Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 92

• 77 832
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
# 391
ето и две съвсем обикновени тортички от мен, за лична консумация в къщи

Последна редакция: нд, 04 окт 2009, 16:28 от azals

# 392
една солена торта, с картофи, грах царевица и отгоре декорирана със суджук и майонеза Simple Smile но стана мн забавна

Последна редакция: нд, 04 окт 2009, 16:49 от azals

# 393
и едни малки кексчета отгоре с розички, не са нищо особено но да отчета нещо, че в това дъждовно време няма какво да се прави, само готвя Simple Smile

# 394
  • София
една солена торта, с картофи, грах царевица и отгоре декорирана със суджук и майонеза Simple Smile но стана мн забавна

Mням!!! eat По този повод да споделя, че отдавна си мисля да предложа тема за следващото Предизвикателство "Солени торти"  или пък "Торти без захар" - солени, хартиени, подсладители - кой как си реши newsm53

# 395
то тази тема е за сладки, но аз си позволих една по различна снимка да пусна
между другото, мн разкошни торти могат да се направят, със солени продукти, и съм гледала из нета мн интересни предястия като рула направени, окрасени с розички от шунка и чушки.. както и да е де Simple Smile

# 396
  • Vaudreuil Canada
Rumya пропусна да изброиш памперс-тортите и хавлиените торти Simple Smile ама аз съм съгласна с идеята ти.
azals то карвинга става и с плодове и със зеленчуци така че и плодовите торти са много благодатна тема за творчество но .... са си трудни.

# 397
Момичета,моля за съвет Praynig
Направих торта за РД на синът ми,който е в други ден.Покритието е с марципан "Варна",под него съм шпакловала с маслен крем.
Мога ли да я съхранявам в хладилника?

# 398
  • София
Mari^ , можеш. Най-много да кондензира  Confused

# 399
Rumya,благодаря  bouquet

# 400
  • София
Румя тортата поръчка е страхотна, чудесно покрита-супер. На мен ми е любим "десен" май Пепи беше правила такава (но в други цветове).

Ето още една торта от мен.

Кръщене и прощапулник -2 в 1

Ето тук още снимки http://sharchy.snimka.bg/hobby/opiti-za-tortopravene.363452.15239553.big

Купих си на прах червена боя от Кадемлия, с идеята да я ползвам и като "руж", но то па се оказа много силна ...та не ми се получи "чаровно изчервяване" ама кво да правя.... А и голям гаф щеше да се получи, защото мъжът ми идва снощи в кухнята, аз съм вече на финалната права и той "Ма какво пише тука бе?!?!?!?!?!?!?" и аз поглеждам пише : "Аександрина"  #Crazy забравила съм "Л"-то.  ooooh! ooooh! ooooh!

А за китарата, Шемет ти ли ме пита за отпечатъците по подложката?  Embarassed Така отиде да знаеш, ама никой не видя, бяха запленени от тортата! Simple Smile)) Много си я хареса рожденника и колегхите му също! Simple Smile  Blush Доста се доближава до оригинала (колко нескромно само  Whistling ) Ааа и исках да кажа че е малко "счупена" защото не се събра в хладилника и трябваше да я сглобявам непосредствено преди предаването.

За тортата с кутиите, замисъла беше да има борд на всяка, но понеже така се получи че стърчаха и нямаше как да го закрепя...или пък има начин който аз незнам.... Thinking newsm78

# 401
чудесни торти  bouquet завиждам ви за производителността. Аз в момента съм в "творческа" отпуска.
Момичета, имам 2 кг и 300 гр. бавносъхнеща моделираща маса на Ирида, но в момента нямам възможност да я ползвам. Има ли някой нужда от ММ? Само да кажа, че не съм от София. Мога да изпращам по пощата, ако някой прояви желание.
Успешно тортоправене на всички  chef

# 402
Ей направо ви изпуснах дирите!Децата бяха малко болни и нямах никакво време да чета.Разгледах набързо само тортите, и сега ще се върна да почета назад.
Едва ли ще мога да из коментирам всички по именно,но видях чудни торти за което ви поздравявам!
Аз направих едно тортичка,с отпечатък от тези силиконови карета(голям мерак ми беше).По принцип стана много нежна,но я развалих.Свекърва ми ми вкара една муха в главата ,че ако оцветя цветята ще стане по добре.Ама не.Не правете това,развалих си тортата.Или поне аз не останах доволна,но както и да е.С какаови блатове,любимия ни ганаш и шоколадовото тесто За покритие.

# 403
  • Пловдив
Румя тортата поръчка е страхотна, чудесно покрита-супер. На мен ми е любим "десен" май Пепи беше правила такава (но в други цветове).

Нееее, не е в други- същата е. Даже я имам в 2 варианта Wink

Момичета, аз също ви изпуснах дирите. Нямам оправдание за това.. като изключим мъж болен от Варицела и дете, което не се спира за минутка.
Миналата седмица нямах поръчки и си почивах повече, но май тази и другата ще наваксвам за почивката.

# 404
Бладодаря на всички за коментарите по тортите ми и за поздравите към майка ми!!!  bouquet

Смехурко покривам с ГММ.

Рая и на  мен циците ми се видяха малки ама нямах подходящи чаши. За следващата ще си купя по–големи.

little_sweet_didka™ браво бе, голяма производителност. Ангелчето е много сладко.

sisi7510 боже, идеята ти страхотна. И аз взех книжка преди 4 мес. и все се каня да си подаря торта кола, ама все няма време.

van444eto ако знаеш как го изтънявам това тесто и целулит си имат тортите тук таме, ама на снимката не се вижда. За Майкъл няма да те хваля, но за шприцването евала.

patriyani малее #Crazy

Rumya страшно много харесвам такъв тип украси. Много е нежна.

Иринка твоите торти винаги ме изкушават.

Албена страхотни.

Силрай много сте сладки и трите.

azals и твоите ме изкушават, особено солената.

rumqnka на мен така оцветено ми харесва.

А сега отивам да спя, че утре ме чака още една торта.

Общи условия

Активация на акаунт