Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 92

• 77 803
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
Дидке,
много интересно мраморно преливане се е получила тортата. Добре че мъж ти има набито око, че е оправил нещата.

Руми, на мен ми харесва така тортичката с очертанията на каретата. Иначе нямаше да се забелязва нищо.

Азалас, това солено изкушение много добре изглежда. И хитро си го измислила луканката на борд да направиш.

Пепи
, дано се оправяте скоро вкъщи.

Ето и обещаният стриптизьор от мен. Той повече прилича на нереализирал се щангист  Wink, ама такъв го докарах. Тортата е за една колежка, която става на 22 г. и си няма гадже. Вътре е Династия.
Правих я с не голямо желание, тъй като се и разболях и имах гости  и почти не ми остана време. Дано тя да я хареса.

# 406
  • у дома
Дарилка, още снимки няма ли  Mr. Green много свежа торта  Hug  bouquet
rumqnka мисля, че оцветено много добре се е получило  Peace  Hug
little_sweet_didka™, страхотна е   bouquet и ангелчето много ми допада  Peace
azals, мнооооого добре  Hug

# 407
  • София
Ето и от мен една торта. Исках да направя Мечо Пух с трансфер, но след 2 неуспешни опита рисувах направо върху шоколадовата глазура!

Контурът, с които очертавах картинката се разтичаше, след като напълня очертанията с шоколад

и се получаваше размазано жълто-червено нещо! Confused

http://ohluv4e.snimka.bg/hobby/moite-tortichki.284863.15250077

# 408
Привет,мили дами...

Пак нямах много време от задачи...но се включвам често.

Нори,то като нещо не става -пробваш друго!Какво да се прави.
Дарилка -Прелестен стриптизьор-браво! Joy
rumqnka -Добре е,че си ги оцветила.Наистина е по-добре!
little_sweet_didka™ -Много ми хареса твоето ангелче.И идеята като цяло!Разкажи как точно направи фигурката,гледа ли я от някъде или просто я измисли?На мен това ми е най-трудно!
Rumya -Това за солените торти е идея,но на мен ще ми бъдат абсолютно чужди такива предизвикателства!
азалс-Чудесна производителност.Ти само готвиш ,а и ние май в дъжда само ядем Wink

Поздрави на всички от мен.И не забравяйте да посетите Тортеното предизвикателство!
Ще има много интересни неща-сигурна съм ,че всички ще искат да ги видят!!!

От мен една торта-мотор "ДУКАТИ".
Дано да ви хареса.Не е в мой стил,но това искат.
До скоро!

Последна редакция: пн, 05 окт 2009, 18:27 от antoan2006

# 409
а  с този мотор ме шашна , направо е жесток Simple Smile

# 410
Антоан,
много хубав мотор. Браво!

И отивам да чета Предизвикателството, щото тука много пусто search ...що така newsm78

# 411
Леле Диде, ти умора нямаш!!!!!

Много ми хареса последната, поздравления. Hug

Аз вчера и нощес торто и погачоправих...СЕга имам 2 торти за показване, нно се чудя дали да не си ги стина за предизвикателството. То и други ще правя до края на месеца, но ако вземе нещо да се разсъхне....Хем ме сърби, хем ме боли!!!! hahaha

# 412
  • София
Антоан, ангелчето го правя за втори път, първия беше за лилавата торта в албума ми. Та тогава гледах от тази снимка, обаче се получи ТОВА, което според мен е по-чаровно от оригинала. Simple Smile  Blush

Радвам се че ви харесва последната торта, ако ви кажа че чаршафа на втория етаж е наставяни парчета от остатъка от първия ? Забелязали ли сте?  Mr. Green Sunglasses

# 413
  • Vaudreuil Canada
Дарилка много палава торта се е получила - браво.
Антоан мотора е много хубав ама предния по-ми хареса.
Тук вярно бомба е паднала - май всички слагат зимнина и са зарязали тортите .... или работят за предизвикателството.

