мнението ви за мустела

• 22 123
  • 78
  •   1
Отговори
# 15
Мустелата не е правила проблеми на детето ми, а на мен. Mr. Green Още при първото къпане вкъщи с Мустела 2 в 1, то такава мизризма  - толкова силно да мирише бебешки шампоан??? Sick Къпах я само един път с това, че нямах друго и отиде в боклука. Naughty Оттогава съм с Бюбхен - няма парабени за разлика от Мустелата, и въобще съм много доволна. Peace Ароматът е много деликатен.
Също бях взела и някакво друго кремче на Мустела - пак същата тежка миризма. Поне на мен не ми допадат тия неща. Naughty

Ето за това говоря:

# 16
Мустелата не е правила проблеми на детето ми, а на мен. Mr. Green Още при първото къпане вкъщи с Мустела 2 в 1, то такава мизризма  - толкова силно да мирише бебешки шампоан??? Sick Къпах я само един път с това, че нямах друго и отиде в боклука. Naughty Оттогава съм с Бюбхен - няма парабени за разлика от Мустелата, и въобще съм много доволна. Peace Ароматът е много деликатен.
Също бях взела и някакво друго кремче на Мустела - пак същата тежка миризма. Поне на мен не ми допадат тия неща. Naughty

Ето за това говоря:

Май и аз ще пробвам с Bubhen!

# 17
Май и аз ще пробвам с Bubhen!

Пробвай, според мен ще ви хареса! Grinning Peace

# 18
Много съм доволна от Мустела. Имахме доста неща от серията, миришат превъзходно, нямахме проблеми с кожата. Simple Smile

# 19
  • София
ммм аз не бих пробвала с бюбхен, след като детето има лишейчета.
поговори с дерматолог или алерголог, кое е подходящо....но за мен за кожа с проблеми единственото подходящо е хубава  медицинска козметика....коя ще понесе на детето ти най-добре вече е друг въпрос...и при децата както при възръстните, различните продукти понасят различно....

освен това можеш да помислиш какъв прах за пране ползваш, употребяваш ли ароматизатори, какви са материите на дрехите и т.н.... може да са на алергична основа на храна също...
аможе и просто кожата да е много суха и да се нуждае от повече хидратация.....

бюбхен, не бих я похвалила като козметика...може би за деца без  дерматитни проблеми става...но иначе по-добре не....

# 20
Година и половина ползвахме само Мустела , много съм доволна и не сме имали никакви проблеми.

# 21
Моя приятелка използва само козметика на Мустела и е доволна, но тя както се изрази купува за своето бебе най-скъпото. Аз нямам представа каква козметика ще купувам като му дойде времето, но май няма да е на Мустела, вижда ми се доста скъпа тази марка.Гледам, че бебешките продукти не са чак толкова скъпи за разлика от тези за майките и слънцезащитните им продукти.

# 22
ммм аз не бих пробвала с бюбхен, след като детето има лишейчета.
поговори с дерматолог или алерголог, кое е подходящо....но за мен за кожа с проблеми единственото подходящо е хубава  медицинска козметика....коя ще понесе на детето ти най-добре вече е друг въпрос...и при децата както при възръстните, различните продукти понасят различно....

Да, дъщеря ми имаше лишейче на крачето, което мина с лосион правен в аптека. Но след като мина, продължих с нормалната козметика. Аз всъщност си мисля, че и децата, които ползват само и единствено медицинска козметика някакси се изнежват.  Thinking Точно затова е най-добре - първо проблемът да се реши, и после да се продължи с хубава, сравнително евтина, качествена козметика като Бюбхен например. Може и на Веледа, ако иска да е максимално био. Peace
Все пак зависи и какъв е проблемът и от какво естество е.

# 23
  • Пловдив
Ползвала съм  я и нямам забележки.

# 24
  • София
да, ако е едно лишейче което да изчезне с 2 намазвания....
моят син се роди с много суха кожа, след 2 месеца с бюбхен и мустела почнаха едни обриви, едни чрвенини....казаха АД...до 3 годишен само с мед. козметика го мацах, като  положението беше прилично спокойно повечето време....после го поизрастна, сега има проблем само зимата по крачетата....да, вече си позволявам, да го мажа и с друг тип козметика....но не и тогава, дори в моментите на затишие.
Ползвахме  разни видове козметики...намерих точната за него, доволна съм....
Знам, че на други деца, това което при нас помогна, няма да сработи, както и кремовете хвалени от други нямаха ефект ри моето дете.....
За това реално освен да се мине през няколко мазилки докато се намери точната....друг начин надали има....
И все пак при наличие на проблем, козметиката трябва да е медицинска....там също има без парабени и т.н... също сравнително евтина....ако това изобщо може да се нарече критерии при избор...

А може и проблема изобщо да не е в мазилките, а нещо друго....
За това мисля, че всъщност най-правилното, преди да се пусне в каквито и да било експерименти е да заведе детето на специалист и той да си каже дали да сменя, с какво да сменя и т.н.

# 25
А може и проблема изобщо да не е в мазилките, а нещо друго....

Абсолютно и това е така. Възможно е всякакъв алерген да предизвика реакция, особено на крехкото детско тяло.  Rolling Eyes Затова ползвам Бюбхена от раждането, скоро няма да го сменям. По-скоро честите смени на препарати и козметики правят проблеми.
Което работи добре, не го променяй - както е казано. Simple Smile

На авторката пожелавам да намери най-доброто за нейното дечко! Hug

# 26
смени я.
ние в началото ползвахме стелатопия на мустела....хич не останах доволна....и не помогна през него си се обриваше, колкото искаше...
Имам същия опит. Екземата ставаше още по-червена, въпреки специалната им серия. Замених с А-Дерма, после с Биодерма за атопични кожи.

# 27
Пробвай със СебаМЕд, това е другата марка медицинска козметика! Peace
Аз бях купила нея, отделно ми подариха Мустела.
По принцип ги комбинирам, но впечатлението ми е, че Мустелата има много, много силен аромат, чак на мене ми става тежко!

# 28
  • София
И аз бях взела за дъщеря ми повечето от продуктите на Мустела,но първо й излезе един лишей,а накрая имаше по цялото тяло.Повече от година използвам А-дерма,серията Ексомега за суха кожа, и няма никакви проблеми.Ходили сме при доста дерматолози и всички бяха единодушни,че Мустела е добра козметика,обаче не е за суха и чувствителна кожа.Когато има пролем,трябва специализирана козметика.

# 29
По въпроса - нямам добро мнение за Мустела, резултатите й в "оня" сайт са доста уклончиви. НО! Факт е, че Стелатопия най-добре се отрази на кожата на моето дете (преди това изпробвах доста неща - от чист зехтин до Веледа). За мен истината е в проба-грешка за всяко дете, колкото и гадно да е това експериментиране.

Общи условия

Активация на акаунт