Отговори
# 630
Рали, много хубави вести. Страшно се радвам за вас...  Поздравления! Все така всичко да ви е наред! Hug
Ради, и нашето име е Алекса. На мен ми е любимо от няколко години и си мечтаех, ако някога имам момиченце, да го кръстя така... За щастие и на таткото страшно много му допадна. Резервни варианти са Ния, Никол, Елица, Вяра, а на мен много ми харесват и Ема, Божидара и Дария. Но фаворитът така или иначе си е Алекса, така че е решено...  Wink . Явно с теб имаме еднакъв вкус...  Wink

# 631
Леле какви сладки тумбачета - пу  Hug Току що ги разгледах  Laughing

Радвам се за хубавите новини момичета  Hug
   И имената много ми харесват.  Аз исках да кръстя дъщеря ми Яна, но таткото хареса Рая, аз бях против защото кучето на един познат се казва така, а и на приятели детенцето и  от тук- от там, а имаме баба Радка и дядо Рангел и неусетно стана Радина  Laughing
   Момиче с В имам приятелка Виляна  newsm78 и много ми харесва

Лека нощ от мен  Hug

# 632
Ralipo, много се радвам за хубавите новини   bouquet
На мен много ми харесват имената, които сте избрали. Ния, Ема, Алекса... стархотни са  Peace
Аз съм си избрала Калоян, но татито неще и неще, но до Февруари има време  Whistling
Моля ви, кажете ми как да се преборя с киселините, че цял ден ме мъчат  #2gunfire

# 633
Radost, опитай с парче ябълка, айран, дъвка (но не ментова) или в краен случай- капни 1-2 капки оцет в кафяна лъжичка сода и го изпий с малко водичка. Мен много ме мъчеха киселините, докато пиех антибиотик. Сега са поносими, ама избягвам шоколада и пърженото. Дано да ти минат по- бързо.  Hug

# 634
  • Плевен
Рали, браво! Много се радвам за теб и бебешора. Дано всички сме с такива добри новини. Харемче, малко остава, чакането е голяма мъка, но остана само един ден и на следващия вече ще знаеш, че всичко е наред.  Praynig Аз още не усещам ритничета, а само побутване. Вече само за това мисля - сутрин и вечер, че и през деня все за корема се държа...Дано всичко му е наред на моето, чак на 09.10 съм на фетална...Има ужасно много време. Айде, ще лягам, че пак ще ставам в 6:30, а и както не спя по цели нощи...уффф...и е голям студ. Мале, голямо съм мрънкало. Лека ви нощ.

# 635
Оххх изчетох Ви newsm68
Браво на вас..само хубави новини прочетох,дано винаги да е така!!!
Имам една питанка към мамите раждали секцио и към тези, които мислят да раждат по този начин.
Върху сумата която пише за "избор на екип " какво друго се прибавя???
Аз знам, че такова нещо като :Секцио по желание"-НЯМА и трябва да се плати на някои за да ти измисли причина.Също знам, че е много относително за всеки доктор, но може ли едно такова "секцио по желание" да излезе към 1000лв.(в София става въпрос)???
Моето решение да раждам секцио идва от  там,че още преди да забременея (правехме опити) бях в Норвегия(родителите ми живеят  там) и по мое желание ми направиха някакви снимки и изледвания,които там хората си правят ежедневно преди да забременеят.Правиха ми снимка на детероден канал,измерване на малък таз и други неща, но не помня.Заключението беше-"Препоръчваме секцио".Аз имам доста вяра на тези лекари и се съгласих с това мнение, а и имам 3-операции та си мисля, че едва ли ще е по-зле Praynig

Хайде лека нощ и сладки сънища Hug

# 636
Относно таза-тук в Англия от 15 год. не се практикува мерене-само ако някоя мама е много ниска-под 1.50 или там някъде се занимават с това.Като попитах акушерката ми кога ще ми мерят таза и тя се опули...Може би и в БГ това ще се промени-явно не се смята за добър показател,а и таза се раширява повреме на бременност.Ох и аз май ще лягам-айде лека Rolling Eyes

# 637
  • offshore & overseas
...а и таза се раширява повреме на бременност...
АнджЪк! Евентуално трябва да се измери в началото на девети месец. На мен сега с второто бебе е логично да ми е по-широк от преди, ама не знам, тогава не съм зяпала в картона. А и да съм, всичко ми се е изпарило. newsm78

Кристинче, защо не вземеш да си направиш съответните изследвания и да се сдобиеш със съвсем легитимна бележка за цезарово. Ако имаш такава, никой не може да ти го откаже.

По принцип в големите държавни АГ (т. нар. "месемомелачки") с избор на екип излиза над 1000 лв. -- зависи от доктора, който ще избереш (какъв рушвет ще вземе, няма какво да се лъжем). В Шейново изборът на екип за секцио е 950 лв. Оттам насестне всеки си прави сметката какво и що (може и нищо, но не при всеки д-р минава). Май и за ТинЯ-та (Тина Киркова) беше общо взето същото, но там трябва да добавиш и парички за двоен вип поне (по 35 лв./ден към момента, за 4-5 нощувки, ако всичко е наред, дай Боже).

В Токуда не знам как е, но май по-скъпо става. В Окръжна може и по-евтино да дойде. В частните клиники е доста по-скъпо, изключая Вита, където излиза 1400 лв., ако си здравно осигурена, ако не си -- 1800, но това са стари данни, може да са ги актуализирали (сигурно имат сайт). Обаче не знам дали се практикуват почерпушки за тези д-ри (имам предвид по-крупни такива). Утре ще получиш повече отзиви, пък ще си направиш съответните изводи.

Уф, отивам да лягам най-после, че утре сравнително рано ще се люпим. Confused

# 638
ДОБРО УТРО!
ДНЕС ПАК СЪМ РАНОБУДНА И С УДОВОЛСТВИЕ ЩЕ ВИ СПРЕТНА ЕДНА ЗАКУСЧИЦА

РУМИ И НА МЕН ИМЕТО ВАЛЕНТИНА МНОГО МИ ДОПАДА,ХАРЕСВАТ МИ ОЩЕ ВЯРА,ВЕРОНИКА,ВАНЕСА,НО МАЙ ЗАРАДИ ГОЛЕМИЯ ИЗБОР СЕ ДВОУМЯ ТОЛКОВА  newsm78. ХАРЕСВАМ КРАТКИТЕ ИМЕНА И ТЕЗИ С КОЙТО ЩЕ МОГАТ ДА СЕ КАЗВА НА ГАЛЕНО.
ДОБРЕ ,ЧЕ ИМАМЕ ОЩЕ ВРЕМЕ ДА МИСЛИМ  Wink
МОМИЧЕТА КАК СЕ СПРАВЯТЕ СЪС ЗАПЕКА?АЗ ВСЕ ОЩЕ УСПЯВАМ ВСЯКА СУТРИН,НО МАЛКО СЪС ЗОР.ЯМ МНОГО ПЛОДОВЕ И ПИЯ ПРЯСНО МЛЯКО,НО АКО И ВИЕ ИМАТЕ ВАРИАНТИ -СПОДЕЛЕТЕ ГИ.
ОТНОСНО РАЖДАНЕТО НАДЯВАМ СЕ ПАК ДА СИ Е ПО ЕСТЕСТВЕН НАЧИН,НО АКО МИ СЕ НАЛОЖИ СЕКЦИО ЩА НЕ ЩА ЩЕ СЕ СЪГЛАСЯ.
kristinchetto МИСЛЯ ЧЕ ТИ ТРЯБВА ДА СИ ПРЕДЦИНИШ КАК ДА РОДИШ ,НО И ДУМАТА НА ЛЕКАРИТЕ СИ Е ОТ ЗНАЧЕНИЕ,НАЛИ ЗА ТОВА СА УЧИЛИ.НА МЕН ,А И СИГУРНО НА ДРУГИТЕ В БЪЛГАРИЯ НЕ СА НИ ПРАВИЛИ ТАКИВА СНИМКИ И ИЗМЕРВАНИЯ НА ДЕТЕРОДЕН КАНАЛ  newsm78-СИГУРНО СИ Е ОТ ЗНАЧЕНИЕ.
ОТПЛЕСНАХ СЕ  Joy  ПОЖЕЛАВАМ ВИ ЛЕК И УСМИХНАТ ДЕН  newsm51

# 639
Добро утрооо  Hug

shomire, благодаря за закуската и кафенцето! И аз съм на крак от 6 часа  hahaha Луда работа! Отивам да закусвам  Grinning

Усмихнат ден на всички ви!

