сме ние
Отдавна не съм ви навестявала 
А малкия с варицела ли е или си е лепнал от сезонния грип? Стискам палци да сте добре вече и едно голямо ГУШ от мен!
на вашите деца
Кога ще ги стигнем
На тати Джуджанката
Е, то и аз съм била в първи клас 18кг, та явно се е метнала на мен. Не е от много яжните, все нещо подбутва в чинията, постно се яде с много уговорки или ако има нарязано отделно месце
Хляб яде само когато баща и донесе от арабския /този,който е като палачинки/ и си го правят на тостера. Зеленчуци и плодове може да яде непрекъснато, но сурови. На салата може само домати и краставици. Броколи, чушки, салатки, пресен лук- всичко хрупа сурово, като заек е 
Предупредиха ни и нас, че ще ги оставяме и взимаме от външната врата на градината. Никакъв достъп на родители вътре, пък да видим дали ще има резултат 
Баща и я е надъхал да ходи на айкидо, обаче аз се съмнявам, че ще се справи и че ще и е интерсно. Намерихме у-ще наблизо, в което има група за 4-6г и в нея имало вече 3 момичета. Аз обаче ще помисля и тази седмица докато тече грипната ваканция, пък после освен да я заведа да погледа как протича една тренировка и ако продължава да иска ще я запиша.
А че е бил пренебрегван, със сигурност е бил, но никога не е показал по- различно поведение от традиционното. Със сигурност на 17г, в 3-ти курс е имал някакви нужди от внимание, но се е справял сам. Е, аз пък никога не съм пропускала възможност да го карам да сподели деня си, вечерта си от някоя сбирка или отношенията с приятели/ки, нали трябва да съм в крак с младежта 
, ама като че ли реално е за 28-29-ти 

и бързо оздравяване
).
.
.
и носи 30 номер обувки. Хапва си малко заленчуци, плодове когато си реши яде , но каже ли не... 

!
- носи 28 номер обувки
направо сме си от дребчовците
ама той и на физиономия си е по-бебок
в ДГ госпожите само го гонят да го мачкат и гушкат, че им бил сладичък ...а той бяга та се къса
имало и "по-щури" от мене
и на мен баткото ми е пръв помощник и опора - направо съм закъсала без него ...или по-скоро Коко го е закъсал
дано да не ме отсвири покрай девойките ...че незнам как ще се оправям 

- носи 28 номер обувки
направо сме си от дребчовците
ама той и на физиономия си е по-бебок
в ДГ госпожите само го гонят да го мачкат и гушкат, че им бил сладичък ...а той бяга та се къса
имало и "по-щури" от мене
и на мен баткото ми е пръв помощник и опора - направо съм закъсала без него ...или по-скоро Коко го е закъсал
дано да не ме отсвири покрай девойките ...че незнам как ще се оправям 

, обаче пък мнооого изгодна и удобна
Нашия батко беше на 17 без 2мес, когато тя се роди 

Луда работа
Да вярно грип има, но пък много се спекулира с това. За да си продават скъпите лекарства. Аз пуснах Йоан на градина, дадох му ехинацея+вит. Ц на Ями беарс, не за друго, ама както писах много е труден с яденето на плодове и зеленчуци. Все пак от някъде трябва да си ги набавя, казват принципно, че тези витамини са натурални 
Препоръчани теми