Юлчетата ни добри, говорят, на срещи ходят и се учат на игри (Тема 130)

• 23 617
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
След обяснението на Деси освен и аз да почна да тръпна в очакване, че и ние много взехме да забравяме... Благодарение на нейната история днес съм купила от аптеката десетина, но може и да е твърде късно.

Бум на многодетни майки сред юлчетата, представяте ли си... Всички други без предпазни средства да си признават...  hahaha

# 556
Честит Рожден Ден, Тити! Аз пък само тук ще ти честитя! Бъди здрава, щастлива, обичана и усмихната!

ДеЩо, честито Hug! Много се развълнувах от новината. Съпреживях го все едно на мен се е случило Simple Smile.

Ние досега винаги сме се пазели само с прекъсване. Досега фалове не е имало, но никога не е късно. Все си мисля, че за да се престраша за трето дете, ще трябва да стане фал Simple Smile. Едва ли ще е плод на съзнателен избор Mr. Green.

Илия е с някакъв вирус. Снощи вдигна 40 градуса температура и ми изкара акъла Tired. Водихме го до Спешното. Гърди чисти, гърло нормално, хрема няма. Не знам какво да мисля Thinking. Изписаха му Инфлуцид и Хексалгин (в случай че пак вдигне толкова висока Т). Днес е 37.4 до момента.

# 557
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН , ТИТИ !!!
и айде поне днес се включи  Praynig

Астарта, и ние бяхме преди няколко дни с такава температура, свалих я с чаршаф намокрен с оцет и вода- равни части - педиатъра каза, че не е препоръчително да се дава аналгин на такова малко дете . Бързичко да се оправите  Hug

ДещоHeart Eyes Много смело от твоя страна, и мъничко ти завиждам за това  Blush

Ра, това е риска на професията - кой каквото го хване тебе търси  Tired

# 558
Тити, честит рожден ден! Желая ти много здраве, радост от живота и успех в реализиране на целите!  bouquet

# 559
  • София
Дещо, невероятна новина! Много ви се радвам, това е страхотно! Дано тази бременност е лека, без гадене и повръщане!  Hug
Направо ти завидях, че бебето е изненадващо. Ние от 31 месеца не сме спирали да не се пазим и резултата е само една яна. пак съм щастлива, че си имам поне нея  Blush

Евридика, като научиш за тая бебеискаща магия, дай я насам  Crazy

бухти, снимката на лили е както винаги уникална  Heart Eyes

Амаринова, алекс на дърти години взе да се подсича  Shocked  мен ако питаш намажи го с имазол, веднага ще видиш разликата. пише, че е за гъбички уж, ама колко пъти съм мазала яна без доказани гъбички (просто не сме правили такива изследвания).  Peace

тити, честит рожден ден! да те радват и обичат трите момчета  Wink

# 560
ДеЩо, честито и евала за смелостта!    bouquet Хайде който е мераклия, да му се повлече крак и меракът да отиде само при мераклиите, а при другите дето не искат да подмине. Аз съм от тия, дето им е предостатъчно и не щат. Сакси, добро постижение за 31 мес! Не се оплаквай, то когато каквото трябва, само ще си дойде.

# 561
ДеЩо, твоето описание внесе смут в нашите семейни редици  Laughing Напомня ми на нашето и ще взема да преосмисля тактиката, че очевидно не е достатъчно надеждна  Simple Smile

Сакси  Hug, пожелавам ти  family6

Ще ходим на кино. Всеки път като излизаме вечер двамата, се чувствам като пепеляшка  Crazy

# 562
Лелее, оказа се че доста хора могат да имат изненади  Laughing
Ние се пазим с прекъсване и съм спокойна че фалове никога не съм имала. Пък и да стане фал ще е определено добре дошъл, защото така или иначе след година и два месеца размишления кога е най-добре да имаме второ дете, не мога да реша   newsm12 То и без това човек предполага, Господ разполага. И в един момент ще спрем да се пазим, само да измисля кога да е  hahaha

