Новите ни козметични похождения 2

• 43 540
  • 601
  •   1
Отговори
# 465
Касиопея, в Бг ли си я взе тази вода? Аз я ползвах в Норвегия и много ми хареса, но тук не съм я виждала.
Вече и в България се намира, в аптеките  Hug чувала съм хубави отзиви, но ми дойде бая силна като я пробвах вчера... при теб така ли е?

# 466
Аз я купувам от ДМ, но да уточня не от България, затова не мога да кажа дали я има във веригата магазини по нашенско. Листерин е страхотна вода, която лекар ми препоръча преди години. Мисля, че тази на която снимка си постнала е една от слабите, както и тези с портокаловия вкус. А да и забравих да кажа, че съм шашната от цената й в България!
Чудесна покупка

# 467
# 468

TheBlackWidow  първите два вида сенки каква марка са ? Мисля Ревлон имат такива палитри но техните са па 5

# 469
  • USA, Steak State
 Mr. Green Ейвън Simple Smile

# 470
А как стоят като се сложат на очите - по-блестящи(брокатени), по-перлено блестящи, по-матови...? От снимките много не мога да преценя Confused А и като се сложат на очите често пъти стоят по-различно. Ако дадеш някоя снимчица ще е най-добре Mr. Green

# 471
  • USA, Steak State
Кои от двата вида те интересуват. Снимките станаха много добре, може да се прецени и по тях. НО ако настояваш, когато си сложа от тях ще се снимам. Понеже са много, просто кажи точно, кои искаш да видиш. Някои от четворката са доста матови цветове и стоят точно така- матово, но други са с лек перлен отенък.
Тези със 8-цата са блестящи- точната дума е това. Брокатените сенки обикновено имат по едри "песъчинки" брокат. Докато тези са изцяло блестящи.

# 472
Кои от двата вида те интересуват. Снимките станаха много добре, може да се прецени и по тях. НО ако настояваш, когато си сложа от тях ще се снимам. Понеже са много, просто кажи точно, кои искаш да видиш. Някои от четворката са доста матови цветове и стоят точно така- матово, но други са с лек перлен отенък.
Тези със 8-цата са блестящи- точната дума е това. Брокатените сенки обикновено имат по едри "песъчинки" брокат. Докато тези са изцяло блестящи.
Мерси Hug аз питах заснимка3,  за сенките от  снимка 4 и снимка 5. Много се изкушавам всеки път да си поръчам на Ейвън някой сенки или червило, но се притеснявам, че няма да ми стоят така, както е показано на снимките в каталога Confused Затова все поръчвам лосиони за тяло, кремове и т.н неща нямащи цветови разновидности Simple Smile Много ще се радвам, ако сложиш снимка, на която си си сложила от сенките. Може и на лс  bouquet

# 473
# 474
Касиопея, в Бг ли си я взе тази вода? Аз я ползвах в Норвегия и много ми хареса, но тук не съм я виждала.
Вече и в България се намира, в аптеките  Hug чувала съм хубави отзиви, но ми дойде бая силна като я пробвах вчера... при теб така ли е?
О, да, страшно силна е. Аз съм ползвала зелената и е  #Crazy На мен обаче точно това ми харесва. Дано я намеря някъде  Hug Не знам в Норге колко струваше, но не беше скъпа. Ти за колко я купи?

# 475
14-15 лв беше
по принцип има внос, стига да иска аптеката да ти я поръча  Peace

# 476
А каква е цената на базата на Giordani Gold и откъде може да се купи?

# 477
Базата на Джордани Голд, ако е на Орифлейм/т.е. имате предвид поста на Ивчето/, може да се купи от дистрибутор на фирмата.Цената варира всеки път в зависимост от каталога.
Понякога я засичам с други продукти от продавалника, но по-добре си е купете нова от представител.

Последна редакция: чт, 22 окт 2009, 15:15 от gitadam

# 478
  • София
От днес ето това:

# 479
Noir моля те дай отзиви за това нещо, как точно действа и доволна ли си. От къде го поръча. Аз го гледах в един сайт и много му се чудех.

Общи условия

Активация на акаунт