# 414
Момичета,идвам тук не особено горда с постижението си,но все пак ще ви покажа какво сътворих след много въпроси към вас и досаждане яко Embarassed
Това е френската селска торта по формата на 2 торти(една с 5 другата с 3 кори):

На вкус се харесаха много,за вида също ме поздравиха,но аз.......абе не стана добре тоя марципан.Като изсъхна леко побеля,дали е от многото пудра захар дето наблъсках Thinking Може и боите да са били кофти.
Най-важното е че направих някакъв опит,колкото и жалък да е той на фона на всичко което правите вие.Даже си мислех хич да не се вясвам да показвам,но реших да го направя Simple Smile

Искам да питам(беше писано в някоя от темите но не помня),нали забърках голямо количество марципан,остатъка може ли в камерата и колко време е траен?

Толкова ми липсваха най-елементарни фигурки да си изрежа някакви неща за да стане по хубаво.Сега ще почвам да си търся,пон да имам най елементарните кръгченца да мога са си изрежа....

И така,помрънках леко,извинете.
Благодаяр ви за отзивчивостта към моите питанки Hug

# 415
  • София
Хей, и тази тема е напълнена с невероятни красоти! Гледам ги и се радвам! Поздравления на творящите!  bouquet
Дарилка, много е готин стриптизьора, а и с тази роза е много секси! Идеята за шапка също много ми допадна! Въпреки боледуването и гостите, си се справила страхотно! smile3525
Антоан, върха си в 3D-тортите! Очаквам с нетърпение предизвикателството! Аз също много си го харесвам марципан Варна, но цветовете винаги ми се получаваха малко неистински, жълтеникавата основа винаги избива (розовото е по-скоро сьомга и т.н.), вярно е и че боите ми тогава не бяха добри, но бих се радвала, ако споделиш ти какви ползваш!
Албенка, поклон!  bouquet
Дидка, твоето ангелче наистина е много по-чаровно от оригинала с тези пърхащи мигли, а и мраморният ефект е като по учебник!
Нори, много сладък Пух!
Силрай, честито на голяма патерица! Невероятни чаровници сте и трите!
Дес, Румянка, чудесно сте се справили!
Ванче, благодаря за споделения опит с Ягодов сладкиш! Любимка ми е тя и с голяма наслада гледах прекрасното ти изпъление!  bouquet

# 416
Дидоча,ти хубаво наминаваш тук, ама вземи ни пусни нещо да погледаме  Wink

Дес,
като за първи опит - много добре си се справила. Браво!

# 417
  • Пловдив
Момичета, тук наистина сякаш бомба е паднала Sad

Показвайте всичко което творите- перфектно или не дотам- аз на всичко се радвам. На нови идеи, интересни изпълнения, както и на новите момичета в темата.

Аз напоследък нямах време за торти (поотказах някоя друга поръчка), но мъжо вече е добре и пак започвам. А и разни други ангажименти са ми на главата Sad

# 418
Пепи освен да си оспамим темата ...  Joy  Може есенна умора да е налегнала всички и да ги гони зимният сън, та за това да липсват торти  hahaha

# 419
  • у дома
Пепи освен да си оспамим темата ...  Joy  Може есенна умора да е налегнала всички и да ги гони зимният сън, та за това да липсват торти  hahaha

добре, де, довечера ще покажа нещичко  Laughing от остатъците на три ДЕто   Mr. Green може пък и него да покажа  newsm78

Нори, според мен с рисуването си се справила добре, харесва ми  Hug малко по заглаждането и покриването трябва да се поупражняваш повече  Mr. Green  Hug antoan2006, от мотори много не разбирам, ама дукатито си е екстра  Laughing Дес, дерзай  Hug марципана си го увий хубаво в прозрачно фолио или пликчета, изкарай въздуха максимално и си го съхранявай в хладилника  Peace

Общи условия

Активация на акаунт