Искате ли да се обединим?

• 58 562
  • 735
  •   1
Отговори
# 420
Само набързо, след обяд ще ви чета. Имам нужда от палцестискане Embarassed, че тръгвам за съда. Днес ни е първото съществено дело с Общината по иска ни за нападението на уличните кучета над дъщеря ми. Единия от свидетелите току- що ме сюрпризира, че няма да дойде, бил болен.
 fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed да тръгнат неща най- сетне. Една год и 9мес чакаме това дело Sad

Марго, с теб сме, да пишеш после какво е станало, дано има резултат  Praynig Praynig Praynig

Ивето, само порязано ли се оказа, а ти трябва да тренираш още, няма да се паникьосваш, че какво ли ни чака още!  Crazy

Радина, браво на детето, виж феичката каква е добра Wink

За подаръците ще замълча, че направоооо не знам, и Вальо иска някакъв лаптоп, боулинг, писти, книга за човешкото тяло ( 50 лева  ooooh!), ама не знам в крайна сметка дядо Коледа какво пък ще му приготви, зависи от финансите му все пак  Crazy Mr. Green

И накрая ЧРД на Виктор и Ивка, да растат здрави и усмихнати деца!  Hug

# 421
Честит рожден ден на Виктор и Ивка Hug  bouquet    bouquet
Честито паднало зъбче на Йоан Hug
ние част от коледния подарък го набавихме, но пък януари си ни е тежък месец тогава имен ден ,рожден ден, доста му се събира.......та той много искаше тротинетка, не че на мен много ми харесва идеята, като знам че колелото стои така и не му е интересно, но това е , но пък си е пожелал една камара фигурки на Ben 10 и т.н., та ще имаме поле за действие, въпросът е че бабите обикновено поръчват да избираме и от тях, а аз не мога да измислям вече.
Steli_Meli, ние миналата година купихме лаптоп, беше от Метро / Откривател/ но пък сега иска с костенурки нинджа, ама аз казах че Дядо Коледа носи само веднъж, втори компютър не може да му донесе Crazy

# 422
Честит рожден ден на Виктор и Ивка и от мен , да са живи и здрави на майките!!!

Аз днес записах Славяна на зъболекар за понеделник, ще ви докладвам как е минало.

Седефка ,стискам палци.

# 423
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКТОР И ИВКА да са живи, здрави и весели хлапета, и много да ви радват   nbirthday

ей много пишете бре...не мога да ви смогна на темите  Joy

зъби както вече казах ...не мърдат засега  Hug иначе Коко е трениран от малък и ходи на зъболекар като на сладкарница  hahaha

хранене ама никакви забележки нямам   Peace всичко яде с леки изключения то всеки си има такива  Rolling Eyes и най-вече всичко расло на кокал  yes това що е месо под всякаква форма му е любимо  Wink иначе плодовете са му малко  #Crazy яде: ябълки, банан, диня, кайсии, грейфурт ...от останалите отвреме навреме като му скимне  Mr. Green

болестите ами здрави сме засега слава богу  Praynig давам му пчелно млечице в момента, преди това пи Енгистол  newsm78 абе дали помагат незнам  ...ама поне се надявам  Praynig

коледен подарък аз още не съм на коледна вълна ...струва ми се далече  Rolling Eyes а и той още не се е присетил и засега идея нямам какво ще мислим ....може би трансформери...или някаква игра за "мислене"  Thinking той много обича домино, Не се сърди човече, монополи и тем подобни  Wink

Иве а и всички останали ...аз да си кажа като по-отдавнашна майка с разбойници  Mr. Green паниката не е добър помощник, хич даже  no старайте се да запазвате самообладание в подобни ситуации  Peace 1во за да може да помогнете на децата и 2ро да не ги плашите допълнително  Wink ...а като мине си "истерясвайте" колкото си искате  smile3511 ама тайничко  hahaha Аз слава богу съм бетон при проблем  thumbsup е после съм мекотело 2-3 часа като ме отпусне адреналина ...но това е по-удачния вариант  Grinning

седеФка стискам палци, дано всичко е ОК   Hands Thumbsup

# 424
Ей, ме на! Отложиха делото за февруари, причините няма да коментирам Rage На ясно съм, че се боря с вятърните мелници, но няма да се откажа Twisted Evil Не искам след 20г дъщеря ми да ме попита защо не съм и потърсила правата и не съм я защитила по всички възможни начини!
Гадно ми е! Тъпо ми е! Ще си сипя 1чаша червено вино и ще се отдам на битов алкохолизъм.

Честит рожден ден на сладурите Виктор и Ивка  bouquet Желая им щастливо и незабравимо детство! newsm59  ura

Снощи писах, писах....и за какво? Сега наново. Да карам по ред.
Честито посещение на Феята на зъбките при Йоан! Сега да измислите къде ще хвърляте зъбчето, на кой покрив? Ками няма никакви проблеми със зъбите, няма и клатещи се. Надали ще се похвалим скоро с паднало зъбче.

