Юлчетата ни добри, говорят, на срещи ходят и се учат на игри (Тема 130)

• 23 587
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Дуци, това в коя тема се е случило? В нашата ли? Rolling Eyes

Аз те разбирам, имаш право да ти е криво, наистина тук си доверяваме неща, които малко или много ни правят уязвими. И ако някой иска да каже нещо, нека го каже "право куме та в очи!". Така както е започнало, скоро ще се свърши с нашата отчетна, много сърдити, много напуснали...Вече толоква мами не пишат Sad

Всички хремави и болни дечица бързо да оздравяват. Джоли, и при вас много се проточи. АБ би трябвало след втори ден да подейства. Дано има полза от него.

# 646
  • София
Дуци, и аз съм го пропуснала, пък уж напоследък чета всичко..  Rolling Eyes  Не им се връзвай, от завист ще да е, защото са ти хубави децата и ти също. Ние си те харесваме, пък тези, дето не те долюбват даже не смеят да ти го кажат в очите или поне не без излишни нови регистрации.  Mr. Green

# 647
  • Бургас
Тъпо е, меко казано. Не се ядосвай! Хора всякакви!

Аз те разбирам, имаш право да ти е криво, наистина тук си доверяваме неща, които малко или много ни правят уязвими. И ако някой иска да каже нещо, нека го каже "право куме та в очи!". Така както е започнало, скоро ще се свърши с нашата отчетна, много сърдити, много напуснали...Вече толоква мами не пишат Sad

Различни сме, всеки със светоусещането си и е нормално да има различия. Дано да запазим добрия тон по-дълго.

Ра, лошо с тия стари хора, на глава не се излиза с тях.

# 648
Ох, тука всичко е заразно, дано хремата ни подмине, че скоро ни пусна Crazy
Дени, в нашата тема. Именно, защото си пишем лични неща, да. Ох, не ми се пише повече по тая тема, мислите си ги запазвам за себе си, но е леко психопатско това, съгласете се smile3505

# 649
  • София
Дуци, кое е психопатско, какво точно е писал въпросния човек? Аз разбрах, че просто се е подразнил, че всички уж възхвалявали само твоите деца...? Кажи да ти олекне, пък и на нас да ни мине любопитството  Mr. Green

Ей, а представяш ли сега тоя човек да вземе да напише "дуци, спокойно, хора има всякакви и луди, и завистливи и т.н." като все едно да излезе, че не е той  Crazy  В тоя ред на мисли всички сме заподозряни до доказване на противното  Sunglasses

# 650
Сакси, намирам за психопатско да си правиш нова регистрация и да пишеш на хората, че нямат достойнство, защото видиш ли харесват и възклицават на нещо и да се правиш на ни лук ял, ни лук мирисал. Само че ние тук така си говорим, радваме си се взаимно.

В тоя ред на мисли всички сме заподозряни до доказване на противното  Sunglasses
Тоест?

# 651
Кажи кой е де  Blush тъпо е да си мълчиш, поне да знаем какво да очакваме от тази съфорумка  Peace

# 652
Помолиха ме да не казвам Thinking

# 653
  • София
Ехм.. може и да е психопатско, но по-скоро е глупаво.

А, за другото... ми нали съм любопитна като гарга и почнах веднага да отмятам наум тоя не е, щото е писал на дуци успокоителни думи, а и тоя не е, щото и той е писал... и в един момент ми светна, че и врагът може така да пише и с личното си разследване кой е въпросния ударих на камък...  Laughing  и аз съм един психопат  ooooh!

пс. ти може да не ни казваш кой е.. ама да намекнеш нещо и по-проницателните сами да се сетят... Wink

# 654
Хайде, лека нощ от мен, че моите и двамата започнаха съня си с рев, дано все пак се спи малко.
Ето нещо интересно, имайте търпение: http://www.youtube.com/watch?v=XFURc_YkJjk&feature=fvw

# 655
Сакси, дай да се обединим и врага да разобличим  Mr. Green

# 656
  • София
Дуци, всякакви хора има, зарежи и толкова. Не може да ти стори зло човек, който е по-слаб от теб, всичко се връща. Лицемерни и подли постъпки винаги има, просто трябва да се пазим далеч от тях.

Ра, освен да ти пожелая утре действително да я оперират  newsm78 Само да не се стигне дотам, че да ви искат съгласие да я упояват предварително или нещо подобно Crazy А, днес баща ми мина контролен преглед - зарастнало е чудесно, 99% няма рецидив, след още 2 месеца още един контролен и с това вероятно ще се приключи всичко.
Дано при Иван не е толкова зле положението със зрението и да успеете да го овладеете. А различни упражнения за очите няма ли да повлияят положително? Дано намерите с какво да повлияете на очите!

Хайде, лека нощ от мен, че моите и двамата започнаха съня си с рев, дано все пак се спи малко.
Ето нещо интересно, имайте търпение: http://www.youtube.com/watch?v=XFURc_YkJjk&feature=fvw
Много романтично, макар и измислено Simple Smile Спокойна вечер!

# 657
  • Бургас
Изкефих се на клипчето. Лека нощ от мен.  Hug

# 658
Нещо поучително...

В часа по философия професорът застана на катедрата, изпълнена с различни предмети и зачака студентите да утихнат. Тогава взе голям празен буркан от майонеза и го напълни с топки за голф. Попита студентите дали съдът е пълен. Те отговориха утвърдително.
После професорът взе една кутия с камъчета и я изсипа в съда, разклати го леко и камъчетата се наместиха между топките за голф. И отново попита студентите дали съдът е пълен. Те пак отговориха утвърдително.
Сетне професорът взе кутия с пясък и я изсипа в съда. Естествено пясъкът запълни всичко. Той попита още веднъж дали съдът е пълен. Студентите отговориха с единодушно "да".
Тогава професорът взе две кутии с бира от бюрото и изсипа съдържанието им в съда, което изпълни празното пространство сред песъчинките.
Студентите се разсмяха.
"Сега, каза професорът, когато смехът утихна, искам да ви кажа, че този съд представлява вашият живот.
Топките за голф са важните неща във вашия живот - семейството ви, здравето ви, децата ви, приятелите ви, страстите и предпочитанията ви - все неща, които ако загубите всичко друго и ви останат само те, животът ви ще бъде достатъчно пълен. Камъчетата са другите неща - работата ви, къщата ви, колата ви. Пясъкът е всичко останало - малките неща."
И продължи:"Ако най-напред сложите пясъка в съда, няма да има място за камъчетата и топките за голф. Същото се случва и с живота. Ако губите времето и енергията си за дреболии, никога няма да имате място за нещата, които са важни за вас. Обръщайте внимание на нещата, които застрашават щастието ви. Играйте с децата си.
Излезте с партньора си навън, на вечеря. Винаги ще се намери време да изчистите къщата и подредите.
Погрижете се най-напред за топките за голф, за нещата, които наистина си заслужават. Подредете приоритетите си. Останалото е само пясък."
Една от студентките вдигна ръка и попита:"А какъв беше смисълът на бирата?"
Професорът се усмихна."Радвам се, че ме попитахте. Исках просто да ви покажа, че няма значение колко пълен е животът ви, винаги ще се намери място и за две бири."

# 659
  • София
Oла, мамитаааа Hug Прибрахме се! Много път, много бродене беше, повече смазвация отколкото почивка hahaha Ще разправям и показвам снимки в някой от следващите дни, когато изчистя, изпера стоте перални и си видя дечицата Heart Eyes

Липсвахте ми, ей Hug

Общи условия

Активация на акаунт