Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви документи и изследвания са необходими за записване в 66 ОДЗ в Панчарево?
Какви са впечатленията от директорката и медицинския персонал в 66 ОДЗ?
Как се адаптират децата в новата детска градина?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви документи и изследвания са необходими за записване в 66 ОДЗ в Панчарево?
-
Какви са впечатленията от директорката и медицинския персонал в 66 ОДЗ?
-
Как се адаптират децата в новата детска градина?
-
Какви дейности се провеждат в 66 ОДЗ, особено в контекста на игри и забавления?
-
Как се организира храненето и сънят на децата в яслените групи?
Какво да ви кажа-никой незнае какво прави.Директорката си мести кабинета в новата сграда и е ту в старата, ту в новата. Компютри има само сутрин за записването(поне минаката седмица). Май още нямали мед сестри за новата яслена група.Добре че ще си при новите сести защото старите са мн изнервени от хаоса и многото деца и си го изкарват на тях. Две седмици ходиме на ясла.Там не ги пускат да си ходят наобяд. Трябва да преспиват там.Парвата седмица нямахме никакжи проблеми.Детето ревеше като го оставяхме,но ядеше и спеше без проблеми.Изведнъж всичко се промени-Сутрин след като гооставя им се обаждам да видя дали се е успокоило те казват че до сега било ревало,но сега е спокоен.Следобед като го взимам(веднага след сън) ми се оплакват как цял ден не е спрял да реве,но в момента бил спокоен.Вече незнам кое е истина! 

) днес ходихме и записахме каката, в събота се надяваме да излезе и малкия като класиран за 2007. Запознахме се и с учителката на дъщеря ми - но нещо май не успяваше да излезе на глава с децата и другото ми се стори странно, че всички деца в тази група на 2005 набор изглеждаха по малки. Питах учителката на колко годинки са, но не знаеше. Така или иначе искаме дъщеря ни да е в трета група, понеже досега беше втора, но пак въпрос на място в трета група.