Юлчетата ни добри, говорят, на срещи ходят и се учат на игри (Тема 130)

• 23 632
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Джоли, това за Сами само прегледа. Не ги усетих как минаха, после се удивих колко време е минало.
Дуци, измъкна се ти засега, ама да знаеш че ме амбицира.  Crazy И тук е писано черно на бяло, няма да ми се измъкнеш  smile3534

# 526
  • Sofia
И да не забравя имам два важни въпроса:
1.Моля препоръчайте ми нещо за подсичане Praynig Вече мазах с Веледа, Хип, Бочко, Судокрем. Е такъв ад няма, до сега не се е подсичала, кожата и не е чувствителна, а сега е червена направо до кръв. И това вече втори месец. Личната лекарка дори не го погледна и изписа някакъв антибиотичен крем Crazy Дали е възможно да е гъбична инфекция. В понеделник мисля да я заведа на кожен, но до тогава ако мога да спася положението.
Е втория го заправих..... ooooh!

И аз писах преди няколко дни по същия повод. Педито ни изписа Клотримазол, но още не съм взела.
Но изписвайки го ми каза, че крем ще изпише, но на тази възраст просто вече трябва да е без памперс. Иначе детето вече се движи много, акото му е като на голям човек, вика и ти да си сложиш памперс и да се мърдаш постоянно по дупе и на теб така ще ти стане.
Посъветва отново да се пробваме с гърнето и да го оставям без памперс по-често.

# 527
Амаринова, няма да ти дадат да внасяш храна. Това за здравословното хранене не го ли приеха вече Rolling Eyes

Мама Иви, от вашите снимки преобладават дупета, да се поправите на нова среща в близките дни Mr. Green Една мама видях, която не познавам 30 и някоя снимка, руса Thinking

Анна днес беше захранена с риба, хареса й. До сега не бях давала, малко ме беше страх Blush

# 528
Дещо, много се радвам и аз! Присъединявам се към развалнуваните. Лека и безпроблемна бременност, другото ще го мислим после  Hug

Мая, дано бързо мине ушенцето.  Praynig

Джоли, бързо да избиват тези зъбки и да спи спокойна Ния

Tired  

Искам и аз пък  Crossing Arms Иве, време ти е за хубав апарат май. С толкова много екскурзии и срещи..... Party

Е втория го заправих..... ooooh!

hahaha   Тони, нямаш ли от правения крем от аптека Попова? Ти сега в СФ ли си?

# 529
Посъветва отново да се пробваме с гърнето и да го оставям без памперс по-често.
Ами Алекс в къщи е изцяло по гащи. Слагам памперса само като излизаме и през нощта. Именно това ме навежда на мисълта, че проблема не е от памперса, а са гъбички Thinking Ще поизчакам още два дни с този крем, та ще видя кожния какво ще каже Peace

Дуци, май здравословно ще се хранят само в училищата newsm78 Не съм сигурна дали това засяга и градините. Онзи ден меденката не я искала, но днес си похапнала вафличка ooooh!

# 530
Деси, много ме зарадва с тази новина!  Hug

Ние сме живи. Самуил е болен на оздравяване. Боян не се е заразил, но пък му избиват различни части от кътниците, така че е ужасен. Буди се на всеки 15-20 мин с рев.Няма хънкане, директно ревва яко и аз подскачам в съня си. Докато суче ме хапе и се чудя дали защото го сърби или не е свикнал да суче внимателно с новите зъби...

За подсичането, ако е минало повече от седмица, трябва да се направи консултация с дерматолог. Вероятността да са гъбички е много голяма.

Днес ми върнаха телефона от Германос - непоправен - мокрен бил и гаранцията е анулирана. Къде го чукаш - де се пука. Бясна съм, писах оплакване и си купих нов панел от ибей за 17лв. Ще си го ремонтирам сама. И ако не ми уважат оплакването, няма да стъпя повече  в Германос. 2-годишна гаранция - другия път.  #2gunfire

# 531
Мама Иви, от вашите снимки преобладават дупета, да се поправите на нова среща в близките дни Mr. Green Една мама видях, която не познавам 30 и някоя снимка, руса Thinking
Много подвижни станали  Heart Eyes (ако става въпрос за детските дупета  Joy) Новата мама е Ели,скоро се записа при нас.Малкия е Велимир  Heart Eyes Много е послушен пу,пу  Flutter

Оле и аз това разправям на Краси   Mr. Green

# 532
ДеЩо , дано всичко е както го искате! newsm10  Благородно завиждам, защото искам ама не ми стиска!

# 533
Няма нищо патологично в секрета от носа на Катето  Simple Smile Разминахме се с антибиотика.

Джоли, бързо и безболезнено зъбоникнене  Hug
И Мати да се оправя бързо  Praynig

Амаринова, аз мажа със Судокрем и при нея помага. Имам спомен, че някой хвалеше крем Здраве.

Купа, давам й Саностол - витаминен сироп за имунната система и стимулиране на апетита. Продължавам да го давам, ама по по малко, защото уж вече е по-добре. Благодаря, че ни мислиш  Hug

# 534
# 535
Мая имаше предвид май, да.

Дещо, честито Grinning Надявам се всичко да се случи така както ти го искаш. Мен лично идеята много ме радва, но не мога да си представя изобщо какво е с три деца.

# 536
За подсичането, ако е минало повече от седмица, трябва да се направи консултация с дерматолог. Вероятността да са гъбички е много голяма.
Е ако верно се окажат гъбички, ще взема да се гръмна ooooh! Толкова време мина, а аз още се подмотвам и не я заведох на време ooooh!

Гнид, има ли Саностол за толкова малки деца? Аз като проверявах ми казах, че е само за над 3 години, а и така си пишеше на опаковката Thinking

Варненки, много са ви готини дечицата Heart Eyes

# 537
  • Варна
Дещо, честито! Много се зарадвах на новината! Дано всичко мине безпроблемно и леко! Кураж, мила! Смелите господ ги обича! smile3540

Варненските мами, направо ви завидях за срещичката. Вики спа до 5 и затова не можахме да дойдем. Много са пораснали децата. Така отстрани ми изглеждат много големи Laughing

# 538

Тони, какво ще се гърмиш? На всеки му се иска да мине от самосебе си. Боян никога не се е подсичал. Но пък 3-4 пъти е хващал гъбички - единия път от антибиотик, който аз пиех. Купи ли се точния крем, минават за 2-3 дни, НО трябва консултация с дерматолог, антибиотичните кремове не са антимикотици!!!

Последна редакция: пт, 02 окт 2009, 22:41 от Mamma

# 539
Дуци ,снимките на Ивето са от телефон.По-професионални чакай от Бухти/а тя да не се скатава,а да ги пуска/.
Бухти ,с три деца е като:лудница,лунапарк,много смях,но и много грижи.Различни характери,различни интереси.Понякога се превръщаш в съдия на безсмислени спорове...и още куп други неща.Едно обаче спор няма-живееш на пълни обороти и вечно си на педал.

Общи условия

Активация на акаунт