Бум на многодетни майки сред юлчетата, представяте ли си... Всички други без предпазни средства да си признават...
! Много се развълнувах от новината. Съпреживях го все едно на мен се е случило
.
. Едва ли ще е плод на съзнателен избор
. Водихме го до Спешното. Гърди чисти, гърло нормално, хрема няма. Не знам какво да мисля
. Изписаха му Инфлуцид и Хексалгин (в случай че пак вдигне толкова висока Т). Днес е 37.4 до момента. 

Много смело от твоя страна, и мъничко ти завиждам за това 

Хайде който е мераклия, да му се повлече крак и меракът да отиде само при мераклиите, а при другите дето не искат да подмине. Аз съм от тия, дето им е предостатъчно и не щат. Сакси, добро постижение за 31 мес! Не се оплаквай, то когато каквото трябва, само ще си дойде.
То и без това човек предполага, Господ разполага. И в един момент ще спрем да се пазим, само да измисля кога да е
не толкова че бързаме, а по-скоро заради това, че правихме Мати 2 години с голям зор - операции, процедури, лекарства и сега предполагаме, че няма да стане толкова лесно, ако хване, хване.....все пак не е като да работиш за трето
Като се прибрахме голямо гушкане и целувки бяха

но се надявам скоро с Кетито да се включат

За капак като се прибрахме аз вдигнах температура - 38,4. Не знам дали е от притеснение Препоръчани теми