# 640
  • Плевен
Добро ви утро. Аз си имам проблем с очите, но моя лекар каза, че няма пречка за нормално раждане. Отначало исках секцио, за да не се разширя отдолу, ама разбрах, че е по-добре за бебето, за кърмата, аз ще се възстановя по-бързо, та предпочитам нормално раждане. Със запека и аз имам проблем. Направо си е мъка. Все повече време ми отнема, а и по-зле ще става. За име - длъжни сме да го кръстим на свекъра - човекът много заслужава. На него дължим всичко, сватба, къща, на мъжа ми дохода, че са си семейна фирма, а и като човек е много умен, предвидлив, спокоен и малко заядлив, та ми се ще лапето на него да прилича по характер, за да успее. В крайна сметка - момче или момиче - ще е Августин или Августина. На който кажа, всеки вика, че е гадно име, ама...аз свикнах с него и ми харесва. Не е често срещано. Лошо, че няма галено как да му викаме, но ще си измисля нещо..Отплеснах се. Айде лек и усмихнат ден на всички, аз отивам на работа  Confused

# 641
  • Бургас
Добро утроооо и от мен !!!!
Ralipo ,картинката която си сложила днес е страхотна !!!  Hug
Shomire благодаря за закуската !!!
От вчера съм толкова щастлива!!! Само се усмихвам !!!
Вчера беше един невероятен ден за мен !! Но първо да се похваля че бебока е здрав и че ще е момиче !!!!  newsm44
Пристигнахме ние у София-та вчера,малко трудно намерихме шофьор,който да ни закара до Фемина понеже видите ли разстоянието било малко,но един човечец се смили над нас и срещу скромната сума от 2.65лв ни закара.Докито беше много внимателна,всичко обясни ,сантиметър по сантиметър.Такова нещо в Бургас няма !!!
Накрая каза че чакаме госпожица ( а всички твърдяха обратното).Дадоха ми снимчици и така.
Мяуче позна !!!! Ще те черпа !!!!  Hug Hug Hug
Ника и на теб благодаря душичка  Hug Как е настинката при теб?
Помотахме се из софийските улици,хапнах една поничка на Dunkin Donuts ( В САЩ съм работила в таклъв магазин и са ми слабост) и хванахме влака за на връщане .Цял ден път,но важното е че всичко ми понесе добре !!! Че бебето е добре и че вече знаем пола.
Мемория като имаш време оцвети ме в розовко  Hug Благодаря !!!   bouquet
Иначе сега ще се върна да прочета назад да видя какво сте изписали,надявам се да имам време че работата от вчера ме чака !!!

# 642
  • Бургас
ААА забравих,
Честит рожден ден Мяуче !!!
Пожелавам ти здраве,защото винаги е нужно и ...... хубави поводи за усмивкиии !!!!  Hug

# 643
Добро утро и от мен, дами! Simple Smile

Съни, честито, че си разбрала пола.
Колко ти излезе прегледа във "Фемина"?

Мяуче, честит рожден ден, голяма да пораснеш! Grinning
Желая ти всичко най, много леко раждане, здраво и прекрасно бебче!
bdbaloni 

# 644
  • София
ЕЕЕЕЕ, изпревариха ме.... Simple Smile

Мяу,  ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕН ДЕН!!! newsm59
Много здраве, щастие и сбъднати мечти....и най важното на този етап - хубав, сладък, здрав бебешор...  bouquet

Днес съм на ФМ от 11.30ч. Айде да видим кой е познал... Mr. Green

Съни, честита мома...   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт