И по-добре явно...
Дано поне второто детенце дойде по-бързо
Мисля, че след кърменето е хубаво да се направи преглед при мамолог. То всъщност всички жени трябва да си правим профилактика, като изключението е по време на бременност и кърмене, освен ако няма спешна ситуация. И мисля, че това с превръзките на гърдите е отживелица. Препоръчваха само изцеждане по малко, за облекчаване на тежест, ако се появи, зелеви листа, хапчета и билки, ако се наложат повече мерки. И не се тормози, щом ти е тежало вече, време е било за отбиване. В края на краищата кърменето не трябва да е неприятно, нали така
Дано спите по повече нощем!
Много неприятно с тези чести боледувания!
. Ако има други болни, които пропускам, пожеланието ми към тях е същото
. Илия тази сутрин се събуди без никаква температура, яде нормално, сега си играе с брат си. Така и не разбрах какво беше това чудо с толкова висока температура и без нищо друго, но дано не се случва повече и наистина вече да се оправя. 
Тя е готина ама пак малко ме ядоса ... Бобо бил леко пухкав
той е 12.300 и 86см, според мен си е ОК, не изглежда дебел, само бузи има. Нали до годинката децата трябваше да са утроили рожденното си тегло
той се роди 3.900 все пак
само гледат някви таблици и мерят с един аршин всички деца, без да гледат генома
То и без това човек предполага, Господ разполага. И в един момент ще спрем да се пазим, само да измисля кога да е 
И аз все още не мога да реша кога искам второто
На всички, които вече искат бебе пожелавам да се похвалят в най-скоро време 

Габи е към 80 см някъде.
Препоръчани теми