Искате ли да се обединим?

• 58 570
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
Ивата е 21кг и 113 см, носи  N 28. Беше едро дете, сега дръпна на височина и изглежда нормално. Емма сега е трътка, дано се източи и тя  Mr. Green

# 406
Маги е 116см / преди 2-3 месеца, на рождения и ден беше 113см /, 19кг, размер на обувките- 29-30. Хапва си детето, не мога да се оплача. Не обича лук и чесън. Simple Smile
Иве, Седефче, браво на децата ви.  Wink
За грип нищо не давам. Да чукам на дърво, здрави сме. Ако се случи някакво неразположение, лекувам с хомеопатия.

Седефче, Маги ходи на кемпо карате вече 2-ри месец. Много и харесва и ходи с удоволствие. Има и момичета. Най-добре детето да си прецени.

За помощта на по-големите- на Маги и преди и сега мога да разчитам относно Ясен. Но откакто проходи той, почнаха да се карат за играчките. "Карат" е силно казано, но все се чуват писъци и крясъци от страна на Ясен, защото иска да вземе нещо от ръцете на кака си. Тя пък не иска да го дава точно в този момент и се чува: Нееее, Ясене, престани...Понякога е кат зверилник тук. Simple Smile

Последна редакция: пн, 09 ное 2009, 15:18 от Вери

# 407
Здравейте момичета!
Момиченцето ми се казва Антониела - 10.08.2004г. Ако може да ни добавите в отбора Simple Smile.
...

Ей сега  Grinning

За зъболекаря съвет още не мога да дам, и Вальо има зъб за правене, но говорих с много зъболекари, тъй като не дава... и стигнахме до извода ( с някои от тях  Naughty ), че ще се пробва периодично, когато сам се съгласи, на сила не!!

Седефке, добре сме, вече ти писах на скайп Wink
Подобрява се детето, днес е последната инжекция, на снимката се виждали някакви петънца, които можело и начална форма на пневмония да са, но аз като им знам тук рентгена  ooooh! На приятелка на детенцето казаха, че има кучешка тения, изкараха им акъла, обиколиха после цяла България и нищо си му няма на детето, просто толкова контрастна снимка са направили, че чак и тения видели... така че... без коментар!  Peace

Човешкото тяло не го купуваме, изучаваме го в натура  Mr. Green, вчера педиатърката му предложи да му даде някой учебен макет, ако изровела  Whistling Ми много пари, а книжките не са на достъпен език според мен  Crossing Arms

За грипа не ми се говори, че се обърках с тези болести... Добра храна, плодове, зеленчуци, чист въздух... знам ли вече... ooooh!

Последна редакция: пн, 09 ное 2009, 15:24 от Steli_Meli

# 408
  • Плевен
Виктор е 120см, тежи около 23кг.
В градината спряха провеждането на занятия по англ. език. Ще започнат отново след приключването на грипната епидемия.

# 409
Аз отдавна съм на коледна вълна Nature Snowman , вие така ли сте ? Какво искат наборчетата за Коледа , какво възнамерявате да им купите?

# 410
Наборчето е толкова задоволено от към играчки...честно казано не знам. Някаква игра, която да развива мозъка, може би. Simple Smile

# 411
Да се похвалим и тук  Flutter На Йоан тази вечер му падна първото зъбче, а отдолу драска новото  Hug Сега е много горд и доволен, чака с нетърпение феята на зъбките  Mr. Green
А относно подаръците, вече му поръчах Лего, това искаше. Но до Коледа има още време, може и да реши нещо друго  Rolling Eyes
Вери е права, толкова са задоволени, че е труден избора  ooooh!

# 412
Радина, честито паднало зъбче! Браво, на Йоан го усещате новото. Simple Smile На Маги никакво не се вижда. А падна преди месец и повече.  Rolling Eyes

# 413
  • Плевен
Много съм затруднена тази година с избор на подарък. Мислех да му взема грънчарсото колело от МЕТРО. Миналата седмица му го показах ей така, да му видя мнението, той не реагира по никакъв начин. С една дума не му хареса. Иска нов халат за баня. Що за подарък е това? ooooh!
Радина, честито паднало зъбче. Ние все още нямаме признаци за клатещ се зъб.

# 414
и Калоян няма никакви признаци за клатещи се зъби  Rolling Eyes ама аз и не бързам  Joy по-добре да си изкара още малко с млечните  Praynig не като брат си дето му падна 1вото на 4 1/2 г  #Crazy и после и по-рано тръгнахме по зъбари  Sick

Коко в ДГ ходи на английски и народни танци - и много се кефи, което е супер  Peace бих го записала и на някое бойно изкуство ...но около нас няма ...а това с развеждането за мен е мисия невъзможна засега  Mr. Green

# 415
 Честито паднало зъбче на Йоан  Wink 
 Николай няма никакви признаци за клатещи зъбчета, но има кариеси. Не дава да ги правят, зъболекарката каза че не са страшни и нас ни посъветва да изчакаме и да не го насилвам.
  За Коледа вече написахме писмото на Дядото и го закачихме на простора да го вземат джуджетата. Вчера даже ги и "изработиха" подаръците  Mr. Green /погрижих се за имиджа му на дядката/ Иска леговище за гормити /вулкан/ и дракон в яйце  Rolling Eyes Взех ги, защото наистина много иска, а и си играе много с въпросните гадинки, макар че аз не съм очарована. И така за Коледа сме готови, обаче на мен декември ми е финансово тежък, защото на 6-ти е именник, а на 22-ри рожденик и сега умувам за тях какво да купувам. Иска някакъв детски лаптоп, който бил с игри, кученцето Боби /рекламират го напоследък/ и поредна писта на Hot wheels, но аз предпочитам някаква занимателна игра. Изобщо не му пречи на детето, че има играчки бол, пак съчинява дълги списъци  Joy

Снощи имахме малък инцидент, бяхме в едни приятели и бравите на вратите им се оказаха много остри, Николай се удари уж леко, но като шурна една кръв  Shocked и аз патицата като реших че си е пробил челото и като ревнах от ужас, той пищи аз рева   Blush оказа се, че не е толкова страшно, ама ... изложих се и той се уплаши още повече като ме видя мен  Embarassed

# 416
Йоан не е поискал още гормити, но пък вече имаме няколко бакогана  ooooh! И поне снощи феята на зъбките му оставила парички под възглавницата, днес каза,ч е щял да си купува още  Laughing
iveto_ добре, че се е разминало с малкото зло. Но е хубаво в такива моменти да запазваш самообладание, заради детето.  Peace
Честит рожден ден на днешните рожденици! Да са ви здрави и послушни!   bouquet

# 417

iveto_ добре, че се е разминало с малкото зло. Но е хубаво в такива моменти да запазваш самообладание, заради детето.  Peace

Абе така е, знам. И уж винаги пазя самообладание, но снощи много се паникьосах. Имам само един случай като беше на година с адски виока Т, която не спадаше и почти направи гърч, а аз като го видях отпуснат и нереагиращ направо припаднах  ooooh! Добре че имаше хора около мен. И от тогава не си позволявам да се шашкам, но ...

Честито на рождениците и от мен!!! Здраве и щастие   bouquet   bouquet   bouquet

# 418
Само набързо, след обяд ще ви чета. Имам нужда от палцестискане Embarassed, че тръгвам за съда. Днес ни е първото съществено дело с Общината по иска ни за нападението на уличните кучета над дъщеря ми. Единия от свидетелите току- що ме сюрпризира, че няма да дойде, бил болен.
 fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed да тръгнат неща най- сетне. Една год и 9мес чакаме това дело Sad

# 419
  • В светлината на слънцето
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКТОР И ИВЕЛИНА! ДА РАСТАТ ЖИЗНЕНИ И ЗДРАВИ ДЕЦА, ДА БЪДАТ МНОГО ОБИЧАНИ И ДА ПОЛУЧАТ НАЙ-ХУБАВИТЕ ПОДАРЪЦИ НА СВЕТА!

Снощи писах, писах и после ми се затри писаното.  Confused Така че сега се гответе за дълъг и напоителен пост.  Mr. Green
Първо - Радина, честито първо паднало зъбче.  tooth
Дени, добре дошла.   bouquet
Седефка, 2К, браво на големите деца за помощта. Страхотни са!  smile3501
Седефка, стискам палци.  fingerscrossed Мен ме е хапало куче и знам какво е. Confused
Сега по темите
коледни подаръци на малкия вече е купен, но с Теди какво ще правим - незнам. Списъкът постоянно се увеличава и увеличава.... Thinking Тя иска кукла от типа на Барбитата с гардероб (към 20-ита тоалета в комплекта), балетна рокля с пачка, интерактивна котка (ужасно грозно, проскубано същество, което мяука с китайски тенекиен звук  Sick). Котка определено няма да получи, защото е грозна и струва 160 лв, което хич не е оправдано. Балетна пачка също не виждам смисъл, защото така и не намерихме кой да я води на балет. Не е въпроса в цената (99 лв), а в това че ще й бъде тъжно, защото няма да ходи на балет. За Барбитата не искам да отварям дума, обаче тя си ги харесва. Ще я почакам още де, защото до 1 декември, когато традиционно ние пишем писмата до Дядо Коледа, кой знае какви промени в списъка ще има пак. ooooh!
бойните изкуства Теди ходи вече втора година на таекуондо в детската градина и е супер доволна. Иначе момичетата в групата окапаха едно по едно и в момента е само тя и още едно момиченце, което по принцип ходи на всичко. Обаче моята е една бойна и бойните изкуства са й точно по мярка. Mr. Green
храните моите и двамата обожават всичко, което е плод, зеленчук и мляко. Тия три неща могат да ядат по цял ден и в неразумни количества. Обичат още месо, боб и зелена супа (от спанак, лапад, броколи и всякакви зелентии.) Хляб ядат доста рядко, както и тестени храни - нещо не са им много по вкуса. На сладко не налитат. Шоколад хапват в месеца веднъж и то от детския, който е с млечен пълнеж и шоколадовото му е само в заглавието.

Сега кофтите новини.
И двамата са на АБ. Теди - за втори път в живота си, а Сашко - за първи. И не е грип, неее... Имат изграден имунитет срещу грипните щамове. За съжаление са пипнали някаква бактериална гадост и без АБ не става. Просто бактериите са тръгнали към уши, очи, нос, бели дробове и всичко, което се сетите. Спират се само и единствено с АБ. Много ме е яд. От грипа се опазихме, а налетяхме на друга напаст. ooooh! Теди снощи беше супер зле и щяхме да ходим в болница, но успяхме да овладеем положението. Сега ще си пият АБ-то и ще се моля по-бързо да им мине. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт