Искате ли да се обединим?

• 58 373
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
Да, и мен ме пишете в големия отбор на родените през 2004 год.  Hug
Синът ми Александър е роден на 15. 08. 2004 год.  bowuu
Вече е на 5 години и 3 месеца, и моя милост е много горда с този факт  Flutter

Аууу срам  Embarassed пропуснала съм пост-а ти, идва ми да се завра някъде  Embarassed

Добавих ви вече  Hug

Аз да питам някой заел ли се е с оформлението на новата темичка, че тази май ще я изпишем скоро  Whistling

# 586
  • Пловдив
Вихрогонче   bouquet добре дошла и от мен  Hug
Вчера и днес нямам никакво време за форума, но като се поосвободя ще се включа с "ферман"  Wink
Лъки Плам - радвам се, че сте се оттървали здрави от новия грип  Heart Eyes

# 587
  • Sofia
Благодаря ти, Стели Мели   bouquet   bouquet   bouquet
Добре заварила, много ми е приятно сред вас и съм сигурна, че така обединени ще пишем още по-интересни и страхотни теми за нас и нашите 5-годишни отрочета!

# 588
Вихрогонче Hug

# 589
Hug

...аз да се оплача  Tired след две най-много три седмици оставам без работа  Cry
Успокоявам се, че сме здрави и че може би е за добро  Peace

И за протокола - аз пишки не забелвам  Grinning
...само една

# 590
Дид,миличка  Hug много лошо това с работата. и аз сега се чудя и мая като си остана в къщи ще ми плащат  55% Sick но се моля поне здраве да има. Praynig Пожелавам ти късмет, здраве и съвсем скоро нова работа . Hug

..а за пи*оците, аз и тази не забелвам вече. ooooh!

Цунки на всички от нас!  bouquet

# 591
Диде, много лошо това с работата, аз пък моята искам да сменям, че и града, в който живеем, но хич не е удачно времето за такива промени май  Confused Дано до края на следващото лято като ми свърши майчинството да се стабилизира малко положението, че съм си казала: Наложи ли се да се върна на работното място, веднага подавам документите за Канада  Confused Щеше ми се преди това да пробваме някъде другаде из България, но... така като гледам смисъл няма...  ooooh! Дано намериш по-хубава работа, не знам на тази колко си била доволна  Peace

За пи**ците гледам темата се е позавъртяла, ама няма лошо. Wink Аз да не ви казвам колко сме зле, че ще се смеете - направо пенсионерска работа, не знам децата ли, стреса ли, ама и двамата хич ни няма  Tired

# 592
  • В светлината на слънцето
Дидка, много кофти така.  Confused Особено в такъв тежък период. Дано скоро намериш нещо по-добро, стискам палци.  Praynig Нали знаеш - всяко зло за добро. Може сега да изгрее нещо далеч по-перспективно и оптимистично. Пожелавам ти наистина да се случи и то възможно най-скоро. Hug
Стели, от кой град си? Идеята за Канада не е лоша честно казано. Понякога и аз се замислям за същото.  Thinking Но все още има неща, които ме задържат тук. Малко останаха, но ги има. Ако и те си отидат нищо няма да е в състояние да ме задържи повече в БГ.

# 593
  • Sofia
лулу, ако не е тайна, какво те задържа още в БГ?
лъки, много се радвам, че лошото е зад гърба ви!
за пишката - на Алекс отдавна му е наред, той сам си я мие, аз само контролирам; а другата ... - с нея нямам проблеми, добри приятели сме даже  Embarassed  Heart Eyes  Flutter

# 594
Вихрогонче, едното и може би най-важното е майка ми. Баща ми почина преди 5 години, два месеца преди да се роди Теди. Не мога да си представя, че ще отида далеч и ще оставя майка ми сама тук. Другото: ще ми липсват някои места и емоции, с които май още нямам волята да се разделя. Например: мириса на есенната шума по земята, аромата на печените чушки през септември, пеенето на пойните птички в двора на селската ни къща през лятото, камбаните на "Ал.Невски" на Коледа... ей такива едни дребни нещица, които обаче обичам много силно. Blush

# 595
Лулу, живеем в Елхово уж беше временно, но уви 8-ма година подкарахме  Tired Мъжът ми е от тук, но не е той причината да сме тук, а работата му/ни, иначе аз съм от северна България, но и в родния си град не бих живяла... ако родителите ти са причината да си тук... аз си мисля все по-често, че не е честно заради тях да затривам живота на децата си... иначе няма спор, че ще ми е мъчно, носталгична натура съм и аз, но напоследък реалността все повече ме вбесява  ooooh! И честно казано, ако мъжа ми беше по-решителен от мен, веднага тръгваме... но и той явно не събрал достатъчно смелост като мен... Tired

Според мен по темата е хубаво да чуем и майките извън Бг  Peace Защо заминахте? Бихте ли се върнали? Липсва ли ви нещо от България?

# 596
  • Плевен
Steli_Meli, разбира се, че им липсват много неща. Но само те си знаят какво им е на толкова км далеч от родината. В повечето случаи спестяват подробности от пребиваването си в "чужбината", за да не притесняват излишно близките си.

# 597
 Steli Meli  мама Kalida - от отбора на октомврийчетата живее в Канада / предполагам че знаеш / ,поразпитай нея.Ще почерпиш вода от извора.
А къде изчезнаха Иренка и Николче - с тях сме най-набори?
Джони,чакам те за кафенце.Направо ме е срам,да живеем в един град ,а да си"говорим" през някакви машини и програми Embarassed

# 598
Е, със сигурност животът в чужбина не е само цветя и рози. И там има проблеми, не е идеалното място. Но със сигурност и доста неща са много по-добре уредени отколкото тук. Аз съм пътувала доста, но едно е да видиш страната като гост (не става дума за туристическа обиколка, а за по-различен престой), съвсем друго да станеш неин гражданин. Но определено има места, където бих живяла с удоволствие и които по необясним начин чувствам като свои.

# 599
Верче, разпитвала съм я аз Калида Wink Иренка пише в октомврийската ни темичка, но много рядко иначе са ок  Grinning

Валка, Лулу, прави сте, но според мен спокойствието, което всичките ми приятели живеещи в чужбина излъчват, говори за липса на стрес, който тук ми идва в повече... Сигурна съм, че и там има трудности, които не всеки е готов да сподели, но според мен е нормално да ти е трудно в чужбина, но когато ти стане трудно да живееш в Родината вече е лошо Sad  Пък и всеки човек си има различен мироглед, аз също чувствам някои кътчета от планетата като място, където бих живяла илипоне бих опитала, иначе как ще разбера къде ми е мястото  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт