Юлчетата ни добри, говорят, на срещи ходят и се учат на игри (Тема 130)

• 23 623
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
Амаринова, защо не пробваш с Клотримазол до понеделник?

Да, Мая имам предвид, не я познах Blush

Последна редакция: пт, 02 окт 2009, 22:41 от Mamma

# 541
сега ще го издиря това мазило Peace

# 542
Сами имаше два дни след болницата обрив по дупето и мислех, че са гъбички, защото подсичанията му не изглеждат така. Докторката там каза, че мога да мажа с Универтан, имал антимикотично действие. Но обривът отмина. спомена и за Судокрем, но той съдържал повече цинк.

# 543
Добро утро от нас  Hug
Ние сме добре, Елито  расте и става все по-интересна  Heart Eyes
Започнаха се големите приготовления, запознах се отново с ютията (как я мразя само)  Laughing
Другата седмица остана само да купим още една кошара и сме готови.
Съжалявам, че не идвам на срещите колкото и да ми се иска, няма да се оправдавам  Embarassed
Amarinova, ние преди много време имахме гъбички, изписаха ни Дактакорт и се оправихме за около седмица.
Лек и усмихнат ден  Hug

# 544
Добро утро  bowuu Станах по-рано да се помоткам на спокойствие  Simple Smile

Амаринова, дано бързо намерите решение, щом вече имаш подозрения за причината.
Саностола наистина е за над 3г., но аз й давам по малко, а не колкото е дозата. Консултирах се с двама лекари и са ок. Ефект върху апетита не виждам, точно, докато й го давах, престана да яде с лъжица. Сега го давах заради боледуването. Иначе има Мултисаностол, който е от 1 до 3 години, но тук го няма.
Иронията е, че и на мен са ми го давали на тази възраст по същата причина  Crazy Като се оплаквам на майка ми все ми се смее и се "пита" на кой ли прилича  Simple Smile

# 545
Мисля да взема ушен термометър. Някой да има отзиви от Тефал или Филипс?

# 546
Мисля да взема ушен термометър. Някой да има отзиви от Тефал или Филипс?
И аз се интересувам от термометрите,вече не знам колко имам,но един за един няма  Crazy

# 547
  • Sofia

Дуци, да разбирам ли че е ОК да се ползва? На нас такова ни изписаха, но мислех, че това е за възрастни newsm78
Това антибиотик ли е?

# 548
Тити, честито! Благодарности приемам само тук  Laughing

Термометрите и на мен са ми болна тема. Един с един няма. Обикновено меря 3 пъти и взимам средна стойност. Имам ушен на тефал. В упътването си пише, че всеки термометър има вариация между -+0.2-0.3 градуса. Другото, което пише е да се мери само в едното ухо, защото дават различни стойности. Третото, което пише е, че Т на човека (особено на децата), варира непрекъснато, затова никога не може да се премери два пъти една и съща Т. Та Джоли, ти си прецени дали си заслужава, да се дават луди пари за термометри.

# 549
Джоли, имаме за ухо, купен от Пигис, а приятелката ми Валерия има за чело, същата марка. С мнго зор става меренето, но смятам, че нейния е по-труден. Поне за мен. Иначе аз меря два три пъти, като ми покаже два пъти еднакъв резултат спирам. И все пак смятам, че е по-добре от този за дупе.

Не е АБ, НБМ.
Анна беше новородена, когато я мазах с това, че я прецаках от АБ, който аз пих след проблема с катетъра.

Анна ходи на гости на сестра ми и от цял куп с играчки изтеглила търкалце. Сестра ми се удиви как го е фиксирала, но нали децата в парка всички бутат такива, не може ние да си нямаме Laughing Сега трябва и бебешка количка да й взема, да е пълно щастието Mr. Green

# 550
Тити, честито! Благодарности приемам само тук  Laughing
За какво е честитката,че не мога да вдяна,все пак още кърмя  hahaha

# 551
Не съм ви чела, само да се оплача. Леля ми вчера си е счупила крака , бедрената кост, до ябълката. Били са в Карлово, а там няма ортопедия. През нощта линейка срещу заплащане и я докараха тука в 3,30, отидох с тях. Приеха я във военна б-ца, ще я оперират в началото на седмицата. Не съм мигнала цяла нощ, прибрах се в 5,30, цепи ме глава и не съм човек.

# 552
Ама че мрачен ден. Не можем да излезем, а Самуил вече подивя.  smile3540
Искам да питам Алави и Криша за броя на възрастните и децата, че от хотела ми ги искат, за да предвидят колко допълнителни легла са необходими. За останалите съм писала, но наизуст, понеже знам от колко членове са семействата. Ако случайно някой няма идва, нека ми пише, за да се коригирам.
Мамоиви, на лични ми пусни и е-мейла, че забравих да ти го искам предния път. Хич не мога да се съсредоточа и направо се чувствам като идиот.
Клотримазолът е антимикотичен препарат, а Универтанът универсален. Съдържа антибиотици и антимикотични средства и е предназначен за пъпки и обриви с неясен произход.
Ра, много неприятно.  ConfusedУспешна операция и дано се оправи бързо леля ти  Praynig
Тити е рожденичка днес! Тити, честито и тук! Всички мечти да ти се сбъднат! newsm51

# 553
Здравейте.
И тук вали, но децата устискаха у нас, сега Яна е на плуване, а Елена спи. Заспа много смешно - в баща си, който работеше на лаптопа, слушаха си музика, тя му се облегнала по едно време на рамото и заспала. Сега ще спи с памперса, който и е от 8 и 30 сутринта  Crazy Добре, че изяде бая супа преди това.

Роси, как се пазим...  newsm78 По принцип с презервативи или като не свършва в мен
*другото - който прочел - прочел  Sunglasses

Яна пак я питах какво ще е да имаме ново бебе и тя каза - ее, ами какво - тука съвсем ще стане пълна лудница  Crazy

Ра, дано се наспиш.

Последна редакция: сб, 03 окт 2009, 17:46 от ДеЩоВиди

# 554
ДеЩо, колко изчерпателно само...... Laughing

Ра, много неприятно. Дано всичко мине бързо

Общи условия

Активация на акаунт