Жената Лъв - 7-ма част

• 18 014
  • 733
  •   1
Отговори
# 405
Стеф, пуснах го бе, мило, ама да не се затрил някъде пущината Thinking. Ако до сутринта не е пристигнал, таквоз конско ще му чета Crazy hahaha. Освен да ти сервирам за закуска мекички Laughing.

# 406
  • В светлината на слънцето
Стефи,, то хубаво по течението, ама съвсем сериозно не съм писала от 100 години и ще взема да изръся нещо, дето сте го обсъждали вече, та резил... Embarassed

# 407
Добро утро!

И на Каменце снимките разгледах от РД на малчо. Надявам се, че сте изкарали весело, като за детски РД Laughing. Крачета купихте ли си вече? Ние още не, ама и не бързаме. Иначе пълзим като за световно Laughing

Добре си изкарахме. Дребчо беше малко крив и сякаш многото хора малко го поизнервиха, но беше весело. И ние още не сме си купили крачета Поли  Laughing. Пълзим като за световно, но сам не се иска да ходи. Само ме дърпа за крачола да ходим заедно.  Laughing

# 408
Чили,здравей и в тази темичка  Laughing Wink
Здрасти  Simple Smile
Добро утро, мацки!
Лека и спорна седмица  thumbsup

# 409
Чили как е диетката?

# 410
  • Пловдив
Добро утро!

Честит празник на малчото на Каменце, да расте здраво, весело и щастливо дете   bouquet!

Честит празник и на половинката на Рени, с пожелание да я слуша повече  Wink  bouquet!

Стеф, тази капама изглежда страхотно eat. Ти ли я приготвяш?
Събота и неделя избягвам да кисна във форума. Този уикенд използвахме последното хубаво време и се отдадохме на туризъм. Вчера бяхме на Чудните мостове и съм много доволна от екскурзията.

# 411
Добро утро  Hug
Хич не съм редовна в последно време  Blush
Каменце,живо и здраво  да ти е слънчицето   ura

Как сте?Кофти го дават времето тези дни .Но  като гледам днес си е перфектно -поне в Пловдив де.

При мен нищо ново.Беше ме хванала една меланхолия....чак аз не се траех.Малко взех да влизам в релси.Васко беше болен,но днес с бодра крачка  отиде на у-ще.
Една и съща   е при мен.Толкова,че чак ми е писнало.

Пихте ли кафенце?Засякох по едно време,че ще пиете сутрешно кафе около сточна гара към 8.Но няма как да стане да дойда  TiredВ 8 го водя на у-ще и докато се довлека до сточна,вие вече ще сте приключили с кафенцето.
Бенджи,как е на новата работа?

Хубав ден ви желая   bouquet

# 412
Спазвам я. На ден 20 съм Simple Smile Да си призная имам прегрешения, ама понякога хич не мога да издържа.
За сега съм - 1,5 - 2 кила. Надявам се да продължа до -5 Simple Smile
При теб как е Simple Smile /не влизам много в темата за диетата/
Жу, дразня се като е мрачно и не можем много да излизаме.
Трябва да си направим семейна програма вкъщи за канене и ходене на гости, че съвсем ще ни обземе скуката /както е напоследък Sad/

# 413
За сега съм - 1,5 - 2 кила. Надявам се да продължа до -5 Simple Smile
При теб как е Simple Smile /не влизам много в темата за диетата/
И при мен горе долу така 2-2.5кг., ама аз имам мнооого за сваляне. Прегрешения също имам, ама вече съвсем ми писна от диети  #Cussing out От 14.01.09 все съм на диета  Mr. Green

# 414
На каква диета сте, мацки?

При нас заваля, пфу ooooh!...Тъкмо щях да тръгвам с дребното с количката на фризьор Close.

Последна редакция: пн, 12 окт 2009, 10:17 от polin_a

# 415
Айде на кафенцето!
Стефи, само за капамата ти мисля сЯ Crazy Ще ровя в готварския за рецепта ми се струва Whistling А за времето, да! Даже сняг ще прехвърча чак! Crossing Arms Зима иде! cold Студ на кутийки, бррррррррр...
Диети, диети... ей т'ва не го могам Naughty Ужас! А имам 10 кила да свалям Crazy
Каменце, сладурчо да го нацелуваш! Гледах снимки и аз.
Чочо-сан, да са ти живи и здрави дечицата!

# 416
Теди, оздравяхте ли?

# 417
При нас пече sun и аз излизам  smile3534
Поли, преди бях на Дюкан, сега съм на 90 дневната, ам вече  Crazy

# 418
При нас пече sun и аз излизам  smile3534
Поли, преди бях на Дюкан, сега съм на 90 дневната, ам вече  Crazy

Абе то и аз излизам, ама  с колата Crossing Arms.

# 419
Каменче, хубаво, че си поизоставила Дюкан. Не че нещо ú има на диетката, ефикасна е много, но всякакви допълнителни неядения на определени храни (да речем, защото не ти харесват) веднага водят до намаляване на някои жизнено-важни за организма вещества. И се почват проблеми. Освен това тоталната липса на мазнини за по-дълъг период... не знам.... Така че аз лично смЕтам или се прави по-рехаво тая диета или под строг лекарски контрол. Всяка втора дюканка, която е продължила по-дълго диетата, се влачи по изследвания. Сети се сама защо.
Ето ти едно съчетанийце.
- въглехидрати - 55% от калорийния баланс
- протеини        - 15% и
- мазнини          - 30%
Изразено в грамове е горе-долу това:
- въглехидрати - 220г
- протеини        -  60г и
- мазнини           - 50г.
Дори да намалиш грамажите, запази съотношението. Абе Hayasy ще ти каже. Ама хора, ние българките сме много взискателни към себе си. Вижте една Дженифър Лопес какво дупа има, че и бедра, че и целулит, обаче с подходящото самочуствие... всичко става.

Полин, и при нас пече! Само, че аз съм на работа.

Тединко, ми аз нищо не могам да правя по тая капама. Но като цяло те те това е манджа с много зеле, но вътре се слага и свински пържоли, различни кървавици, суджуци, пиле, та даже и пилето се пълни с ориз. Наоколо има зеле. Запечатва се с хартия и брашно гърнето и се пече май 7-8 часа. Живот и здраве ако трябва преди Коледа ще гладувам 2 седмици, за да мога да си позволя да я ям, че е бая мазничко. Тва чудо обаче го правят мъжете. Навремето я правеше баща ми. Сега я прави брат ми. Аз само горе-долу знам какво съдържа и... консумирам ъфкорс.

Общи условия

Активация на акаунт