мнението ви за мустела

• 22 119
  • 78
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Аз дълго ввреме бях с резерви към Мустела и за лишеите по ръцете на дъщеря ми ползвахме основно Натхерцен балсам на д-р Тайс. Определено съм доволна. След това едн апозната ми донесе Мустела от Франция и започнах да я мажа и кожата й вече не е толкова суха.. не знам дали се дължи на крема. Но никога не съм го купувала от Бг...

# 61
Аз не мисля, че е кой знае какво. Поне това, което съм ползвала не мога да го похваля.

# 62
Ползвам Мустела от самото начало.Не мисля да й изневеря-харесвам я мнго и съм страшно доволна от всички продукти.Почти няма нещо,което да не съм ползвала Peace(моите продукти също не са купувани от Бг,но едва ли има съществена разлика)

Става, ако детето е с нормална кожа.

Има и специална серия на Мустела-Стелатопиа PeaceНе съм я пробвала,зашото нямаме проблеми,но може би и тя е добра

Последна редакция: ср, 07 окт 2009, 15:05 от AnMary

# 63
  • София

Има и специална серия на Мустела-Стелатопиа PeaceНе съм я пробвала,зашото нямаме проблеми,но може би и тя е добра

много голяма част от оплакванията са именно за стелатопия.
да може и да е хубава козметика ако детето е с нормално, поносима към всичко кожа.....

# 64
На Мустела съм ползвала кремче за крусти /много малко имаше дъщеря ми, но все пак кремчето помогна/ и бебешки слънце защитен крем. И от двата продукта съм доволна. Когато беше бебе дъщеря ми я мажех с преварен на водна пара зехтин, колкото и смешно да звучи и никога не е имала обриви, зачервявания или някакви екземи по кожата. Миех косата със шампоан на Чико. Сега след навършване на годинка ползвам мляко за тяло и шампоан на Хипп и също и понасят добре. Изумителното обаче е че ако се появи зачервяване по дупето, което след всяка смяна на пелената мажа със Судокрем, слагам малко преварен зехтин на мястото и се оправя за часове.

# 65
Предпочитам А-дерма и медицинската козметика като цяло. Peace

# 66
Малката ми дъщеря получаваше лишеи от Мустелата. Даже ги бяха диагностицирали като екзема. Смених козметиката с Юсерин и всичко се оправи.

# 67
  • София - Рим и обратно
Бебето ми се изрина страхотно от млякото за тяло на Мустела. КАто го купих, много му се кефех, задето мирише приятно, но след 2 дни се обрина. Щом го спрях и пак се върнахме на БЮбхен, всичко се оправи. А пък аз се мажа с мустела-та  Mr. Green

# 68
Малката ми дъщеря получаваше лишеи от Мустелата. Даже ги бяха диагностицирали като екзема. Смених козметиката с Юсерин и всичко се оправи.
Да и ние сменихме Мустела с Юсерин и кожичката на бебка стана мекичка и гладкааааа:))))))

# 69
  • София

много голяма част от оплакванията са именно за стелатопия.
да може и да е хубава козметика ако детето е с нормално, поносима към всичко кожа.....

Дъщеря ми е с проблемна кожа, според някои лекари атопична. Само с Мустела Стелатопия кожата и изглежда добре. Овладява и зачервяванията по гънките и не ми се е налагало да използвам кортикостероидни пасти от както я поддържам с Мустела. Според мен е до дете. На моето А-Дерма не му понася изобщо. Мислех Мустела за прехвалена козметика и накупих сума други неща докато не опитах от нея.

# 70
Изобщо не съм фен на "Мустела".Крема за лице мирише толкова силно,че ми иде да........... Sick

# 71
аз за някакъв шампоан или пяна съм чувала, с това цялата глава ли се маже и мазна ли става newsm78

Шампоанът е на А-Дерма,но не съм го ползвала.

http://www.framar.bg/%D0%B0-%D0%B4%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%B0-%D0%B … -pid30011497.html

# 72
много благодаря Hug

# 73
Моята бебка ползва само мустела.Никога нее имала проблеми.Вие решавате кое е добро за вас,но пробваи друго може да не дразни кожата. Wink

# 74
Моето бебе се оказа с много чувствителна кожа.Често се зачервява и получава обриви без обяснима причина.В аптеката ми препоръчаха мустела стелапротект пяна и лусион спец.за нм.чувствителна кожа.Използваме го вече няколко седмици и има добър ефект.Казаха ми ,че това е серия само на растителна основа и без консерванти.
 Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт