ЕНДОМЕТРИОЗА - тема 3

• 104 016
  • 772
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Моят съвет е на всеки 6 месеца с редовната цитонамазка и по един ехограф  Peace, другото е да се радваш на децата   bouquet

# 61

Чудих се дали съм я омаломощила тази ендометриоза след толкова време,в което нямам цикъл Rolling Eyes
ха дано!!! ПОжелавам ти го! Защо не пробваш при д-р Даскалов ? Не съм ходила при него ,но има доволни момичета...ако искаш се поразрови из форума за да намериш подходящият док!

# 62
Здравейте,
Бих искала да разбера дали може да се поставя Lucrin Depot, когато си настинал. Предстой да ми сложат 6-та инжекция и се притеснявам

# 63
  • София
Може, аз бях с лека Т, когато слагах една от инжекциите с Диферелин. Обадих се на док да го питам дори и той каза, че няма проблем и веднага отидох да ми я сложи.
Успех!

# 64
Mirkam,сърдечно се надявам,че повече няма да сблъскаш с тази ''коварница''!Ти ни зареди с толкова много надежда.Трябва да сме силни и да не се отчайваме,нека бъдем позитивни и момичета усмихвайте се по-често!Много се надявам бързо да забременея.Исках да те попитам на теб отстраниха ли ти яйчника,за6тото на мен ми махнаха единия.

# 65
  • Пловдив
macci ,искрено се надвявам чудото да се случи на всяка една.А пък чудеса се случват щом вярваме в тях Wink.Ще стискам палци за хубави новинки. Praynig

На въпроса ти-не са ми отстранявали яйчника,правиха ми лапароскопия.

# 66
Здравейте момичета!На предната страничка бях задала въпрос,на който Доки вчера ми даде отговор.Предложи ми вместо да провеждаме лечение с инжекциите,да започнем стимулация с клостилбегит.Вярвам в Доки ,но и вашето мнение уважавам,така че ще се радвам ако споделите какво мислите за евентуалната ми стимулация. Laughing

# 67
Здравейте,момичета Hug

И аз съм от тези,които са били в лапите на ендометриозата.Пиша ви,за да ви питам ка следва да постъпя в моя случай.

Накратко-през 2006г щли съм оперирана чрез лапароскопия от ендометриоза.През септември 2006 започнах 6 месечно лечение с Диферелин.Последната инжекция беше февруари 2007 и след 89 дни ми дойде първия цикъл.

За наше най-голямо щастие и учудване-това беше и единствения,защото се оказа,че съм забременяла със съкровището ни,което сега е на 1.8м -Криси.Кърмих го дълго и може би и затова ми дойде чак 10 м след раждането.Само два пъти и пак се оказах бременна.Преди месец се роди и нашата дъщеричка.
Господ ни благослови и го пожелавам на всяка една жена Praynig

Та така от три години все съм бременна или кърмеща и съм имала цикъл само няколко пъти.

Какво следва сега да правя,трябва ли да провеждам някакви изследвания.Има ли вероятност пак да се появи ендометриозата Rolling Eyes
МИЛА БИХ ИСКАЛА ДА ПОПИТАМ САМО -КОГАТО ТИ ОТКРИХА ЕНДОМЕТРИОЗАТА ИМАШЕ ЛИ КОСОПАД ПРИ ТЕБ ИЛИ НЯКАКВИ ХОРМУНАЛНИ НАРУШЕНИЯ?

# 68
  • Пловдив
MARPASH ,здравей!

Честно казано,не си спомням Embarassed.За косата със сигурност,а пък хормонални изследвания не са ми правили.Имах много болки и проблеми с цикъла.Видяха на ехографа кистите и казаха:''Ендометриоза''.Направиха лапароскопията,където вече със сигурност се потвърди диагнозата.
Може би някое от другите момичета,ще ти отговори.

Успех Hug

# 69
Marpash,при мен косопад постоянно имам защото съм с дълга коса,а моят цикъл беше супер точен по никакъв начин неможеше да  се каже че имам някакво зболяване.Вече преди да ми открият ендометриозата имах болки ниско долу.Между другото тези болки си ги имах преди това,но не бяха постоянни.

# 70
Marpash,при мен косопад постоянно имам защото съм с дълга коса,а моят цикъл беше супер точен по никакъв начин неможеше да  се каже че имам някакво зболяване.Вече преди да ми открият ендометриозата имах болки ниско долу.Между другото тези болки си ги имах преди това,но не бяха постоянни.

И аз бях от тези които нямаще оплаквания,никакви кисти,освен болезнен цикъл....и хоп ендометриоза.....лечение 6м и сега да не чуе дявола се чустшам добре.......
Rossy pm как си...всичко ок  ли е при теб????
Dama.. как изкара лятото....прегръщам те силно...пиши ми на лични как си

# 71
  • София
Косопадът може да се получава поради страшно много причини. При мен косата ми капе от стрес, а и по-бързо се омазнява.

# 72
  • София
Аз имам 1 въпросче  Rolling Eyes Моята диагноза е ЛУФ, като теорията на мята лекарка е че най-вероятно е предизвикан от ендометриоза. Та въпроса ми е следния задължително ли при болезнен МЦ се говори за ендометриоза  Rolling Eyes

# 73
Luthien не мога да отговоря конкретно на въпроса, при мен винаги МЦ е бил болезнен, никакви други признаци нямах преди да открият ендото. от едно време все ме успокояваха, че като родя ще спре да боли при МЦ  Laughing, но .... не съм преживяла раждане за да кажа. иначе след лапарото пак си имам тъпи болки.

# 74
  • София

МИЛА БИХ ИСКАЛА ДА ПОПИТАМ САМО -КОГАТО ТИ ОТКРИХА ЕНДОМЕТРИОЗАТА ИМАШЕ ЛИ КОСОПАД ПРИ ТЕБ ИЛИ НЯКАКВИ ХОРМУНАЛНИ НАРУШЕНИЯ?

При мен не е имало косопад. Не съм имала хормоналани нарушения, доколкото знам.

Аз имам 1 въпросче  Rolling Eyes Моята диагноза е ЛУФ, като теорията на мята лекарка е че най-вероятно е предизвикан от ендометриоза. Та въпроса ми е следния задължително ли при болезнен МЦ се говори за ендометриоза  Rolling Eyes

Изобщо не е задължително. Не всеки болезнен цикъл е предизвикан от ендометриоза.

Общи условия

Активация на акаунт