Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 92

  • 77 583
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
  • Plovdiv->Toronto
  • Мнения: 1 361
Шеметка, само маймуната и първата буква съм видяла явно hahaha ... Сори Албенка, помислих че ти си се захванала с нестандартни задачи  Peace!
Дот, и аз не знам много  Grinning, като получа инфо ще ти пиша  Peace.
Знам само че ще е на 8 ноември и ще е може би на принципа на Карабрама - от други общности и църкви ще идват да пазаруват малки джиджавки - къпкейкс, кукис, мъфинс, петифури, кой каквото домъкне Simple Smile.

# 106
  • Мнения: 359
Дот и аз като Атланта, като порасна голяма искам да съм като теб. Кога ли ще има и тук някой добър курс на разумна цена...
Браво.

# 107
  • у дома
  • Мнения: 1 581
Dot   Shocked  newsm20 no comment, както казват чужденците   Hug  bouquet

# 108
  • Мнения: 50
Момичета,благодаря ви много Hug.Как се получава телесен цвят.Какви цветове трябва да смеся. Praynig

# 109
  • София
  • Мнения: 2 671
Оцветеното в жълто тесто става телесен цвят с минимални количества червено + още по-минимални кафяво.

# 110
# 111
  • Мнения: 75
Tandoori , благодаря за отговора, ще взема да си накупя разни четки и ще репетирам, а ако се престраша ще мацна нещо и на тортичка Wink
Приятен ден неуморници  bouquet

# 112
  • София
  • Мнения: 178
Дот, направо ме закопа в земята с тия "ПРОБНИ" китки! Толкова са хубави, че не мога да им се нагледам. А за работата с роял айсинг - боже си! Аз сигурно ще пощръклея докато направя подобно нещо. Браво!!! А за червения цвят мога само да ти завиждам - на мен повече от тъмно розово не ми се получава, независимо колко боя хакам.
Патрияни - страхотно кабрио! Синият металик е просто върхът! Как постигна такъв наситен и бляскав цвят?
Пепи - направо и мен бъбреците ме свиха като прочетох, че и болна не спираш да твориш. Дълбок поклон за всеотдайността! А за самите торти - ти си знаеш, фен съм ти! Като покрия някоя торта добре си казвам "ей, почти като на Пепи готина ми стана!".
 

# 113
  • Мнения: 11 607
Моля, дамите, които попадат в категорията "Висш пилотаж при тортите" да НЕ гледат тортата ми.....Пускам я заради Иринка, този път нещо се поизложих с крема(но не и като вкусови качества, стана малко по-течен), но се надявам до неделя да стегне добре и тъй като е за домашна консумация - най-накрая реших,че тортата ми е прекрасна. Защото е правена от мен, въпреки всичките ми физически неразположения. Просто за състоянието ми - това, което направих е максимума.

Иринка, Ганаш не направих - нямах нерви и сили, но направих трюфели......Та ще видя дали ще ги сложа около тортата и така ще се получи Гараш с трюфели.......

Гараш

# 114
  • Мнения: 1 329
Записчеее.
И понеже няма какво друго да кажа: Дарилка на 5 септември  2010г. ли да чакаме тортата? smile3533


След 2 чаши вино и хубави приказки с приятели, снощи съм оплела малко нещата....ама нищо де, вие сте ме разбрали.

ДОТ, нямам думи! Страхотна красота!  chef

# 115
  • Бургас и някъде на изток в Лондон
  • Мнения: 148
Здравейте момичета търся смешно фигурки на героите от поредицата на Мики Маус Клуб хаус.Трябват ми за украса на торта.Може и да се пластмасови.Моля ви кажете от къде мога да си закупя или ако някой има да ми продаде.

# 116
  • Vaudreuil Canada
  • Мнения: 2 610
Дот и аз като Атланта, като порасна голяма искам да съм като теб. Кога ли ще има и тук някой добър курс на разумна цена...
Браво.

Това не беше ли изказване на Тандури  newsm78

Дот кажи каква боя ползваш за това червено и смесваш ли и нещо друго или само една боя ползваш - и на мен трудно ми се получава червеното та сподели моля опит.

# 117
  • Мнения: 137
Ауууу Страшни сте!!!!
Патриана,много готино кабрио, и аз не бях забелязала липсата на волан,толкова се впечатлих!!!!
Пепи,вярваш ли ми,че не смея да правя кошници само защото си представям твоите а няма шанс да я направя така перфектна Embarassed
Дот Shocked Shocked Shocked думи нямам за тази красота!
А като си говорите за червено да споделя, установих,че зависи от зах.тесто постигането на червено,никога не съм могла чрез месене да го постига,но сега като правих Пух и сложих в РМ2,тя веднага почервеня!

# 118
  • София
  • Мнения: 2 130
Дот, и аз съм впечатлена от това, което показа. Спомням си преди повече от година, пак показваше много стилни неща, така че курсът не е направил чудо, но все пак очевидно има влияние върху избора ти на техника. Определено имаш ръка за тези неща! Не мога добре да видя, но тези "мостове", на които се опират нишките РА от РА ли са също градени върху тортата или са предварително направени в тази извита форма и после прилепвани към фондана? Розите са ти с много хубаво движение на листенцата и определено след сработване с материала ще станат фантастични цветя...Много се надявам по-често да си сред нас и да не ни изоставяш като през последната година:)

Пепи, ти герой на труда ли искаш да ставаш или пробваш колко може да се разтегне човешката воля и възможности:)))) Определено тортите, направени по време на кризата не носят никакви свидетелства за нея...Професионалист си!!!

# 119
  • Мнения: 1 173
Dot Това истинска торта ли е или "дъми" - колко време го прави този "екстеншън уърк " . С кой номер е - 0 или 1 ? А ти направо скри шапките на всички . Ще взема и аз да си поиграя пак с РА , но като гледам колко са ти еднакви елементите явно имаш страшно спокойна ръката ( аз треперя като пияница  Mr. Green ) .
 Дими по технология би трябвало първо да се направи  "основата"  , да се остави да изсъхне и после да се правят нишките ....но ти това си го знаеш де , нали го четем от една и съща книга  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт