"Шепот от отвъдното"- 2

• 25 525
  • 446
  •   1
Отговори
# 315
Embarassed Хай аз съм нова тука Crazy регнах се само заради тази тема. Обожавам Шепота .. така няма какво да казвам много много ... така че направо по последния епизод Уникален е много ми харесва вече го гледах 3 пъти  Laughing един път дирекно, още един път ве4ерта и преди малко 3 път със субтитри .... новото промо го гледах поне 100 пъти леле нямам търпение да го гледам ... Mr. Green Мел ще психяса  Twisted Evil

Я кой бил тука.Ще психяса тя дато се бърка дет не и е работа ,а не си гледа мъжа и детето.Ох искам го видяя епизода. Cry Cry Cry

# 316
Е че тя си ги гледа, какво е виновна, че е даровита ... ама мъжлето й е аууу Mr. Green искай си утре сигурно за 4 път ще го гледам Crazy

# 317
На мен нещо не ми хареса много новият епизод Rolling Eyes Следващият е последен нали Thinking Дано е по-интересен Flutter

# 318
Защо бе? беше супер интересен Mr. Green ... мда последен е ... но има голяма вероятност за 6 сезон smile3558 smile3558

# 319
Малии какъв еп. Най - после го гледах - страшен беше.С тези видения си е много гадно вече ,а и с това с Ейдън.Ама Джим като изчезна и и се появи зад гърба за момент ми спря сърцето.Знаех ,че няма му има нищо ,ама сякаш имах ДЕЖАВЮ и то от гадните. #Crazy

# 320
 Hug иееее гледа го най-сетне ... надявам се на се прескочила 20 епизод  Outta Joint  видя ли го къв е сладур беее Two Hearts "Какво ти става?" "Не знам" Mr. Green ама на финала нещо се омотах newsm78 Мел май каза, че иска Ейдън да си е такъв какъвто си е, но не може повече .... т.е вече не иска да е с дарба ... аз така си мисля. Щот тоя дет е правил субс е написал нещо различно  newsm78 все едно, но не мисля, че ще го накарат да си мисли, че са въображаеми #2gunfire щот за новия еп. пише, че Мел ще разбере, че всъщност почти нищо не знае за способностите на Ейдън Sly айде още малко остава  smile3558

# 321
Ми пропуснах го 20 за съжеление.На него не ми тръгва плеара.На 21 взе ,че тръгна и се възползвах от ситуацията.Ще го оправя и ще гледам и 20 - ти тия дни ама мен ми беше зора за 21 главно.И то благодарение на теб. Grinning Grinning Grinning

# 322
 newsm78 ми кат не ти тръгва изтрии го па пак го свали мое в епа е зора newsm78 .... е то аз съм гадна знам Mr. Green

тая икона кърти мифки newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 323
Хорааааааа CBS спира Шепота ... присъединете се тука нека го спасим! http://www.facebook.com/group.php?gid=123088867718913

# 324
То хубаво да го спасим, ама да спасим истинския "Шепот от отвъдното".
Не знам на вас как ви изглежда, но аз имам чувството, че гледам съвсем различен сериал.
За този сезон имах съвсем други очаквания.
В края на миналия сезон ни оставиха с мисълта, че в следващия детето на Мелинда
ще има съществена роля. Какво видяхме до сега?
Сериите, които показаха какво всъщност притежава Ейдън като способности,
се броят на пръстите на едната ми ръка.
Почти цял сезон пълнежи.
А Мелинда?
За нея нямам думи. Играта на Дж.Л.Хюит в този сезон е отвратителна.
И това постоянно повтаряне : " Имам дарба. Имам дарба. "
Като че ли в предишните сезони, лично засегнатите персонажи, поне малко я подлагаха на съмнение тази дарба.
Преди поне се плашеха от това признание.
А сега всички го приемат като нещо нормално.
Нещо ми липсва магията на предишните сезони.

# 325
Целия проблем на Шепота е тъпанара Джейми щот кат ходеше с Джен и даваха повече Илай - Мелинда моменти, а не както преди Джим - Мелинда .... никой не го обича!  Ако АВС го купят дано у 6 сезон го разкарат! #Cussing out само заради това намаля рейтинга чак до 5 млн. тоя сезон Close ... иначе друг зор няма. Чета напред назад всички са но това мнение, че Джейми развали всичко #Cussing out
Щом ти се струва, че Джен е играла отвратително само заради тоя е всичко и извън Шепота се държеше ужасно, а никога преди това не я бях виждала такава ... добре, че се осъзна и го разкара. Жалко, че беше късно .. но по добре късно отколкото никога! #2gunfire
А колкот до Ейдън за последния епизод пише, че ще видим на какво е способен, и Мел ще осъзнае, че почти нищо не знае за способностите му.

# 326
  • София
Не знаех, че са скъсали Дженифър и Джейми  Shocked
На мен пък ми харесваха като двойка.

# 327
Да между впрочем , и на мен ми беше направило впечатление колко нереалистично никой не подлага на съмнение дарбата на Мелинда.
И другото , което не ми харесваше е именно този Илай който найстина се натрапваше в много сцени , дадоха му едва ли не по-голяма роля от на Джим , и това дразни , но в последните епизоди като че ли го изчистиха малко.
Иначе сериала ми харесва , гледам си го.
Имам си една игра , за всеки епизод броя тоалетите на Мелинда Crazy За 19-ти те бяха 9 за един епизод , за 20-ти 5 , а за 21-ви  - цели 10 (без да броя вариациите на един тоалет) , и все различни Blush завиждам и на гардероба на тая Мелинда ей!

# 328
  • България
Харесвам си шепота!
Вярно,малко разтегнаха локумите,поизчерпаха се,но почти всеки хитов сериал минава през такива творчески кризи Peace
Надявам се да ни зарадват със следващ,още по-интересен сезон Sunglasses

# 329
На мен пък ми харесва Илай. Забавен ми е, свеж, чаровен. С 2 думи си го харесвам Heart Eyes Peace

Общи условия

Активация на акаунт