# 563
и ние не се пазим  Mr. Green Blush не толкова че бързаме, а по-скоро заради това, че правихме Мати 2 години с голям зор - операции, процедури, лекарства и сега предполагаме, че няма да стане толкова лесно, ако хване, хване.....все пак не е като да работиш за трето  Laughing
Мати е по-добре, вдига темп от време на време, но вече не плаче толкова много, сега сме го командировали, но пак ми е едно тъпо и сговнено, притеснявам се.... Tired

# 564
Ние се пазим с прекъсване и съм спокойна че фалове никога не съм имала.
Пепи е от такова пазене Mr. Green Не съм и разбрала даже.

На Дещо поста прочетох след редакцията, много ме е яд Crossing Arms Mr. Green

Днес оставих Анна на баба ми и ходихме да чистим нвоата къща, като парцал съм. А малката толкова много ми липсваше, по едно време разказвам на свеки какви нови неща е научила и ми се напълниха очите със сълзи Blush Като се прибрахме голямо гушкане и целувки бяха Heart Eyes

Тити дали ще види не знам, но честит рожден ден bouquet  bouquet  bouquet

# 565
  • София
На Дещо поста прочетох след редакцията, много ме е яд Crossing Arms Mr. Green
ех, дуци, и мене много ме беше яд... но поне не съм сама в това си любопитно чувство..  Crazy

вчера инцидентно заминахме за вилата с яна, но днес се прибрахме. вчера сутрин като се сети за баба си и само баба повтаряше и й носеше чехлите и я чакаше да дойде от вратата...  Shocked  а като реших да й се обадим по тел и яна като й чу гласа и обърна устни и заплака без глас и ми се сви сърчицето и я заведох при баба. беше щастлива. като видя обаче пясъчника забрави за баба си.  Mr. Green
не ми се беше случвало такова нещо с нея досега. ама си го очаквах, защото свекърва ми на маймуна се прави да й угоди.. играе с нея, лази по пода, подскача и какво ли не.. яна винаги много й се е радвала.

# 566
Честит Рожден Ден, Тити!   bouquet

Аз днес го ударих на чистене, мъжът ми дооправи доста нещица, които все изоставаха. Гроги съм, но вече почти всичко е оправено  Grinning

И ние се пазим от време на време като Дещо. Другия път като някой напише нещо цветно, нека първият който го види да цитира  Mr. Green

Тити дали ще види не знам, но честит рожден ден bouquet  bouquet  bouquet

Аз като съм ви сърдита, не чета  Peace но се надявам скоро с Кетито да се включат  Praynig

Последна редакция: сб, 03 окт 2009, 21:34 от Shada

# 567
И тук честит рожден ден на Тити! Нека бъдеш много обичана и дано скоро се разпишеш Simple Smile

И аз не успях да прочета на Дещо поста, но размирам, че прочелите са умилени Simple Smile

Радвам се, че Мати и Илия са по-добре.

Николета скочи на 38,5. Отидахме при Мустакова във Вита. Ния има стичаща се гной по гърлото. Та е на Клацид, витамини и калциев глюконат. Като видя СУЕ 60 каза, че дете с такава висока утайка си е за болница, но предвид че останалите показатели на Ния са добре ще сме на домашно. За първи път пие антибиотик. Дай Боже да се оправи  Praynig За капак като се прибрахме аз вдигнах температура - 38,4. Не знам дали е от притеснение  Rolling Eyes Във Вита и аз минах на док и уж всичко ми е наред - проблемът ми е все още ларингитът.

Мисията за ушен термометър беше неуспешна. Намерих само на Бауер, но без накрайници.

Пробвах техниката на амаринова за даване на лекарства, но неуспешно. Ния не ще да си отваря устата. И носът й запуших и пак не иска. Не знам как си поема въздух това дете, хриле със сигурност няма.

# 568
И нашия е без накрайник. Защо държиш на накрайници?
Бързо оздравяване на всички Hug

# 569
Накрайникът ми се струва по-хигиеничен. Ако е с накрайник и аз и баща й ще можем да го ползваме.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт