Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 92

• 77 793
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Абе май насладата от топлината, която ни дава циганското лято, надделява на страстта към сладкото хоби!
Дарилка, права си, слънчице, като се приберем от разходка, ще покажа това-онова от лятото!
Пепи, искрено се радвам, че се справихте с шарката и ще има нови красоти, на които да се дивим!

# 421
  • Пловдив
Пепи освен да си оспамим темата ...  Joy  Може есенна умора да е налегнала всички и да ги гони зимният сън, та за това да липсват торти  hahaha

Мдааааааа, мен определено ме е налегнала, ама трябва да се стегна и да почвам скоро с фигурките за другата седмица.... А успях и да навия една клиента за 3Д торта, та и за предизвикателството може се вредя.

# 422
успях и да навия една клиента за 3Д торта

Кажи как успя да я "навиеш", за да прилагам и аз на съпружието същият метод  Mr. Green

# 423
  • Бургас
Щом настоявате - да покажа торта, която правих през август за РД на приятелка на сина, но понеже нямам време да влизам много-много и не съм я показала досега                                                                            За съжаление ми е трудно да коментирам, тъй като влизам 2-3 пъти само докато се изпише темата, колкото да не ви изтърва съвсем. Много ми липсвате, но засега такова е положението Hug

# 424
tortata s rusalka e mn dobra, ima mn interesni ne6ta

ето и една торта от мен за утре, че имаме две години семеен живот : ) малко има дефекти, че дане кажа и много са и дефектите по външният вид, но иначе се получи чат пат Simple Smile

# 425
а куклите на русалката и на тритона барби кукли ли са или ти си ги правила, че са много сполучливи

# 426
Азалс ,много тортички показваш браво на теб,но особенно ме впечатли солената Hug
Радина Hug Hug Hugрибока ирачето са върхът.-
Момичета имам нужда от помощ :Дайте ми идея как да направя слънчогледи от захарно тесто? Praynig

# 427
Албенка,виж от тук може нещо да ти дойде наум.Иначе ще потърся и в пикаса албумите.
http://images.google.bg/images?client=firefox-a&rls=org.mozi … &aq=f&oq=

# 428
Албенче според теб ТОВА с какви формички е правено? С формичка за маргаритки, като се слепват две маргаритки и получаваме слънчоглед  Mr. Green

# 429
  • София
Албенче, какви точно ти трябват слънчогледите? Ако са малки, наистина маргаритките са отговорът. Ако, обаче, искаш голям и апликиран, то може да направиш средата отделно, да я сложиш да съхне върху обърнатото дъно на объл съд, за да добише обем без да ти е нужно да ползваш много захарна маса, после да направиш листенцата като изрязваш с чаша, нали се сещаш - да пресрещнеш две дъги от чашата (), в средата по-малки, после външните кръгове - по-големи листа. Самата сърцевина можеш да я поокръцкаш с ножица преди да изсъхне и да стане рошава...Това ми хрумва.

# 430
  • София
Момичета, аз да се отчета с направеното през лятото.  Embarassed
Тези две тортички правих в началото на м.юли за 11-годишнината на дъщеричката на моята приятелка в UK. Първата е за празнуването вкъщи, а втората за купона в детския център. Детето много си ги хареса.
- шоколадовите блатове, които Дими даде във февруарското предизвикателство и крем "Рафаело", покритие ГММ на Др Йоткер;
- шоколадов маслен кейк с ягодов мус.

Това е за повторното празнуване на РД на малката. Не съм доволна от изпълнението, първо защото не си осъществих предварителния замисъл поради липса на време, и второ, защото хладилникът на майка ми причини такъв конденз, че дори фигурките почти се разтопиха.
- торта "Трюфел" с малини, покритие класически фондан, фигурки - РМ2.

А тези шоколадови къпкейксчета правих за РД на майка ми:

Ето и малко френски вкусотии, които определено са много по-уважавани у дома и сред приятелите ни:

# 431
  • Vaudreuil Canada
didocia всички торти са много хубави и къпкейкчетата също ама аз се облизвам за рецептата на френските вкусотии.

# 432
Уоуу..Вмъкни Цитат
didocia
разкош!!!
Моля ,моля моля за рецептите за тези страхотно изглеждащи - френски без съмнение ВКУСОТИИ  Praynig

# 433
  • София
didocia, и аз се нареждам след Шемет - облизвам се и аз за рецептите, особено онова кафеникаво, малиново изкушение:)))) Фигурките на Пух и Зайо са много хубави! Не искам да си помислям как ги е съсипала влагата...Тортите, правени в UK, са много добра изработка. Това с тамошната ГМ, която хвалеше ли? Браво, как можа до днес да ги криеш от нас!! Simple Smile

# 434
antoan2006 много ми хареса мотора. Царица си на 3Д торти.

Дарилка стриптизьора е страшен сладур.

radinna и толкова време да не покажеш този разкош.

didocia всички са супер. И аз чакам рецептите за френските вкусотий.

Днес бяхме на курбан и аз спретнах една тортичка. Много я харесаха, а гостите само питаха от коя сладкарница е?

Повече снимки ТУК

Общи условия

Активация на акаунт