Искате ли да се обединим?

• 58 583
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
  • СОФИЯ
... Дъщеря ми много си пази играчките, недава даже да се изцапат, мие ги, бърше с мокри кърпи, пъха плюшковците в пералнята без да ме предупреди даже, много е отговорна към тях. Ще кажете щото са си нейни. Не, когато ходим у познати пази и чуждите. И не, че си е моето Гардже, та е най- доброто Embarassed, ами гледам че и другите момичета от градината са така. Може би просто, защото са момичета и са по- разбрани и кротки Rolling Eyes

СедеФка, моля за съвет - аз вече съм в Шок и Ужас! Как успяваш да редуцираш играчките???

# 496
по повод с пазенето на играчките моят син също много ги пази, почти няма счепуно или разглобено нещо, но пък това означава пълна стая с играчки, което на мен ми идва в повечко
 Дуци, идеята със замъка е страхотна Hug

# 497
  • СОФИЯ
Действително се Ужасявам дори само при споменаването на думата "играчки". Разрешавам да ми препоръчате и...някой специалист по проблема..психоаналитик...ама и за мен, че вече имам нужда по темата. С новите реклами по детските канали как се справяте??? /гледа ТВ 1ч. дневно през делниците - не съм свидетел, но това е уверението и на гледачката и 2ч. през уикенд или празници, щото сме егоисти и искаме спокойствие за 20-30 минути понякога  smile3532

# 498
  • Пловдив
Ивето - голям чаровник имаш  Wink
Мама Сання - при нас играчките са постоянно разхвърляни и това още повече ме депресира. Акъл не мога да дам  ooooh!
Колибри - Ели знае ли, че бебето е момче или просто иска братче? Прочетох последното й желание за Коледа  Peace

# 499
Цитат
Аз май не съм го показвала до сега младежа. Ето една снимка.
Ауууу, Иветооо, заплюх си го за зет Naughty КРАЙ! Моята дъщеря щи ти мачка ушите за заспиване докато спиш между двамата и това е! Joy Не се дърпай, няма смисъл Heart Eyes Откога си търся морски зет.....

Сання, какво да ти кажа. Има си любими, които за нищо на света не дава и стоят на брат и под леглото надлежно пакетирани. Има такива, които сама иска да занесе в градината или ми предлага да ги продадем в Продавалника. Тя сама си ги селектира. По- интересното е обаче, че пази завинаги най- вече момчешки играчки като боклуджийския камион, влака, куфарчето с инструменти. От момичешките- количката за почистване със всичките и парцали и гъбички, кухнята, от куклите една китайка Борянка, която е с различен цвят на кожата по крайниците спрямо тялото, една плюшена котка Карамела.
Има деца, които са големи егоисти и не дават в никакъв случай някой да им пипа играчките. Моят син беше такъв егоист. Затова реших, че Ками ще я приуча на толерантност, да не е егоистична, да дава, ако иска и на нея да и дават. Засега се справям, да видим като поотрасне.
Другия вариант е да прибираш временно тези играчки, на които не обръща внимание, а след време да ги изкараш и да ги замениш с други. Обаче те вече са големи, интересите им се променят и този номер надали ще мине newsm78
Третия вариант е в негово отсъствие да събереш всички играчки, потънали в забвение и да ги раздадеш /продадеш/. Със сигурност ще установи само, че се е отворило място и няма да се сети какво липсва.

# 500
  • Пловдив
Седефка - аз си мислех, че само моят е УШИБАРЕЦ  Joy От бебе си пипа ушната мида и сега е задобрял толкова, че си я свива и намушва в канала. Добре поне, че го отучих да пипа чуждите уши. Визирам моите  hahaha
Скоро сеста ми сподели, че в книга на Дънов чела, че в ушната мида имало много точки - енергийни центрове и затова моят е толкова див и енергичен. Постоянно си стимулира точките  Mr. Green

# 501
Линка за снимките добавих на първа страница, но ето го и тук:
http://rodeni2004.snimka.bg/?profile,albums  - парола 2004

Идеята за Преди и сега е много добра, влизайте и правете нови албуми, аз съм създала два: Да се запознаем и Нашите граджета, само където съм пуснала един и същи линк и на двете връзки, но вие ще се ориентирате  Embarassed Нямах много време да го дооправя.  Embarassed А активността ни...  Flutter пу пу пу все така да е! Така като гледам ще трява скоро нова темичка да си спретнем  Sunglasses , ако някой има време и желание може да я подготвя  Peace Аз наистина последно време гледам да работя повече, че от август чакам парички от НОИ  Rolling Eyes

# 502
Цитат
Аз май не съм го показвала до сега младежа. Ето една снимка.
Ауууу, Иветооо, заплюх си го за зет Naughty КРАЙ! Моята дъщеря щи ти мачка ушите за заспиване докато спиш между двамата и това е! Joy Не се дърпай, няма смисъл Heart Eyes Откога си търся морски зет.....

Joy  Joy  Joy  Държиш ли да имаш внуци? Щото с т'ва спане м/у тях ... едва ли  hahaha  

Николай много си пази играчките. Ама много. И само трупаме, защото няма счупени. Не ги дава и аз го издебвам /най-вече като не е в къщи/ и събирам забравените и неизползвани вече играчки, които или раздавам или нося в Черноморец при баба ми и като го пратя там лятото, не нося играчки

За албумчетата ще прегледам довечера снимките в къщи, че тук в офиса нямам

# 503
Малеееееее,колко много сте изписали
аз от болести не съм влизала и аз незнам от кога
ние вчера писахме писмото до Дядо Коледа и го пратихме на е-майла му

# 504
Ааа, Ивето, то внуците не само в леглото се правят, нали знаеш? Пък и нищо не им пречи да ти сложат розово хапче във вечерята, да изпаднеш в Нирвана и да изпусеш съществената част hahaha Все ми е тая дали ще имам внуци, важното е да си пека дъртите телеса newsm27 по цяло лято безплатно smile3508 и да наглеждам зетя дали слуша newsm53

# 505
  • Плевен

http://family.webshots.com/album/190048009VnWoQO това е фотосесията - позабавлявайте се - четете коментарите
Joy Joy Joy
Цял мини сериал.

# 506
  • В светлината на слънцето
Ивето, много е сладък Ники!   Heart Eyes И с тия сини очи... да му мислят мадамите.  Grinning
И Теди много пази играчки. Та в тази връзка се бяхме направо заринали. Обаче като се появи малкият терминатор и взе да щъка насам-натам, количеството се редуцира силно и забележимо.  Mr. Green Иначе моята щерка е от палавите, но пък си пази играчките. В групата им е барабар Теди с момчетата. Естествено, мнозинството приятелчета са от мъжки пол. С някои от тях са си особено близки.  Mr. Green Аз вече в мартенската тема разказвах случката как бе поканена на гости с приспиване от т.нар. градинско "гадже".  Whistling Е, то става дума за следобедния сън и под надзора на бабата на момченцето де, да не си помислите нещо друго.  Mr. Green Обаче са я пощурили жената, че и двамата са едни диви... Crazy Въобще моята щерка с най-дивите и бойни натури се разбира прекрасно, веднага намират общ език.  Thinking
Тия дни и аз ще кача снимки в албумчето. Много е хубава идеята за преди и сега.  Peace

# 507
Девойки, приятен ви следобед  bouquet Аз отивам да ми мачкат ушите Joy
 А и коридора с латекс имам да минавам Mr. Green Днес да отхвърля поне тавана, ако не заспя и аз. Такъв мързел ме е налегнааллл ooooh! и това до никъде няма да ме доведе.

# 508
... Аз вече в мартенската тема разказвах случката как бе поканена на гости с приспиване от т.нар. градинско "гадже".  Whistling Е, то става дума за следобедния сън и под надзора на бабата на момченцето де, да не си помислите нещо друго.  Mr. Green Обаче са я пощурили жената, че и двамата са едни диви... Crazy Въобще моята щерка с най-дивите и бойни натури се разбира прекрасно, веднага намират общ език.  Thinking

Joy Бойна мадама  Wink

Николай е кротък /пу пу/ Много е изпълнителен в градината. В началото като започнаха да ми го хвалят и аз гледам и мигам на парцали 'тя за моя син ли говори'. И го питам "Добре де, защо в градината слушаш, а в къщи не". и получавам отговор: "Защото така съм решил. Не може навсякъде да съм послушен"  Whistling
  По повод градинските "гаджета", редовно се намира някой познат да го пита имаш ли гадже. Първо /в 1-ва група още/ отговаряше Сиса, после я смени, защото ... спяла на обяд с памперс  Joy После беше Зорничка /бойна е за 10 момчета, пазеше го ревностно, не даваше да го приближи друга  Mr. Green Последния път обаче ме притесни силно, като на въпрос кое ти е гаджето в градината, отговорът беше "Миии Любо"   smile3505

И мен ме е налегнал мързел и не ми се работи. Развалят ми домашното възпитание в офиса, мама ме е учила, че от 2 до 4 се спи  Crossing Arms

# 509
  • В светлината на слънцето
Последния път обаче ме притесни силно, като на въпрос кое ти е гаджето в градината, отговорът беше "Миии Любо"   smile3505

hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт