бира и кърмене

• 3 443
  • 22
  •   1
Отговори
# 15
Не знам дали бирата увеличава кърмата; лично според мен (и моето бебе) количеството кърма не е в пряка зависимост от храната и напитките на майката; по-скоро от нейното цялостно здравословно физическо и психическо състояние;
Биричка си пийвах още в първите месеци, по една, вечер, в парка, с татко му; не съм веща какви количества алкохол се отразяват зле върху кърменото бебе, обаче си мисля, че трябва да има някакво пренасищане в организма, за да преминават елементи в кърмата, значи, някоя и друга биричка едва ли са пагубни.
За газирането... малко ми е смешно - ако ми се газира кърмата, вероятно няма да е гот за бебето, ама тя досега газирана не е излизала, дори и сега, когато пия доста повече газирано  Wink
Поздрави

# 16
Не знам дали бирата увеличава кърмата; лично според мен (и моето бебе) количеството кърма не е в пряка зависимост от храната и напитките на майката; по-скоро от нейното цялостно здравословно физическо и психическо състояние;
Биричка си пийвах още в първите месеци, по една, вечер, в парка, с татко му; не съм веща какви количества алкохол се отразяват зле върху кърменото бебе, обаче си мисля, че трябва да има някакво пренасищане в организма, за да преминават елементи в кърмата, значи, някоя и друга биричка едва ли са пагубни.
За газирането... малко ми е смешно - ако ми се газира кърмата, вероятно няма да е гот за бебето, ама тя досега газирана не е излизала, дори и сега, когато пия доста повече газирано  Wink
Поздрави

И аз споделям твоето мнение-не смятам ,че една две бирички са вредни.Газираното по принцип не е особено полезно,но за газирана кърма не съм чувала Simple Smile

# 17
И аз съм чувала, а на сестра ми в Америка и бяха казали-докторите- да пие бира за кърма..... мисля даже че не фатално и да не е безалкохолна, ако не пиеш повече от чаша(а и 2 най-много)-пък и цяла от време на време. Нали знаеш,че все пак не всичко отива в кърмата и т.н

# 18
Всяка вечер пия по чаша бира, ефект за увеличение на кърмата няма.
Ноооо, скоро открих магическата сила на бозата Laughing
Литър на ден увеличи почти двойно количеството кърма при мен.
Сега цедя средно по 140-180 мл. кърма от двете гърди през 2 часа и половина максимум 3.

# 19
уууу, бозата не е ли много и калорична...........ух, аз не съм голям фен- ама те двете имат май някаква еднаква съставка, която всъщност е причината за увеличаването на кърмата??? newsm78 newsm78

# 20
Лично за дори съм свалила килограми откакто пия боза.
Според мен е до структура, макар че, съм чувала че, наистина доста се качва от нея.
На мен ми действа и определено ще продължавам да пия.  Grinning

# 21
  • София
Аз също вечер пия по чаша бира и при мен има ефект Peace
Боби е доволен,че се приспива с добре напълнени гърди Laughing

# 22
Аз пих боза само веднъж, понеже никак не съм фен и не вярвам,че би ми се отразило кой знае колко- но аз така съм чувала и то доста пъти и затова. Между другото майка ми правеше домашна боза. Wink По една кофа Joy

Общи условия

Активация на акаунт