Юлчетата ни добри, говорят, на срещи ходят и се учат на игри (Тема 130)

• 23 605
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Ние пък си го ползваме всички, нали не си бъркаме по д-тата, а в ухото. Бърша го Simple Smile

# 571
  • София
А просто обтриване преди и след употреба с памуче с етилов спирт? Би трябвало да премахне микробите и притесненията? Аз така почиствам термометъра на Дари (в дупето меря все още, когато изобщо ми се наложи) и съм спокойна.

Шада, на много интересни типове попадаш в този парк. Аз нали съм късогледа и недовиждам, нямам навика да се заглеждам много-много настрани и съм в блажено неведение за подобни грозни сцени  Crazy И по-добре явно...

Десита,  Hug Дано поне второто детенце дойде по-бързо  Hug Мисля, че след кърменето е хубаво да се направи преглед при мамолог. То всъщност всички жени трябва да си правим профилактика, като изключението е по време на бременност и кърмене, освен ако няма спешна ситуация. И мисля, че това с превръзките на гърдите е отживелица. Препоръчваха само изцеждане по малко, за облекчаване на тежест, ако се появи, зелеви листа, хапчета и билки, ако се наложат повече мерки. И не се тормози, щом ти е тежало вече, време е било за отбиване. В края на краищата кърменето не трябва да е неприятно, нали така  Hug Дано спите по повече нощем!

PS Ра, писа за прогресиращото късогледство на Иван - а след пубертета няма ли да може да се оперира с лазер? Или при тази диагноза дори и след операция диоптърът пак ще се покачва?

Последна редакция: сб, 03 окт 2009, 23:17 от julie.k

# 572
Милата Ния, дано бързо й подейства антибиотикът Praynig А на теб, спокойствие, Джоли  Hug

Катето още има сополки. Сега пак й сложих от спрея, че мрънкаше на сън от това, че не може да диша спокойно.

# 573
  • София
Честит рожден ден на Тити на патерици newsm67

Джоли, бързо оздравяване на Ния и на теб Hug Много неприятно с тези чести боледувания!

Магито е почти напълно здрава, така че днес заминаваме за сватбата в Благоевград. Жалко само че времето се развали.
Още нещо исках да пиша, ама ми изхвърча от главата, така че желая на всички хубав и усмихнат ден и отивам да се чудя какво да си обличам днес Simple Smile

# 574
Катче, хубава да е сватбата и да се забавлявате!
Аз готвя юфка на моите мъже и се чудя какво ще правим днес в това дъждовно време...Липсва ми в София място, където да може човек да отиде и наистина да се чувства добре в дни като този, в лошо време. Моловете не са моето място, не ги обичам. А и с дете като си, още по-трудно е да намериш къде да отидеш на хубаво и на разнообразие.  Thinking

# 575
Бързо оздравяване на Ния, Катето и Мати Hug. Ако има други болни, които пропускам, пожеланието ми към тях е същото Peace. Илия тази сутрин се събуди без никаква температура, яде нормално, сега си играе с брат си. Така и не разбрах какво беше това чудо с толкова висока температура и без нищо друго, но дано не се случва повече и наистина вече да се оправя.

# 576
Яна обикновено ги кара така - един ден и една нощ с висока температура и дотам. Радвай се, че не е имало друго.
Бързо оздравяване на малките и майките!

Мерси и на останалите за поздравленията, засега съм сравнително добре, може би е рано за повръщането. Ако пък ме подмине ще хвърча! Към края на третия месец, според статиите, кърмата ми трябва да намалее - тогава повечето бебета се отбиват, но не всички. Ще видим Ел от кои ще е.

# 577
  • София
Всички дечица и майки да се оправят бързичко ! Hug

# 578
  • Sofia
И аз се чудя накъде да потеглим в това лошо време. Май ще отскоча до Вис Виталис да довърша пазара  Thinking

# 579
Добър ден и от мен  Simple Smile

Аз готвя, а Бобо е навън с баща си. Следобяд мисля да отидем в някой от моловете, че съм решила да харча пари  Twisted Evil

Болните да оздравяват  Praynig

В петък педито ме светна защо детето ми истерясва. Каза да не чакаме вече предните зъби и кучешките, всички кътници са тръгнали  ooooh! Тя е готина ама пак малко ме ядоса ... Бобо бил леко пухкав ooooh! той е 12.300 и 86см, според мен си е ОК, не изглежда дебел, само бузи има. Нали до годинката децата трябваше да са утроили рожденното си тегло  Thinking той се роди 3.900 все пак  newsm78 само гледат някви таблици и мерят с един аршин всички деца, без да гледат генома  Crossing Arms

# 580
  • Sofia
Шада, какви са тия глупости! Дени също е 12кг и 86см и е направо кльощав. Всички панталони му падат, ето днес пак ще ходя до вис виталис да търся специално долнища за слаби деца, че всичко ни е огромно на кръста и в крачолите.
Тя отчита ли изобщо, че той може да е 12кг, но височината му е над средната?!

# 581
Освен това костите им тежат различно.
Яна в момента е 20 кила, аз в първи клас съм била 18
На моята приятелка детето е на 2 и тежи колкото Елито - около 10 кила. В един момент почват да не качват толкова бързо.

# 582
Ние се пазим с прекъсване и съм спокойна че фалове никога не съм имала. Пък и да стане фал ще е определено добре дошъл, защото така или иначе след година и два месеца размишления кога е най-добре да имаме второ дете, не мога да реша   newsm12 То и без това човек предполага, Господ разполага. И в един момент ще спрем да се пазим, само да измисля кога да е  hahaha

И ние така  Crazy И аз все още не мога да реша кога искам второто  newsm78 На всички, които вече искат бебе пожелавам да се похвалят в най-скоро време  Hug

Катче, весело изкарване на сватбата.

Бързо оздравяване на болничките  Praynig

Малей, Шада, НБМ, много високи вашите момци бе  Flutter Габи е към 80 см някъде.

При нас времето е хубаво все още, но мен нещо ме мързи и никъде не ми се ходи  Embarassed Но ще излезем поне за малко да си поиграе детето де, освен ако баща й не иска да я изведе  Sunglasses

# 583
Джоли Hug, бързо да се оправяте Praynig Ти в болнични ли ще си?

Алекс и тя ми се сополиви от вчера, днес като погледнах в устата, имаме нов зъб. Дано е само това и не ми се разболява пак, че вече тотално ще откача Crazy

# 584
НБМ, наистина са глупости! Бобо сега почна да качва на крачетата, иначе беше като точилка  Crazy

Ех, искам пък и аз да се похваля скоро със ново зъбче  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт