подсъзнанието може всичко 16

• 98 718
  • 461
  •   1
Отговори
# 330
Искам да ви покажа ето тази снимка  

Смятате ли че е възможно да се заснема енергията. Както на тази снимка, енергийната сфера в ляво на снимката и енергията която излъчва човека. Нещо като пушек около него.Като попаднах на нея се удивих, но дали е възможно се питам Thinking

# 331
  • Tам през Атлантическия океан
Искам да ви попитам как приемат децата ви зареждането на портмонетата? Защото дъщеря ми ме пита защо слагам зарядното в портмонето. Отговорих и, че зареждам портмонето, за да се пълни с парички. Следващият въпрос беше: От къде ще дойдат паричките? Казах, че от банката, но детето не остана удовлетворено от отговора и продължи да пита как така от банката. Сигурно се опитва да си представи как парите влизат сами в портмонето. Няма да се учудя, ако цялата група и учителките  в детската градина научат, че мама зарежда портмонетата със зарядното устройство.
Laughing

Моя мъж ми каза , че детето ще почне да разправя в градината на лелите как си зареждам портмонето  Mr. Green
Алек още незнам дали разбира (скоро навърши 3 г) но ако ме попита ще кажа че правя вълшебство за парички  Hug
Няма друг начин за обяснение  Wink освен думата вълшебство

Пробвай  Peace

# 332
Искам да ви покажа ето тази снимка

Смятате ли че е възможно да се заснема енергията. Както на тази снимка, енергийната сфера в ляво на снимката и енергията която излъчва човека. Нещо като пушек около него.Като попаднах на нея се удивих, но дали е възможно се питам Thinking

Абсолютно е възможно със специална апаратура да се снима енергията . Руснаците вече използват такава  техника и могат да снимат аурата на човека Peace

# 333
Много интересна тема. Записвам се за да чета и да споделя опит.

# 334
Много интересна снимка, господинът е в синкава мъгла, забелязва се как частично е уловена аурата му. Мен лично повече ме впечатлява излъчването на мъжа, отколкото сферата.

# 335

Харесвам страшно много притчите, които Desss публикува!
В търсене на още открих тази,надявам се не я дублирам от по-старите теми!

Двата вълка в нас - индианска притча за Доброто и Злото

Старият чероки и неговата внучка бяха седнали пред колибата и си говореха. Недалеч от тях, на поляната се гонеха и играеха два вълка. Единият бял, а другият - черен. Бяха едри, здрави и добре охранени. Вождът ги беше опитомил още от малки и те му служеха вярно, като кучета-пазачи.

Откакто се помнеше внучката, тези два вълка постоянно се бореха един с друг. Тя винаги се беше чудила, защо са им нужни и двата. Според нея, само единият беше достатъчен, за да охранява малката им колиба. А и смяташе, че изборът на цветовете им също не е случаен. Реши накрая да попита дядо си за причината. А старият чероки й отвърна с усмивка:

- За мен те са два символа, детето ми...

- Символ на какво, дядо? - оживи се любопитството на момичето.

- Символ на Доброто и Злото. Също като тези два вълка, Доброто и Злото постоянно воюват вътре в нас. Те живеят в душите ни и непрекъснато се борят за надмощие едно над друго. И докато гледам съперничеството на белия и черния вълк, аз винаги си мисля за тази вътрешна борба. Затова никога не се разделям с тях...

Докато попиваше думите на дядо си, внучката се замисли. Щом има битка, трябва накрая да има и побетител! И отново попита:

- А според теб, кой от тях ще спечели тази борба?

Старият вожд отново се усмихна и отмести погледа си от вълците върху момичето. Очите му се изпълниха с обич, а в гласа му се усети мъдростта на годините:

- Кой ли? Ще победи онзи, когото аз нахраня повече...

Взето от  pozitivnoto.info

http://www.pozitivnoto.info/2009/06/dvata-vulka-v-nas.html

# 336
  • морето, сините вълни...
Благодаря на Вселената и на вас че споделихте за зарядното....
  bouquet

# 337
Здравейте,интересува ме може ли в списъка с 25-те желания да се напише такова за привличане или запазване на приятелство с даден човек и да се напише името му.Това намеса ли е в съдбата му.Сигурно някъде има такъв отговор,но толкова много теми,докато ги изчета 18.10.ще дойде.
И още -мога ли отсега да започам да правя списъка и да прибавям каквото се сетя или трябва всичките на новолуние и задължително ли е да го скрия в дома или може и надруго място.

# 338
  • Universe
Здравейте,интересува ме може ли в списъка с 25-те желания да се напише такова за привличане или запазване на приятелство с даден човек и да се напише името му.Това намеса ли е в съдбата му.Сигурно някъде има такъв отговор,но толкова много теми,докато ги изчета 18.10.ще дойде.
И още -мога ли отсега да започам да правя списъка и да прибавям каквото се сетя или трябва всичките на новолуние и задължително ли е да го скрия в дома или може и надруго място.

lina, 1.Не може да напишеш името на човека - намеса е в съдбата му Peace Можеш да поискаш да привлечеш човек с определени качества /описваш ги/ и ако желаният е подходящ за теб - Вселената ще ти го поднесе   bouquet Можеш да опишеш представата си за идеална си връзка и да поискаш помощ от ангелите съществуващата да стане такава. За повече информация - виж тук
2. Можеш да си нахвърляш желанията, а на 18. да ги препишеш  Simple Smile

Молитва за излекуване на съществуваща любовна връзка - Дорийн Върчу
Най-скъпи Господи,
Аз моля Теб и ангелите да ми помогнете да оправя моя любовен живот. Аз съм готова да оставя всяко непрощаване, което аз може би изпитвам към мен самата и към моя партньор, и моля, ангелите да ме изчистят от всичкия гняв или възмущение. Сега моля, помогни на моя партньор и на мен да се виждаме един друг през очите на любовта. Аз моля всички резултати от нашите грешки да бъдат отменени по всички направления на времето. Моля, работи със моя партньор, така че ние да сме в хармония, романтика, приятелство, уважение и голяма любов един към друг. Моля обнови нашата любов. Благодаря Ти!

Молитва за едно приятелство, което е свършило
Възлюбени Създателю,
Аз знам, дълбоко в мен, че моето приятелство с .................................... е свършило. Аз моля твоята помощ, за да приема това преминаване с благодарност и мир. Аз моля Теб и ангелите, да ми помогнете, да бъда честна по един обичащ начин, към самата мен, и към моя приятел. Моля, помогни ми да бъда искрена със себе си, така че, моите действия да произлизат от любов, вместо от страх, вина или задължение. Моля, успокой моя приятел, така че, и двамата да можем да приемем тази промяна по един положителен начин.

Молитва за привличане на нови приятели
Най-скъпи Господи,
Сега аз виждам себе си, заобиколена от обичащи приятели с които аз споделям много общи неща. Аз мога да почувствам присъствието на нови приятелства с души с еднакво мислене и моля, за твоята помощ за да се прояви това видение. Моля, помогни ми да срещна нови хора, които са положителни, с духовни склонности, положително съзнание и приятни. Моля те, помогни ми да зная, че аз заслужавам любовта и вниманието на тези нови приятели. Много благодаря!

За anji78  Praynig
Ангелска молитва за излекуване на мъка
Скъпи Господи,
Аз знам, че моя починал любим е у дома в небето с Теб. Аз те моля, да бдиш над него/нея, така че той/тя се вдъхнови от твоята любов. Моля изпрати повече ангели за моят любим и помогни на него/нея да се чувстват чудесно и щастливи в приспособяването им да бъдат на небето. Моля изпрати много повече ангели и на мен, и ми помогни да се освободя от тъгата и мъката. Помогни ми да се излекувам от моите усещания от тежест, така че аз да мога да се върна към живота, което аз зная, че моите любими искат за мен. Моля, изпрати ми знак от небето, така че да зная, че моят любим е в Твоите ръце. Амин.

balevski  Hug

Lilian_V ,  Hugнапиши за ваната

Успешна и хубава седмица на всички   bouquet

Последна редакция: пн, 05 окт 2009, 14:36 от lenny_pld

# 339
  • София
leni pld. Благодаря за отговора , благодаря и на лина 1,  за зададения въпрос. Ако вече съм го направила, как да поправя тази грешка? Благодаря предварително. Praynig Hug

# 340
  • Universe
ПРАКТИЧЕСКИ   КУРС    ПО    ТРАНССЪРФИНГ    ЗА    78    ДНИ
ВАДИМ ЗЕЛАНД
- има я в "Спиралата" - http://www.spiralata.net/index.html

В търсене на любовта
Декларация
Не е нужно да търсите любовта, тя сама ще ви намери. За да срещнете своята половинка, е необходимо системно да превъртате слайда, в който си представяте живота с абстрактна личност - вашия идеал. В определен момент вратата ще се отвори - ще се появи Той (Тя).
По-нататък нещата са във ваши ръце. Трябва да влезете в тази врата, да направите първата крачка, като отхвърлите гордостта си и всички предразсъдъци. Направете тази крачка просто и искрено, без превзетост и маскарад. Непосредствеността винаги подкупва. И още нещо: бъдете себе си, при никакви обстоятелства не изменяйте на себе си, живейте съобразно със своето кредо. Тогава в дуалното огледало няма да се появят никакви досадни изкривявания.

