Как сте със секса след като родихте?

• 1 849
  • 17
  •   1
Отговори
Здравейте,
При мен положението е направо отчайващо, няма и помен от това което бях преди да родя детето. Толкова съм изморена покрай грижите за нея( защото си я гледам чисто сама) че изобщо дори не се сещам за секс. Вечер единственото което искам е тишина, да хапна нещо и да си легна. Превърнала съм се в някяква пенсионерка. Нямям никакво време за себе си и това също влияе на самочувствието ми като жена. Самата аз не се чувствам секси с несресаната дълга коса и раздърпаните домашни дрехи. Детето ми е много буйно и по цял ден трябва да ходя по него. Вечер ми е бръмнала главата от детски викове и мрънкане и дори най-малкия шум ме дразни, не искам никой да ме докосва, искам само почивка защото знам че на другия ден ме чака същото. При вас как е положението?

# 1
А, много ти е рано да се отчайваш!
Много от тук пишещите сме били така- сами да си гледаме нашите деца.Обаче, колкото й да си уморена, трябва да намираш време за себе си.Недай си боже и да паднеш в очите на мъжа си, защото е често срещано.

# 2
Май всички минават по този път! Не се  вглъбявай само   в детето, намери малко време и за теб ! Нормално е с хормоните това ... Не се преуморявай и не се превръщай в размъкната и отегчена домакиня ...щото нали знаеш - мъжете   казват - : Жена ми не ме иска, не ми  дава  секс, мисли за детето само  а мен ме е забравила , на всичко от горе и се е занемарила ...и пр. .... Все пак  мъжете  могат да  бъдат и търпеливи но и търпението си има граници нали!?
помоли съпругът ти да  се включи в ангажиментите по детето , правете повече неща заедно ....  newsm78

# 3
  • София
..пък и мъж ти като те кара да го връзваш и да се оправяш самичка, то си е изморително това Laughing

Невенче, ти да не списваш нещо он-лайн? Списанийце нещо, туй-онуй? Пуснеш тука някоя темичка, дето се знае, че половината свят го вълнува, хората пишат ли пишат, чудя се от написаното дали не си заформяш по някоя статийка Grinning

# 4
Авторката...това все едно аз съм го писала... ooooh!

На мен много добре ми подейства лятната ни почивка,
бях коренно различен човек,мъжът ми беше доволен. Party
Обаче като се върнахме пак се превърнах в пенсионерка,
както пишеш,а и аз често я употребявам тази дума за себе си... Whistling

Няма да е все така...надявам се! Praynig

# 5
Хммм, не, не съм се чувствала така изобщо...
Детето в началото спеше, ядеше и сменях памперси....имах по 2часа между тези дейности и по едно време направо ми беше скучно и се чудех какво да правя.
По отношение на секса....едва изтраях да приключа с лохиите...точно на 5тият ден след като се върнах от болницата вече исках секс....но мъжа ми категорично отказа докато съм с конците от секциото. ))))

Мислете позитивно, спете докато и детето спи и не си мислете че новородено, или на 6-7месеца се гледа трудно. )))) Когато порасне става по-трудно. )

# 6
Екстра. След като по време на бременността беше поразреден, после миУто едва ми смогваше.

# 7
Споко, ще дойдат и по-тихи и нормални дни.....А и апетитът идва с яденето, така че, прежали се веднъж.  Laughing

# 8
..пък и мъж ти като те кара да го връзваш и да се оправяш самичка, то си е изморително това Laughing

Невенче, ти да не списваш нещо он-лайн? Списанийце нещо, туй-онуй? Пуснеш тука някоя темичка, дето се знае, че половината свят го вълнува, хората пишат ли пишат, чудя се от написаното дали не си заформяш по някоя статийка Grinning
Няма такова нещо Laughing

# 9
....
При мен положението е направо отчайващо, ....
да ти кажа, не е лесна и твоята  Twisted Evil.
дайте си време, ще влезеш в ритъм  Grinning

# 10
На колко е детето?

# 11
  • ...в най-дългото очакване на щастие...
Секса си е секс...  luvbed  animal085 smile3508 не може без него Simple Smile))

# 12

Няма такова нещо Laughing
много интересни темички пускаш, тя Белинда затова те е попитала...
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=429508.0

# 13
След като се роди детето пречката за секса беше физическа.Понаболяваше си ме доста и много време.Сега не знам какви са пречките,но и аз като теб  вечерта искам просто да си хапна,да си тегля един горещ душ и да се сгуша в леглото.Детето расте,става все по -буйно,в момента сме в някакъв мрънкащо-ревливо-докачлив период и съм на границата да ми изпушат бушоните. Laughing
Мъжа ми това ич не го отчита.Уморява се на работа,но явно не достатъчно,защото само да го побутна,дори не със сексуална цел,и е готов за инвазия.Опитва се да ме разбира,но явно не успява.

# 14
И при мен "сухия"  период след раждането беше около 4-5 месеца. Първо беше чисто физиологичен, а после и психологичен. Страхувах се и имаше защо! Но сега, след като премина тоя период и когато не съм на кеф или съм нервна, установявам, че скоро не сме правили секс. И след него съм по-спокойна. Просто ми действа успокоително и разтоварващо. Може и на теб така да ти подейства, пробвай! newsm10.

Общи условия

Активация на акаунт