна ли си и как е отвътре?

Полин козунакът стана перфектен.Отвътре е на конци и е много пухкав.Аз го сложих на програма 3 на моята машинка.Най дългата 3 часа и 50 минути.За съжаление ми свършиха батериите и отвътре не можах да го снимам.

# 421
  • Разград
  • Мнения: 3 114
Безсънните нощи ми се отразяват зле  ooooh!
Благодаря, мах-мама   bouquet

За нищо Hug.Сега правя питка по тази рецепта,ще показвам после.

dunia53 ,чудесен козунак. Peace

И питката,не стана на външен вид,но на вкус е супер.

Последна редакция: нд, 11 окт 2009, 23:05 от max-mama

# 422
  • Мнения: 427
Аууу max-mama,dunia53 прекрасни вкусотии сте показали newsm10.Бравос!
Аз до сега 2 кекса съм пробвала и не съм възхитена от резултата Thinking

# 423
  • Мнения: 9 785
...И питката,не стана на външен вид,но на вкус е супер...

За мен е перфектна Peace, пухкава и непрепечена, както обичам Laughing!

# 424
  • Разград
  • Мнения: 3 114
Благодаря ви,момичета  bouquet.Наистина питката е много пухкава,направо е като памук още при изваждането от фурната.
Трябва да тренирам с оформянето,един път става,друг път-не.

# 425
  • Мнения: 111
Здравейте момичета,
Някой правил ли е хляба на соц. Райчев с мая? Бухвал ли е поне мъничко? Тестото по-рядко ли е от това за хляба? Аз го направих както е рецептата със сода и реших, че много маже та му добавих 3-4 с.л. типово брашно. Хвана много вкусна кора, леко се надигна, но вътре е глетав. Такъв ли става?
Правих няколко кекса и всичките станаха много хубави, но си разбивам яйцата със захарта и олиото предварително и после ги сипвам в машината. Все си мисля, че ако ги сложа така може да не се разстопи захарта и да не стане.
Вие как ги правите?
Поздрави

# 426
  • София
  • Мнения: 465
Безсънните нощи ми се отразяват зле  ooooh!
Благодаря, мах-мама   bouquet

За нищо Hug.Сега правя питка по тази рецепта,ще показвам после.

dunia53 ,чудесен козунак. Peace

И питката,не стана на външен вид,но на вкус е супер.

Страхотно изглежда питката PeaceПо коя рецепта е?

# 427
  • Мнения: 111
Polin_a, смесват ли се разбитите яйца с млякото и тогава ли се слагаш в машината?  Млякото топло ли трябва да е? На коя програма правиш този хляб?
Благодаря

# 428
  • Географският център на България-Габрово
  • Мнения: 593
Max mama  нямам рецептата на тази хубава питка.Моля да я напишеш още веднъж

# 429
  • Мнения: 69
Майстори, нали съм новак в печенето на вкусотии в хлебопекарната ,та затова с интерес прегледах вашите рецепти. Заинтригувах се от рецептите с  пълнозърнесто брашно, но в суперите покрай нас /това е във Варна / не намирам такова. Някой може ли да ме ориентира къде мога да си намеря такова брашно във Варна.

А сега искам да ви попитам и за сладката и мармаладите които варите в машинката. Белите ли прасковите и др. които имат кожа или щипа преди да ги нарежете и сложите?
 

# 430
  • Разград
  • Мнения: 3 114
Момичета,рецептата+снимка на перфектно оформено тесто е на 26 страница в тази тема,първия пост,има линк.Е втори път не можах така да оформя тестото.

# 431
  • Мнения: 769
рецептите с  пълнозърнесто брашно......... Някой може ли да ме ориентира къде мога да си намеря такова брашно във Варна.

Пълнозърнесто брашно грахам и ръжено има в Била  Hug

# 432
  • Мнения: 5 001
рецептите с  пълнозърнесто брашно......... Някой може ли да ме ориентира къде мога да си намеря такова брашно във Варна.

Пълнозърнесто брашно грахам и ръжено има в Била  Hug
Кауфланд,Бурлекс,Метро....На Колхозния пазар също се поогледай...

# 433
  • Мнения: 9 785
Polin_a, смесват ли се разбитите яйца с млякото и тогава ли се слагаш в машината?  Млякото топло ли трябва да е? На коя програма правиш този хляб?
Благодаря

Не се сещам за кой хляб ме питаш. Но нищо никога не разбивам предварително. Млякото ми стои в кутия в хладилника. Специално не топля. Правя хляб на основната 3-часова, или на програма сандвич, която пак е 3 часа.

# 434
  • София
  • Мнения: 6 732
Добре де, само на мен ли не ми се получават кексовете?  Crossing Arms Вадя ги в насипно състояние и от доста време не съм се пробвала да правя кекс. Ама хлябове правя всеки ден, вчера спретнах питките на Карина. Много ги обичам, ей!  Heart Eyes
и при мен така! даже от няколко дни се каня да ви се оплача. Sad Crossing Arms хлябът екстра, кексове какви ли не рецепти - от книжката (които са ми хубави), от тук, дори шок. хляб, който първия път стана супер, сега 2-3 пъти го изхвърлям! #Crazy иначе имам 2 програми за такива сладкиши - 1 за сладък хляб се води (близо 4 часова) и 1 за кекс (час и нещо).

Общи условия

Активация на акаунт