Тълкуване
Любовният слайд трябва да съдържа абстрактна личност - идеал. Само в краен случай може да включите конкретен човек, ако практически нямате други шансове да постигнете взаимност. Разбира се, по принцип можете да въртите слайд, в който сте заедно и се обичате. Това е сценарий, следователно той съществува в пространството на варианти. Но другият човек не е пасивен предмет, а живо същество, което активно реализира намерението си.
Възможно е да постигнете нещо със слайда, ала едва ли ще бъде много ефективно, защото живият човек не седи стационарно в пространството на варианти, а непрекъснато се движи нанякъде. Докато вие го „превъртате", той бързичко ще си намери по-„земен" партньор. Нещо повече, душата на такъв човек чувства, че се занимават с него. И ако не й хареса, той може да усети към вас неосъзнато отвращение.Така че по-добре не рискувайте, а използвайте принципите на фрейлинга - най-ефикасното средство.
Междуличностните отношения са именно случаят, когато трябва да общувате с живия човек, а не да летите в облаците и мечтите.

П.П. Слайд = изуализация

Енита  Thinking и аз се замислих - може би при следващете списъци, или да поискаш помощ от ангелите, някакво изчистване, или... newsm78 - в момента не мога да измисля ooooh!
Надявам се да се включат и други  Heart Eyes

# 341
  • нейде там, където ....
Лени, благодаря!  Hug Много синтезирано и много навреме.
...
Lilian_V ,  Hugнапиши за ваната
...
И аз съм любопитна, разкажи, моля  Praynig Hug

Аз отдавна си нося документите в отделно калъфче, мааалко приличащо на портфейл. Виж, самия портфейл от скоро намери място в чантата ми.

# 342
Добре, тогава как да поискам примерно здраве за децата ми и въобще на някой близък.Конкретния здравословен проблем и после?Дайте конкретен пример с изречение.
Темата много ме заинтригува,защото в живота ми има много случки,които наистина след определен начин на мислене са ставали точно така.Проумях го  и сега гледам да мисля само положително.Но не мога да се преборя с негативизма на майка ми.Как ли не и обяснявам,че така се нарушава естествената енергийна защита на човека,имунитета спада когато става въпрос за заболяване.И не мога да постигна нищо.Тя разсъждавала реално,как можело да не ме притеснява това и това,вечно има какво да я притеснява.Всяка сутрин ми звъни,че не е мигнала да мисли как ще си издържаме студента-казвам той ще започне работа,направили сме зимнина от вилата,има зайчета и кокошки,ще колим.Следва дълбока въздишка ,че ще й се спука сърцето да мисли и в следващия момент е измислила нещо друго.Ами то нейните черни мисли влияят и на мен,дори и само с това,че ме ядосва от сутринта.

# 343
  • София-в сърцата на моите деца
Ами аз на моята майка й давам книжки, статийки и др., когато ме няма да им "хвърля по едно око"! Мисля, че има резултат!.

# 344
  • на брега на морето
Скъпи Господи,
Аз знам, че моя починал любим е у дома в небето с Теб. Аз те моля, да бдиш над него/нея, така че той/тя се вдъхнови от твоята любов. Моля изпрати повече ангели за моят любим и помогни на него/нея да се чувстват чудесно и щастливи в приспособяването им да бъдат на небето. Моля изпрати много повече ангели и на мен, и ми помогни да се освободя от тъгата и мъката. Помогни ми да се излекувам от моите усещания от тежест, така че аз да мога да се върна към живота, което аз зная, че моите любими искат за мен. Моля, изпрати ми знак от небето, така че да зная, че моят любим е в Твоите ръце. Амин.[/b]

Момичета, тази молитва става ли с леки промени за починала майка? Ако има някаква подходяща за тази цел моля ви, напишете ми я. Не мога да преодолея скръбта си по майка ми, всеки ден плача за нея, а минаха четири години...

Общи условия

Активация на акаунт