Новите ни козметични похождения 2

• 43 533
  • 601
  •   1
Отговори
# 480

Noir, сподели как е след като я пробваш.  bouquet

# 481
  • София
Noir моля те дай отзиви за това нещо, как точно действа и доволна ли си. От къде го поръча. Аз го гледах в един сайт и много му се чудех.

Поръчах го от www.fragrancedirect.co.uk. Днес е дошло сетчето, но още не съм го ползвала. Имам обаче подобна машинка на батерии с приставки и си правя пилинг с нея - е направо съм много, ама много доволна. Купих я от Джъмбо за 10лв..
В този сет на Нютроджина има и крем за пилинг, ще го пробвам още довечера и ще споделя първи впечатления!  Grinning

# 482
 мерси,  чакам с нетърпение  bouquet

# 483
  • Стара Загора
Ивченце,хубава ли е базата на Джордани,пробва ли я вече?

Ами не още. Утре сутринта може да се намацам с нея и ще да отзиви.  Peace

# 484
Базата на Джордани Голд, ако е на Орифлейм/т.е. имате предвид поста на Ивчето/, може да се купи от дистрибутор на фирмата.Цената варира всеки път в зависимост от каталога.
Понякога я засичам с други продукти от продавалника, но по-добре си е купете нова от представител.

Не знаех,че е от Орифлейм

# 485
  • USA, Steak State
По тематиката с машинката на Нютроджина. Аз пък тук съм виждала малко по различен вариант. Самите падове / тампони/ се сменят всеки ден. Струваше около 16$ и много му се чудех.

За това чудо става въпрос. Мисля да си го взема де. Аз преди време си взех една машинка за почистване на лицето, изхабиха и се приставките и сега си седи така. А няма как да купя нови такива.

# 486
По тематиката с машинката на Нютроджина. Аз пък тук съм виждала малко по различен вариант. Самите падове / тампони/ се сменят всеки ден. Струваше около 16$ и много му се чудех.

За това чудо става въпрос. Мисля да си го взема де. Аз преди време си взех една машинка за почистване на лицето, изхабиха и се приставките и сега си седи така. А няма как да купя нови такива.

Брей голям съм абориген..не съм виждала такова нещо.Можете ли да обясните как действа, в BG има ли го и някакв линк за инфо ако имате... newsm78 #Crazy  bouquet

# 487
  • USA, Steak State
Ами това си е машинка за ексфоилиране на лицето, идва със тампон-чета, които се прикрепят към нея и се използва на мокро лице.

# 488
# 489
Аз я купувам от ДМ, но да уточня не от България, затова не мога да кажа дали я има във веригата магазини по нашенско. Листерин е страхотна вода, която лекар ми препоръча преди години. Мисля, че тази на която снимка си постнала е една от слабите, както и тези с портокаловия вкус. А да и забравих да кажа, че съм шашната от цената й в България!
Чудесна покупка
И аз ползвам водата на Листерин точно тази ментовата-доста е силничка  Crazy;тази с портокала е по слаба.

# 490
Касиопея, от коя аптека във Варна си купи Листерина?

# 491
Лосион за тяло и душ-гел на "Рефан" с аромат на пъпеш.

# 492
Тъкмо вчера моя колежка ми го похвали
траен ли е душ гела като аромат след баня   bouquet

# 493
Тъкмо вчера моя колежка ми го похвали
траен ли е душ гела като аромат след баня   bouquet

Не мога да преценя,защото веднага след това се намазах с лосиона. Simple Smile

# 494
  • София
От днес основа за грим за очи на Манхатан. Peace

Цитат
Поръчах го от www.fragrancedirect.co.uk.
Noir, моля те дай малко информация за този сайт  - как плащаш, къде ти ги доставят и след колко време?  Rolling Eyes Praynig

Последна редакция: пт, 23 окт 2009, 13:25 от kashmir

Общи условия

Активация на акаунт