Малко помощ за име на момиченце

• 4 755
  • 61
  •   1
Отговори
# 30
  • Mediterraneo
Тарталета, Дария е много красиво име! Въобще аз се въртя около тези с комбинация "и", "р". Звучат ми някак силно и запомнящо се.

Първоначално мислех да е Дарина, но после решихме да е Дария, за да се "римува" с името на каката Силия  Joy

# 31
  • София
Гласувах за Лилия:
1. че ще си има запомнящ се имен ден на Цветница
2. ще зарадвате и двете баби.

Сега проверих за имен ден на Дарина и Ирина: Дарина има на Тодоров ден, а Ирина на 5 май.

# 32
Ирина ми харесва категорично най-много  Heart Eyes

# 33
Гласувах за Ирина.
Лилия ми харесва почти толкова, колкото и Ирина, но ми харесва да му викат Ира или Ири, и двете са хубави за кратки.
Лили наистина е леко лигавко. Но пак е много хубаво
За Дария да ме извиняват майките, които са кръстили или ще кръщават децата си така, но аз го отхвърлих, затова че ми наподобява малко на диария /дели ги само едно 'и' в крайна сметка/ и може да му се подиграват, а и таткото каза че звучало римско, а ние държим на българско. Иначе и на мен ми харесваше.
Дарина е много хубаво име, но напоследък стана доста банално /като мъжките Християн/Кристиян//.
Да ви е живо и здраво Simple Smile Сигрна съм че ще изберете хубаво име като съдя по избраните досега.

# 34
  • Mediterraneo
Сега проверих за имен ден на Дарина и Ирина: Дарина има на Тодоров ден, а Ирина на 5 май.

Полезна информация, мерси   bouquet

# 35
Копнежче....фаворита на моя мъж е смеска между Лилия и Дарина-Далия  Heart Eyes
като видях тези двете имена и веднага се сетих за него...Харесва ли ти?

Сега видях,че вече са ти го дали като вариант  Confused

# 36
# 37
Лилия, според мен е много нежно име, иначе и аз харесвам Дария, даже ми се струва малко като компромис между всички  Peace

# 38
Гласувах 3а Лилия, много хубаво име, Дария напоследък е много ра3пространено, "модерно" име е и не бих го и3брала...

Ирина не ми харесва особено.

# 39
Гласувах за Ирина. Така се казва дъщеря ми. Като се роди мислихме да й викаме на галено Ина, но сега просто й казваме Иринче. В моменти на най-голяма нежност й казвам Иржинка. На галено Ира или Ири не ми харесват особено. По-добре Ире.

# 40
И аз гласувах за Ирина, но Дария също ми харесва много  Peace

# 41
Ирина Peace

Далия също е хубаво и интересно име.

# 42
  • Пловдив
Ирена
Дарена, Дара
Лия

# 43
Категорично за Лилия съм.
Хич не съм фен на разните Дарии, Дарени, Дари и от сорта. Дарина е хубаво обаче.
Ирина не ми харесва. Р-то ми идва малко грубо в това име. Илина например е разкошно.

# 44
  • Варна
От трите изброени Лилия най-много ми харесва, но гласувах с последната опция - друго. Харесват ми Лора, Ира, Дария. Peace

Общи условия

Активация на акаунт