Отговори
# 90
  • offshore & overseas
Ееее, Ника, ти ме разби! Явно наистина си много щастлива! Точно толкова, колкото ще бъда аз след по-малко от седмица (като изключим, че ще трябва да се бъхтам да износя трето). Mr. Green Честита ти първа покупка, на хаир да са ти сладките пътъчки, но да не похарчиш всичко, че чакаме почерпка. Wink

Роро, най-после ти писах. Не посмях да ти причинявам драми сега, като си бременна. И аз съм любопитна, нали съм котана. Да не забравяме обаче, че curiosity killed the cat. Twisted Evil

За бебето ти, Роро, засега звездите нищо не ми говорят. Какво ще кажеш за още едно момченце? Може и по-кротичко. Laughing

# 91
  • София
Мяу, да си споделя аз преди твоята ФМ, пък каквото сабя покаже, но моите звезди ми говорят, че ще ставаш мъжка мама, от известно време го получавам този факс.

# 92
Ника мн сладки буйки  baby_neutral
Вие двечките с Мяу да не врачувате Wink Я думайте сега наред за тези, като мен дето още не знаят какво чаве носят  Laughing

# 93
  • offshore & overseas
Мяу, да си споделя аз преди твоята ФМ, пък каквото сабя покаже, но моите звезди ми говорят, че ще ставаш мъжка мама, от известно време го получавам този факс.
Лелее, пепел ти на езика, но ще си говорим пак. Wink И звездите на свеки така й говорят, та не знам... Joy

Нищо, де, каквото Господ ми е приготвил... Ще има да ми се смеете в такъв случай. Crazy

# 94
  • offshore & overseas
...Вие двечките с Мяу да не врачувате Wink Я думайте сега наред за тези, като мен дето още не знаят какво чаве носят  Laughing
Е, ние само ако звездите нещо кажат... За теб момиче... май. hahaha

# 95
хихихи ако познаеш Мяу, ще те почерпя специално банички колкото ти душа иска Simple Smile

# 96
  • София
...Вие двечките с Мяу да не врачувате Wink Я думайте сега наред за тези, като мен дето още не знаят какво чаве носят  Laughing
Момиче имаш и от мен.
Баничките са добре, стига ти да ги направиш, не купени.

# 97
  • offshore & overseas
...Вие двечките с Мяу да не врачувате Wink Я думайте сега наред за тези, като мен дето още не знаят какво чаве носят  Laughing
Момиче имаш и от мен.
И аз съм за домашни, ама да не се измъкнеш с опечени у вас полуфабрикати.

Да се похваля, чак сега се наканих да си проверя повторната проба за кръвна захар и е... НОРМАЛНАААА!!! Party

Отивам да простирам, че едно пране ме чака няма да казвам откога.

# 98
Ам много ясно, че аз ще ги сготвя Simple Smile
Мяу поздравления  Hug

# 99
  • София
Момичета, я кажете който знае повече - кога горе-долу бебето си застава с главата надолу? И да съм знаела, определено съм забравила. Вчера на ФМ видях, че главата му е над пъпа ми, а крачетата надолу, и фактически усещам ниско долу именно ритниците с краката, нагоре с ръцете по-рядко блъска.

Мяу, браво за добрия резултат!
Отивам и аз да простирам и да нарежа гъбите.

# 100
Аз до колкото съм запозната към 8-ми месец се наместват надолу с главата. До тогава се превъртат постоянно...Тъй съм чела по книгите Simple Smile

# 101
За челната стойка и моята информация е такава-края на 7 и през 8-мия месец.
Ника,то това обувки ли са ,чудо ли е !Твоя мъж ще бъде с голеееми крака hahaha.Нямаш капка търпение с твоя бЕс ми се вижда! hahaha  Peace

Момиче имаш и от мен.
И аз започвам с прогнозите щом става дума за манджа като награда!!! newsm22 Хммммммммм,хммммммм,хмммммм ,А ето .........виждам..........виждам...........виждам,че нищо не виждам!!!!!Не може ли малко банички без да съм познала? Embarassed

# 102
Ехооооооо, няма нищо ново около мен, освен че си купих заветните силиконови форми за мъфини. Много съм Ентелегентна бре, като кажа на някой мъфини почти винаги не знаят. Малки кексчета били това, нищо не разбират, това мъфина си е цяла философия.
Ника, ти си голям ентусиаст. То не че и аз не се пулих наскоро на едни бебешорски пътъчки, но се въздържам. Пфу, нямам търпение да видя какво се стане от вашите обзалагания. Аз ще мълча като пукел ,но също си имам предвиждания.  Grinning

# 103
  • Burgas
Гледам врачки имаме в отбора Grinning нещо за мен не видете ли Grinning аз нямам никакви усещания,ама да ви кажа голям карък съм затова и не смея нищо да си пожелая,каквото дойде да е живо и здраво.

# 104
Гледам врачки имаме в отбора Grinning нещо за мен не видете ли Grinning аз нямам никакви усещания,ама да ви кажа голям карък съм затова и не смея нищо да си пожелая,каквото дойде да е живо и здраво.
Аничка,а представяш ли си изведнъж да ти кажат "Опаааааааааа,ама ще си имате.....близнаци!И то момченце и момиченце!"

Общи условия

Активация на акаунт