Болните деца да се опрвят по- бързо и повече да не обсъждаме тук болести. Само подаръци и пакости smile3540

Като ви чета за подаръците и ми иде да рева с глас за smile3511 При нас няма такова нещо като "имаме си всчико, има достатъчно играчки". Миналия мес за рожд.ден  получи всички желани подаръци: тъпото куче Боби /не си давайте парите за него/, еднорог с каляска за барбитата, и поредното ми внуче- бейби Анабел. А, и торта Стефани. Мислех, че за Коледа ще е по-скромна в исканията си, обаче чуйте това. Иска нова пералня, защото тази била тъпа и не можела да пере с вода wash и ако може да е с маркуч, а не да се изсипва като кофа Mr. Green /дали джуджетата можели да направят такава?/. Искала кран- колкото по- голям, толкова по- добре. Искала за Анабел кенгуро, обувки, дрешки /имаме количка,гърне, шишета, плетени дрешки вече/.....и т.н. Rage За последните и искания се погрижих като се включих към една мама, поръчваща от Майтойс. Нали съм добра баба, как внучето Анабел ще ходи голо и босо hahaha Сега май ще се включвам на втората поръчка за пералнята.
Не се чудете на моята, че иска кран. Имаме си вече от 2г  боклуджийски камион, който пази като очите си, имаме си пистолет, меч, колекция колички, истинско малко чукче /брат и носи отговорност за направените с него поразии Wink/, влак с много релси, гара и пътници- китайци, голямо куфарче Лего Grinning......Направо си е като магаз. за детски играчки у нас ooooh! А колко съм занесла в градината, продала в Продавалник и раздала, сама незнам.
Лаптопа на Барт и ние го имаме,но има в него неща, които още не може да разбере. За кучето Боби. Ми за 60лв е толкова тъпо и смотанооо Twisted Evil Кви свирки, кви 6лв, брат и като се изсвири с пръсти и то тръгва и почва да лае, свирките нямат никакво особено значение. Принципно си е интерактивно куче като и тези от 10лв, ама пустите му раклами #2gunfire Сега пък рекламират някакъв мигащ кон...и той сигурно е боклук за една торба пари.

Ивето, дано Ники се е отърсил от стреса. Сигурно ще си поноси 10-ина дни цицина на главата и после ще забрави Peace А ти, нали си мъжка майка, я не се паникьосвай така. Още колко цицини и синини ще дойдат и ще заминат.....ехеее. Така се расте!

Девойки, ще ставам, че синето се прибра изненадващо и ме пъди от тук Weary Едно от неудобствата да имаш дете с една глава над теб Joy
Желая ви приятна вечер за сега, пък после ако мога пак ще ви навестя  bouquet

# 425
  • В светлината на слънцето
Ивето, и аз бих дала съвет да не се шашкаш в такива ситуации. Това се паникьосва детето. Аз съм бетон в такива моменти и отстрани сигурно изглеждам като безчовечно същество, но само аз си знам какво ми е отвътре. Обаче съм непоклатима. Виж, майка ми, която основно се грижи за децата, докато сме на работа, е страшна паника. Преди време Теди падна с колелото по стълбите и си сцепи брадата до кост - в буквалния смисъл на думата. Детето не разбрало даже какво се случва в първия момент, дори не се изплашило от кръвта. Но майка ми направо истерясала от притеснение. И съответно Теди веднага поела щафетата и изпаднала в потрес и тя. После дълго време ми обясняваше, че баба страшно се била уплашила. Наистина паниката не е добър помощник в такива ситуации. Thinking
Седефка, за съжаление такава ни е държавата.  Confused Смотана!  #Cussing out А за играчките абсолютно те разбирам. И у нас е твърде пренаселено от кукли, коли, пъзели и каквото още е създала пазарната индустрия за деца. ooooh! Пак, добре че напоследък разумът надделява и исканията не са така количествени.

# 426
Девойки, ще ставам, че синето се прибра изненадващо и ме пъди от тук Weary Едно от неудобствата да имаш дете с една глава над теб Joy
хахаха  Joy аз в къщи изобщо не мога да се добера вече до РС-то  #Crazy ако не ме изгоми големия, то малкия веднага върши тази работа  Mr. Green та връзка със света имам само ако си домъкна лаптопа  Rolling Eyes или ама много се примоля  Joy

та в тази връзка се сетих  newsm78 как са вашите дечурлига с компютрите  Rolling Eyes
Калоян е ужас, направо е пристрастен май към компютрите и интернета  Sick вече почти няма никакви тайни за него  Shocked играе игри, пуска филми, влиза сам с парола в интернет, рови си, търси си, гледа клипчета в You tube, намира си сам по файловете каквото търси, показва снимки като дойде някой в къщи ...абе направо ме разбива  #Shocked като го видят колегите в офиса направо не вярват на очите си  Joy научи ли се да пише незнам докъде ще я докара тогава  hahaha

Последна редакция: вт, 10 ное 2009, 17:02 от *2K*

# 427
  • В светлината на слънцето
Теди е на Вие с компютъра. Но и аз умишлено не я поощрявам, че знам какво е зарибяване. ooooh! Има време за това. Тя компютър "ползва" само, за да гледа някое филмче, ако благоволя да й пусна де. Иначе следи внимателно, когато го пускам и влизам тук-там и ми подсказва какво да направя. Но дотук. Виж, малкият бандит е друга работа - отсега усещам, че ще трябва да вдигам компа върху гардероба. Само дебне да го извадя от чантата (аз съм у дома само с лаптом) и веднага се настанява, ръга кабели, абе страшна работа. ooooh!

# 428
  Благодаря ви на всички  Hug знам че сгреших много снощи, но ... някак ми дойде от вътре. Може и от преумора да беше, че не съм се прибрала в къщи на спокойствие не помня от кога /в очни съм и няма събота няма неделя  Crazy / Иначе слава Богу Николай е забравил вече, има малка рана, но не го боли и не е уплашен.

За компютрите и моя син е така *2K*. Няма невъзможни неща за него. И по тази причина има вето. Компютър разрешавам много рядко за не повече от 10-15 мин. Ако много се затръшка предлагам някоя игра и сядам да се занимавам с него, за да избегна компютъра. Такова им е поколението. По този повод се сещам за една случка миналата година. Гледахме рибки /принцеси май/ и една вечер намираме едната с обърнат корем. Нашия като ревна и ме накара да я сложа сама в един буркан. Започна се едно успокояване, едни приказки за небесни езерца и т.н.  Crazy и накрая вече спокойни отиваме да изхвърляме рибката от буркана и да лягаме. Отиваме в банята и  Shocked рибката възкръснала и върти едни пируети, а моя син се изцепва "А, рибката се рестартнала"  Shocked  Joy

# 429
Здравейте!

И аз да се изкажа по темите:

Марти е 115 см, 20 кг и носи 30 номер обувки.

Компютъра не му представлява интерес и аз съм доволна от това.

Няма клатещи зъби, но има 2 кариеса, които в момента правим. Оказа се, че от чакане да се съгласи да си отвори устата доброволно, единия зъб е станал с гангрена, та сега го лекуваме.

За Коледа още не съм мислила какво ще получи, но ако питам него, ще поиска всичко на което дават реклама по Диснито и Нетуърка.

Стели, как е Вальо? Оздравя ли? А Кико?

Всички болни бързичко да оздравяват!

# 430
На мен все по-трудно ми е с "ветото" за компютъра  Sick само да го изпуснеш от поглед и се е изнизал като мокра връв натам  Mr. Green включва си го, изключва звука и се прави на ни лук ял, ни лук мирисал  Joy докато някой го съзре къде е  Grinning
Ако пък брат му е на него ...му се намества в скута и големия пък щото вече само това му е опцията за гушкане  hahaha си трае и се възползва ...докато малкото вилнееее из нета  #Crazy
Особено сега като се скапа времето и се прибираме по-рано и за по-дълго вътре ...удържане няма  Sick за какво ли му купувам изобщо играчки се чудя, само ги ритам из къщи или пък събират прах в кашона  Rolling Eyes всичко е на заден план пред компа  #Crazy ама какво да се прави "ентелигентни" са ни децата от малки  newsm78

# 431
  • Плевен
За компютъра и при нас е същото. Но успявам да удържам фронта. Събира магнити, които лепим на хладилника. Магнитите ги давам като награда за нещо, което свършил или добра постъпка. 5 магнита=1 час игри на компютъра. Това е положението.
Тази вечер се заиграх на тази игра.
http://www.math10.com/bg/software/logicheski-igri/3D-logicheska-igra.html
А Виктор седя до мен. Запецнах на 13-то ниво. Той хвана мишката и с няколко движния го реши. Зяпнах от изненада. Shocked
А с общи усилия стигнахме до 15-то ниво, за което подсказа една плевенска форумска мама.

# 432
Момичета много благодаря за честитките за Ива!  Hug
Почерпете се за нейно здраве

Последните ни снимки http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=673&AlbumId=134711

# 433
Мери, много сте пораснали  Hug
Нацелувай ги принцеските си Wink

БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ХУБАВИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ   bouquet  bouquet  bouquet
Ето и от нас малко снимки

Днес празнуваме имен ден на Викториото Wink

Да се почерпите Wink
Има пиене..и фризолаче за по-дребните Wink

и да замезите

# 434
  • Плевен
Викторовден ли било? Срам, не съм разбрала. Embarassed
Дидка, честит именик. Да носи името си със здраве.
Да ви почерпя и за моя Виктор:

Общи условия

Активация на акаунт