да тръгнат неща най- сетне. Една год и 9мес чакаме това дело 

), ама не знам в крайна сметка дядо Коледа какво пък ще му приготви, зависи от финансите му все пак

иначе Коко е трениран от малък и ходи на зъболекар като на сладкарница 
всичко яде с леки изключения то всеки си има такива
това що е месо под всякаква форма му е любимо
иначе плодовете са му малко
яде: ябълки, банан, диня, кайсии, грейфурт ...от останалите отвреме навреме като му скимне
давам му пчелно млечице в момента, преди това пи Енгистол
абе дали помагат незнам ...ама поне се надявам 
той много обича домино, Не се сърди човече, монополи и тем подобни 
старайте се да запазвате самообладание в подобни ситуации
1во за да може да помогнете на децата и 2ро да не ги плашите допълнително
...а като мине си "истерясвайте" колкото си искате
ама тайничко
Аз слава богу съм бетон при проблем 
На ясно съм, че се боря с вятърните мелници, но няма да се откажа
Желая им щастливо и незабравимо детство!

При нас няма такова нещо като "имаме си всчико, има достатъчно играчки". Миналия мес за рожд.ден получи всички желани подаръци: тъпото куче Боби /не си давайте парите за него/, еднорог с каляска за барбитата, и поредното ми внуче- бейби Анабел. А, и торта Стефани. Мислех, че за Коледа ще е по-скромна в исканията си, обаче чуйте това. Иска нова пералня, защото тази била тъпа и не можела да пере с вода
и ако може да е с маркуч, а не да се изсипва като кофа
За последните и искания се погрижих като се включих към една мама, поръчваща от Майтойс. Нали съм добра баба, как внучето Анабел ще ходи голо и босо
Сега май ще се включвам на втората поръчка за пералнята.
/, влак с много релси, гара и пътници- китайци, голямо куфарче Лего
......Направо си е като магаз. за детски играчки у нас
А колко съм занесла в градината, продала в Продавалник и раздала, сама незнам.
Сега пък рекламират някакъв мигащ кон...и той сигурно е боклук за една торба пари.
А ти, нали си мъжка майка, я не се паникьосвай така. Още колко цицини и синини ще дойдат и ще заминат.....ехеее. Така се расте!
Едно от неудобствата да имаш дете с една глава над теб

А за играчките абсолютно те разбирам. И у нас е твърде пренаселено от кукли, коли, пъзели и каквото още е създала пазарната индустрия за деца.
Пак, добре че напоследък разумът надделява и исканията не са така количествени.
Едно от неудобствата да имаш дете с една глава над теб
аз в къщи изобщо не мога да се добера вече до РС-то
ако не ме изгоми големия, то малкия веднага върши тази работа 
как са вашите дечурлига с компютрите
вече почти няма никакви тайни за него
като го видят колегите в офиса направо не вярват на очите си
научи ли се да пише незнам докъде ще я докара тогава
Има време за това. Тя компютър "ползва" само, за да гледа някое филмче, ако благоволя да й пусна де. Иначе следи внимателно, когато го пускам и влизам тук-там и ми подсказва какво да направя. Но дотук. Виж, малкият бандит е друга работа - отсега усещам, че ще трябва да вдигам компа върху гардероба. Само дебне да го извадя от чантата (аз съм у дома само с лаптом) и веднага се настанява, ръга кабели, абе страшна работа.
знам че сгреших много снощи, но ... някак ми дойде от вътре. Може и от преумора да беше, че не съм се прибрала в къщи на спокойствие не помня от кога /в очни съм и няма събота няма неделя
/ Иначе слава Богу Николай е забравил вече, има малка рана, но не го боли и не е уплашен.
и накрая вече спокойни отиваме да изхвърляме рибката от буркана и да лягаме. Отиваме в банята и
само да го изпуснеш от поглед и се е изнизал като мокра връв натам
докато някой го съзре къде е 
си трае и се възползва ...докато малкото вилнееее из нета 
за какво ли му купувам изобщо играчки се чудя, само ги ритам из къщи или пък събират прах в кашона
ама какво да се прави "ентелигентни" са ни децата от малки

Препоръчани теми