С кой посредник е най-изгодно да се пазарува от САЩ?

• 218 230
  • 739
  •   2
Отговори
# 645
Аз препоръчвам UShoppr - вече втора поръчка ми пътува с тях - отговарят бързо на мейли, телефони, супер точни са.

# 646
Аз препоръчвам UShoppr - вече втора поръчка ми пътува с тях - отговарят бързо на мейли, телефони, супер точни са.

Ще пробвам пак!

Последна редакция: чт, 21 яну 2021, 13:24 от Lo Ve

# 647
На този номер, сега даже ги набрах и ми даде, че звъни свободно - имаш проблем с обхвата може би?

Но и на мейла, посочен в сайта отговарят до няколко часа, така че ако не успееш по телефон, пиши им.

# 648
Здравейте, някой ползвал ли е http://myus.com/? Цените им изглеждат добре но не видях мнения

# 649
Здравейте, някой ползвал ли е http://myus.com/? Цените им изглеждат добре но не видях мнения

На това не му разбрах кой го освобождава от митница и доплаща ли се ДДС? Защото ако да, 23 долара, което  е най-евтината им тарифа до БГ, е доста...

# 650

На това не му разбрах кой го освобождава от митница и доплаща ли се ДДС? Защото ако да, 23 долара, което  е най-евтината им тарифа до БГ, е доста...

Гледам за компютър и разликата с бг е доста...дори 20%ддс и тази такса пак излиза по-евтино...но се чудя дали е legit сайта..

# 651
  • Sofia
А защо се чудиш конкретно за този сайт, когато има поне 3 проверени фирми, опериращи в България на по-ниски цени?

# 652
А защо се чудиш конкретно за този сайт, когато има поне 3 проверени фирми, опериращи в България на по-ниски цени?
Това което видях - едната е 30% от стойността при 1500$ излиза по-скъпо. Другото е ггбг, което пише че е доста бавно. Още ми е трудно да се ориентирам в цените и методите и всички опции, съжалявам...Това и изглежда бързо, и ми е приемливо като цена, но не знам доколко може да му се вярва. Rolling Eyes Може би изпускам някоя друга добра българска фирма?
Благодаря все пак

# 653
  • Sofia
Имах предвид, че сайтове, като посочения от теб (не знам дали е коректен), има много. Но те са международни, фирмите са базирани в други държави и – поне според мен – ще е голям риск да транспортираш лаптоп по този начин. Отделно са разправиите, които те чакат на родната митница – освен че се плаща ДДС, има и такси. Нерядко хората чакат около месец, за да им освободят пратките.
Сега погледнах сайта на Shopr – действително са вдигнали цените, защото доскоро искаха 20%, ако сам си поръчаш стоката и искаш обмитяване. Сега е 30. Тъпо... Понеже пък при тях транспортът е евтин.
GGBG са една от най-реномираните фирми в България за този тип услуги, цените им са приемливи. Не бих казала, че са бавни. Просто трябва да проучиш кога им тръгва курсът от САЩ и да поръчаш преди това. Вярно е, че сега, покрай празниците, бая се оляха с доставките от UK, но това е заради Brexit основно. А и поради пандемията – всеки поръчва онлайн и не могат да смогнат с поръчките.
Третата фирма, която визирах, е www.ushoppr.com – но не съм запозната с техните условия, само знам, че не са измамници.

# 654
Здравейте!
Искам да си поръчам от американския амазон избелващи ленти и паста за зъби, които не се предлагат в европейския. Кой превозвач бихте ми препоръчали и има ли някой, който иска да си разделим доставката?

# 655
  • Sofia
Ами, както по-горе споменахме, превозвачите са що-годе 3. Simple Smile Няма особен избор. А какво ще рече да си разделите доставката? Коя доставка?

# 656
От САЩ е скъпо да се поръчва. А тук няма ли такива ленти?

За препоръка...препоръчахме вече, изказахме мнение и личен опит на последните няколко страници. Не ми се пише същото...
Usshopr от мен.

# 657
За Usshopr когато поръчвате сами до техния адрес вашето име ли пишете на получател?

# 658
Не, пише се името на фирмата им Орбит нещо си - на сайта им има точно как да го изпишете - единствено ако има къде, си пишете вашия имейл...

# 659
Писах в амазонската тема, но да питам и тук. Свързах се с ushoppr, смятах колко ще ми излезе всичко, но сега като гледам цената, която ми дава амазон с плащане на таксите е същата, а при този вариант ще пристигне директно в моя град. Някой може ли да потвърди дали ако си платя към амазон таксите пратката ще пристигне в пощата и няма да плащам друго?

Общи условия

Активация на акаунт