мнението ви за мустела

• 22 117
  • 78
  •   1
Отговори
# 45
ползвах Мустела,доволна съм не сме имали проблеми,но и от други нямам оплаквания

# 46
аз за някакъв шампоан или пяна съм чувала, с това цялата глава ли се маже и мазна ли става newsm78

# 47
Ползвам Мустела и съм доволна.

PolarFox за крустите и Клоран имат едно кремче , обаче наи ефикасно си е бабешкото средство Simple Smile. Мажеш главичката с зехтин или бебешко олио половин час преди баня, докато омекнат крустите и после с хавлиена кърпа обтриваш и те падат след няколко манипулации. Прави го докато бебето има малко косичка, че аз се замотах и сега виждам зор освен че косата пречи и таз мойта много шава  Laughing

опааа сега видях че сте на 4 г.  Peace

# 48
Доволна съм от козметиката на Мустела и мисля че именно Мустела и Себамед са най хубавите козметики.

# 49
Ползвам Мустела и съм доволна.

PolarFox за крустите и Клоран имат едно кремче , обаче наи ефикасно си е бабешкото средство Simple Smile. Мажеш главичката с зехтин или бебешко олио половин час преди баня, докато омекнат крустите и после с хавлиена кърпа обтриваш и те падат след няколко манипулации. Прави го докато бебето има малко косичка, че аз се замотах и сега виждам зор освен че косата пречи и таз мойта много шава  Laughing

опааа сега видях че сте на 4 г.  Peace

щом питам, значи не е сработило бабиното Laughing

Ще търся шампУана

# 50
  • Mars Hotel
Аз също ползвам Мустела и не съм имала проблеми досега.  Peace

# 51
  • до една звездичка
Харесва ми. Много.
Единствено цената не ме устройва на този етап. Confused

# 52
Ползвала съм Мустела и не съм останала с лоши впечатления, но сега предпочитам СебаМед.

# 53
Намирам Мустела за много добра марка, доволна съм от всичко опитано от нея. Има три възможности - лишеичетата да нямат връзка с Мустела; олиото да не понася на кожата на детето, което често става... гадно е, запушва порите и т.н. и трето - откъде е вносът на Мустела за Бг? Факт е, че във всяка страна един и същи продукт не си прилича  Peace

Това все едно аз съм го написала

# 54
Здравейте,Мами!Спрях Мустела за известно време и преминах на Себамед.След като за седмица лекувахме лишеите на бебка,те се скриха.След 10 дена оба4е отново се появяват,не толкова силно изразени,но все пак ги има.Определено проблема ми не е от Мустела,Но исках да пробвам и да се консултирам с вас.Явно наща кожичка е по-специфична и ще продължаваме да си имаме проблеми.

# 55
  • Пловдив
Всяка козметика се понася различно от детето и неговата кожа .Това не е нашата козметика.

# 56
Хубава,но малко скъпичка Simple Smile

# 57
  • София, център
Става, ако детето е с нормална кожа.

# 58
Аз съм много доволна от Мустела - ползвала съм шампоана, крема за тяло и крема против подсичане. От последния съм най-доволна - той единствено оправяше зачервеното му дупе.

# 59
Колкото и да е скъпа и прехвалена дадена марка козметика, винаги има и доволни и недоволни. Всичко зависи от конкретните особености на дадения тип кожа.
Аз също не останах очарована от Мустела - ползвах гел за измиване и някакво кремче за суха кожа, от което кожата и се пресуши.
Сега ползвам на Бюбхен и горе-долу стават - ползвам почти цялата серия.
Но ако бъда честна, най-доволна бях от една евтина марка - Евент  Crazy. Кожата и косата и ставаха гладки и меки, и миришеше много леко и приятно. Като свърша тубите на Бюбхен, пак ще се върна на Евентчето.

Общи условия

Активация на акаунт