Помагате ли на неопитните си жени-шофьорки

• 7 471
  • 76
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Помага грънци, кудкудяка само от дясната ми страна. Когато съм сама карам по-спокойно и си справям по-добре. Crossing Arms
Така е и при нас.Мъже!Само ни подценяват!
Е,как да избегна дупките ми кажете!?!Това значи да не карам изобщо Confused

# 16
Помага грънци, кудкудяка само от дясната ми страна. Когато съм сама карам по-спокойно и си справям по-добре. Crossing Arms
Така е и при нас.Мъже!Само ни подценяват!
Е,как да избегна дупките ми кажете!?!Това значи да не карам изобщо Confused
Ако другите карат бързо в този участък, вероятно дупките са малки или могат да бъдат избегнати (криво/ляво)

# 17
Аз проблем слава богу нямам с това ,ама на мойта приятелка, мъжът и купи кола-пояснявам-тигра която даже е много раздрънкана-и тя не смее да се качи да я кара ,защото той само и мърмори как не трябва да влиза в дупки заради летите джанти ,а тя всъщност се нуждае от доста помощ защото е карала само на шофьорския курс.Та колата си дреме пред блока цяло лято защото той само и се кара да не я направи нещо и тя не смее да я добижи..а би и била доста полезна поне да си кара детето до градината-като се научи де Confused

Тогава защо изобщо я е купил-да си я държи да събира паяжини... Laughing

# 18
Всъщност за тази с тиграта,щом мъжът й толкова държи да я пази да й беше купил някоя стара барака за 500лв.Да се научи да я кара без да й пука ,че ще я строши(съответно може и да не вози детето  в нея ако е много зле колата).Но идеята е да я потроши и да я хвърли после,но ще се е научила да кара.

# 19
Първо с какъв акъл лети джанти? За по 20-30 лв да си вземе жената едни железни втора ръка и хич да си кара спокойно.
Второ тиграта вече е на годинки, но пък не дотам, че да те е страх да я караш. Така че си е подходяща да се научи човек. Първата ми кола беше тотална бричка и мога да кажа, че е малко стресиращо да я палиш със съединител докато се движиш в натоварен трафик с 80-90 или да установиш как пръска бензин докато ти сладко си пушиш вътре и чакаш да загрее, белким не угасне тоя път.

# 20
Помага,помага къде ще иде.

# 21
ДОБРЕ,ЧЕ СЕ НАУЧИХ  ОЩЕ НА КУРСОВЕТЕ(че моичкият не става за учител smile3512 smile3515) newsm68.....ИНСТРУКТОРА КАЗА  newsm18"ДАВАЙ ,МОЖЕШ..АЗ ВИЖДАМ,ЧЕ МОЖЕШ,НЕ МИ ОБЯСНЯВАЙ....". newsm18..МОЖЕ БИ МИ ДАДЕ КУРАЖ. newsm47..ВЕЧЕ 14 ГОДИНИ СЪМ УВЕРЕН ШОФЕР smile3521...И НЕЗАВИСИМА БОЙНА ЕДЕНИЦА....САМО ,АКО СПРЕ КОЛАТА,СЕ ОБАЖДАМ НА МЪЖА МИ.. smile3514 newsm61 smile3513..НОРМАЛНО,ВСЕ ПАК СЪМ ЖЕНА  love001 newsm03 smile3502

# 22
Курсове ще карам може би догодина, но когато ми се шофира отиваме на едно старо летище да се уча.

# 23
Жена-шофер. Сещам се само за 2 представителя на този изключително рядък вид.  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ако не е Марето от гараж Малашевци на МАН-а или Стефанова от една строителна фирма на камиона, си говорим за негър скиор и гей боксьор.

# 24
При нас се опитва човекът да ми дава съвети (и то съвсем добронамерено и кротко), но аз се изнервям, навиквам го, казавам му като много знае да кара той и се сърдя   Blush Общо взето аз съм кривата и не позволявам да ми се месят, въпреки че хич не съм добър шофьор ... особено пък в паркирането:)

# 25
  • София
Ако не беше мъжо,за 15дена по един час на ден,щях да гледам книжка през крив макарон.А и аз бях последния набор с полигон Naughtyнещо мнооого полезно както виждам по нашите улици.Но.....мъжО,обяснява много добре,не крещи,не ми е хващал волана и тем подобни.Като обрах няколко прага и скроих няколко вежди за калника,смених един ангренажен ремък и мъжо ме пущи по улиците.Той е на принципа,щом искаш да въртиш геврека оправи си колата сама.Зор видяхме като бяхме млади шофьорки с моята приятелка докато си сменим гума веднъж,така и не поискаха да ни помогнат,имало е защо да ни учат по този начин.

# 26
Аз отначало много се ядосвах на жената като влиза в дупки или пък кара на 2ра с 70-80 км/ч, после аз попретръпнах а тя се понаучи.
Сега с бебето реших да улесня ситуацията, продадох си колата ( че си имам служебна) и купих голямо комби - автоматик  Grinning . Хем да си държи кошове колички и др. без да ги качва на 4ия етаж, хем си кара перфектно. Хем като е 2 тона е доста по безопасно, че в града ни е пълно с бесни голфаджии, казал съм ако има опасна ситуация мерника да сочи у голфу и само напред...... Hug

А най-големият плюс е че като ходим на гости тати си пиива спокойно ракиика или биричка и после се вози до вкъщи.  Sunglasses

# 27
  • София
Жена-шофер. Сещам се само за 2 представителя на този изключително рядък вид.  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ако не е Марето от гараж Малашевци на МАН-а или Стефанова от една строителна фирма на камиона, си говорим за негър скиор и гей боксьор.

На мои хора зимата им идва семейство сърби на гости и те ги водят на Банско да карат ски. На пистата виждат негър да кара ски.  Shocked Сръбкинята възкликва изумена - 'Е па я не съм видела црънци да ският'  Joy Joy Joy

Сега по темата - моята жена има книжка отдавна, ама не ще да кара. Аз и предлагам от време на време, ама тя не ще и не ще. Като се замисля в един момент, май е по-добре че не ще.  Grinning

# 28
Без опит не става, а и с караници също не става!  Naughty  Има хора, накоито им се отдава по-лесно и такива, на които им е по-трудно или дори не искат да карат (срещала съм и от двата типа и сред двата пола), но ако човек иска да се научи - става само с практика и колкото повче се отлага практиката, толкова по-зле.

# 29
С него ми е по-спокойно да карам. Hug Не вика,като го питам бързо казва какво да правя и аз си записвам там някъде в главата.
Ето другата седмица ми предстои да шофирам извън града за първи път сама и отсега изтръпвам дали ще се справя ама трябва да заведа детето на урок,просто няма как.Вчера утъпках маршрута ама той на съседната седалка и за сефте ме спряха полицаите.Бях забравила да пусна фаровете(нали все карам вечер,то тогава няма как).А през деня повечето той кара.Иначе колата ми е малка,удобна,познавам я ама незнам защо се шашкам и 100 пъти се прекръствам като трябва да шофирам сама. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт