Искате ли да се обединим?

• 58 571
  • 735
  •   1
Отговори
# 390
  • Плевен
Da се успокоя тогава. Mr. Green

# 391
  • В светлината на слънцето
Ааа, значи да се успокоя.  Grinning Че ми се видя много голям този номер в първия момент.

# 392

И ние, и ние, даже се шегуваме, че скоро ще му доизносвам маратонките  Mr. Green

Така и така сме започнали темата, я кажете колко са високи и колко тежат дечицата ви, че Вальо върви от едрите в групичката си, но все пак това не е критерии. Висок е около 114 см и тежи 23-24 кг. ( сега може малко да е посвалил покрай болестите, че отказва сериозно да яде 2 седмици).

# 393
Така и така сме започнали темата, я кажете колко са високи и колко тежат дечицата ви...
Мила е 16кг, висока е 110см. Набляга на таратора, кюфтетата и пилешката супа, редуваме ги (без хляб) Mr. Green...какво искам аз...?
Вече не и се ядосвам, то и аз съм злояда. Баща и е ящен, но не му личи. Има ли други като нея, да се успокоя?  Rolling Eyes

# 394
  • В светлината на слънцето
Ооо, за слаботелесни определено първото място е наше.  Mr. Green Теди тежи 16 кила (с дрехите) и е вече 120 см на височина. Обаче за ядене - яде и то ушите й плющят. Но е постоянно в движение и явно има по-бърза обмяна на веществата, та затова и не трупа. Аз съм се примирила вече с положението. Grinning

# 395
Здравейте, момичета Hug Отдавна не съм ви навестявала Embarassed Embarassed Embarassed, май от самото ми включване в общата темичка Wink
Стели, дано Вальо е вече добре Peace А малкия с варицела ли е или си е лепнал от сезонния грип? Стискам палци да сте добре вече и едно голямо ГУШ от мен!

И какви са тези размери обувки, кг, см ooooh! на вашите деца Grinning Кога ще ги стигнем Rolling Eyes Rolling Eyes кой знае??? Моята е с обувки 29, 17кг и 104см Heart Eyes На тати Джуджанката Heart Eyes Е, то и аз съм била в първи клас 18кг, та явно се е метнала на мен. Не е от много яжните, все нещо подбутва в чинията, постно се яде с много уговорки или ако има нарязано отделно месце Grinning Хляб яде само когато баща и донесе от арабския /този,който е като палачинки/ и си го правят на тостера. Зеленчуци и плодове може да яде непрекъснато, но сурови. На салата може само домати и краставици. Броколи, чушки, салатки, пресен лук- всичко хрупа сурово, като заек е Grinning

Четох последните 2 стр от темичката. Може и да сте споделяли вече, но какво давате превантивно за грипа? Вече 2-ра седм. всички в къщи пием клеева тинктура и есберитокс, ядем мед със смлени орехи и вечер преди лягане задължетелно някакъв чай. Нещо съм параноясала с тоя грип Twisted Evil В детската градина все още няма, а и те тръгнаха официално от миналия понеделник. Ще видим утре сутринта колко ще са в групата newsm78 Предупредиха ни и нас, че ще ги оставяме и взимаме от външната врата на градината. Никакъв достъп на родители вътре, пък да видим дали ще има резултат newsm78

За допълнителните дейности съм я записала тази год. на приложни изкуства и вокална група. Не иска като миналата да ходи и на танци, щяла да си танцува в къщи, защото там я настъпвали hahaha Баща и я е надъхал да ходи на айкидо, обаче аз се съмнявам, че ще се справи и че ще и е интерсно. Намерихме у-ще наблизо, в което има група за 4-6г и в нея имало вече 3 момичета. Аз обаче ще помисля и тази седмица докато тече грипната ваканция, пък после освен да я заведа да погледа как протича една тренировка и ако продължава да иска ще я запиша.

В разговора за пренебрегването на едното дете /в повечето случаи на голямото/ и за разликата в годините няма с какво да се включа. При 17г разлика между двамата....Баткото ни /сега вече почти на 22г/ е готов за родител вече покрай малката. От първия ден съм разчитала на него. Сега също я гледа и по цял ден, и на градина я води, и на разходки е с него Peace А че е бил пренебрегван, със сигурност е бил, но никога не е показал по- различно поведение от традиционното. Със сигурност на 17г, в 3-ти курс е имал някакви нужди от внимание, но се е справял сам. Е, аз пък никога не съм пропускала възможност да го карам да сподели деня си, вечерта си от някоя сбирка или отношенията с приятели/ки, нали трябва да съм в крак с младежта Joy

# 396
 Николай е 115 см и 19 кг. Не мога да се оплача изобщо от храненето му, яде предимно супи, плодове и зеленчуци /хляб и месо НЕ, защото забележете щял да се отрови  Mr. Green / напоследък обаче по малко взе да си хапва пържоли и той  Laughing
 Обувки има от 27-ми до 30-ти номер, то всяка фирма със собствена номерация  newsm78 , ама като че ли реално е за 28-29-ти

# 397
Йоан е 120см. / 23 кг., много добре си изглежда според мен. И плуването си каза думата. Плодове почти не яде, зеленчуци също, но месо обича. Казват, че на градината си хапвал, а в нас доста оскъдно. Но колкото толкова, не е малък, като огладнее си казва.
В зависимост от това на коя фирмата са обувките носи 30-31 номер  Peace
Струва ми се, че до 1-2 дни ще ви се похвалим с първото паднало зъбче  Simple Smile
На всички болни дечица много  Hug и бързо оздравяване  Heart Eyes

# 398
121 см, 24 кг направо ми се иска малко да се поспре, че се плаша нещо.Слабичка е , но е с едър кокал и  на 5 години с 31 номер крак, докато стане на 18 какво ще е не мога да си представя.

Седефка аз давам Биозин , лекарите много го хвалят, но задължително таблетки. Капсулите са за по-късна възраст.

Радина на Славяна й казах,че като стане на 7 години ще започнат да й се сменят зъбите. Един ден беше  изпаднала в лека истерия, че не иска да ходи на училище, на въпроса 'защо' ми бе отговорено 'защото тогава ще ми изпадат зъбите' . Само ако знае , че това може да се случи много по-скоро......

# 399
  • Варна
Мони носи 31 номер, висока е 122 см. и тежи 21 кг. (СедеФка, аз в 4 клас съм била 20 кг.  Crazy).
Хапва си плодове и зеленчуци - най-вече ябълки, мандарини, банани, краставици и моркови. Хляб яде по малко, не на всяко ядене. Много обича кебапчета, разни салами и луканки. Гълта марсианци - едва я удържам да не смуче по повече от идн на ден, много са й вкусни. Crazy

Преди няколко дни решила в градината, че ще слуша (заради писмото ндо Дядо Коледа, което писахме предния ден  Laughing), седнала кротко на едно столче, а госпожите решили, че е болна  Joy.

# 400
  • Стара Загора - на баира
Здравейте момичета!
Момиченцето ми се казва Антониела - 10.08.2004г. Ако може да ни добавите в отбора Simple Smile.
Като гледам Тони май е ниска за възрастта си - но здраве да е... Висока е 115 см / 19 кг  Sad и носи 30 номер обувки.  Хапва си малко заленчуци, плодове когато си реши яде , но каже ли не... Wink
Играе спортни танци - г-жата каза, че е една от най-добрите. Heart Eyes Hug
Зъбките и не се клатят засега. Но си има 2 кариеса , които трбва вече само да се пломбират и не иска и не иска да чуе за зъболекар  Embarassed, как ще я "омайваме", за да се направят направо незнам  Embarassed  Приемам идейки  Hug!

# 401
Боби е 121 см . и тежи 23кг., за плодовете има любими, които си хапва, а зеленчуците не са му слабост. За номера на обувките се успокоих 31/32, мислех че само ние сме с такова голямо краченце Hug

# 402
Калоян е около 114 см и тежи "цели" 17 кг Joy - носи 28 номер обувки  Peace  направо сме си от дребчовците  hahaha ама той и на физиономия си е по-бебок  Wink в ДГ госпожите само го гонят да го мачкат и гушкат, че им бил сладичък ...а той бяга та се къса  Mr. Green

ей, седеФка, леле вашия батко още по-голям  Hug имало и "по-щури" от мене  Peace и на мен баткото ми е пръв помощник и опора - направо съм закъсала без него ...или по-скоро Коко го е закъсал  Grinning дано да не ме отсвири покрай девойките ...че незнам как ще се оправям  #Crazy
Та вчера на мама големия помощник стана на 17 години и цял ден го гледах и се чудех това мойто детенце  ли е и кога стана почти мъж  Thinking

# 403
Цитат
Калоян е около 114 см и тежи "цели" 17 кг Joy - носи 28 номер обувки  Peace  направо сме си от дребчовците  hahaha ама той и на физиономия си е по-бебок  Wink в ДГ госпожите само го гонят да го мачкат и гушкат, че им бил сладичък ...а той бяга та се къса  Mr. Green

ей, седеФка, леле вашия батко още по-голям  Hug имало и "по-щури" от мене  Peace и на мен баткото ми е пръв помощник и опора - направо съм закъсала без него ...или по-скоро Коко го е закъсал  Grinning дано да не ме отсвири покрай девойките ...че незнам как ще се оправям  #Crazy
Та вчера на мама големия помощник стана на 17 години и цял ден го гледах и се чудех това мойто детенце  ли е и кога стана почти мъж  Thinking

Еее, няма кой да ни бие до тук по малък ръст /104см/, нито Калоян, нито Антониела hahaha
, ама верно "щура" работа hahaha, обаче пък мнооого изгодна и удобна Peace Нашия батко беше на 17 без 2мес, когато тя се роди Grinning
Да ти е здрав рожденника на патерица, да ви радва с успехите си, да го обичате и да бъде обичан от подходящата мома Peace

Аз пък тази сутрин заведох моята до градината, но г-жата още на входа ме предупреди, че тя е 4-тото дете и ще са сборни групи с още 2 групички Shocked В петък бяха 21 деца, а днес 4. Знаеха за 3, че са болни, а за другите нямаха информация. Може би превантивно не ги бяха завели. Е, върнах я и моята, какво да прави с непознати деца в сборна група при условие, че мога да си я гледам. Нали съм от 1мес безделница /безработна/ и ще ми помага в безделничеството Joy

Стелиии, къде си? Как сте? Не те виждам и в скайп?

Вие купувате ли от поредицата " Човешкото тяло"? Аз я купувам, тъпчем мъжа вече с карантия, но явно е малка за самото четиво. Трудно, да не кажа невъзможно е да смели информацията от книжките. Самия мъжки макет пък нещо като че ли е дефектен Rolling Eyes, не всички снадки пасват, на гръдния кош също не съвпада захващането към макета, белия дроб се чудих къде да го закача newsm78 Луда работа Mr. Green

# 404
Ох голяма истерия, голямо чудо  ooooh! Да вярно грип има, но пък много се спекулира с това. За да си продават скъпите лекарства. Аз пуснах Йоан на градина, дадох му ехинацея+вит. Ц на Ями беарс, не за друго, ама както писах много е труден с яденето на плодове и зеленчуци. Все пак от някъде трябва да си ги набавя, казват принципно, че тези витамини са натурални  Rolling Eyes
Добре дошла, Дени   bouquet

Йоан много иска да му купувам " Човешкото тяло", ама изтървах първите два броя и сега едва ли ще ги има някъде  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт