Августовски бебета - тема № 3

• 27 900
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Силви, ако наистина би го направила къде да пращаме снимките ? Може би някакъв емайл?

# 586
  • София
Янче, на френски си го гледам. Погледни в На пазар ларедутската тема, всичко ще ти стане ясно.
Не знам да има опция за друг език, цените са в евро.
То като направиш един път упражненито с поръчката и научаваш общо взето всичко.
Ако е до 2 кила май беше, я доставят в пощенския ти клон, над 2 кила обаче ходиш на Митницата на гарата, там е малко гадно, щото са едни гадни халета, ти седиш на едно гише и там ти дават кашона. Ако е много голям ходиш до вратата на халето.

За снимки - ако някоя мама и се прави колаж. Ние така с юнките си направихме всички бебета, обаче бяха поне на 6 месеца. После на годинката се събрахме към 15 мами с бебета и си поръчахме торта пак с всички бебета и после се смеехме коя кое бебе е изяла.

# 587
  • София
Лидия, да точно за нослето, не съм чела упътването, но аз стерилизирам само накрайниците и то не всеки път, а когато се сетя, иначе преди да използвам измивам с препарата на Бочко.

# 588
  • Бургас
ЯНа, аз често си поръчвам от Ларедут разни неща. Гледай ссйта на френски , www.laredoute.fr
На друг език няма доставка до Б-я. Трябва да се регистрираш, но пак всичко е на френски. В Ларедутската тема в подраздела "На пазар" е обяснено всичко подробно как ства регистрирането, пазаруването и т.н. ....трябва да имаш дебитна или кредитна карта и така.....
Аз бях поръчала за бебка някой неща, но уви не бях много съобразителна и половината дрешки не съм и ги слагала. Станаха и малки преди да  се престраша да и сложа нещо през главата, нямаха копченца от страни или отзад.
Например от тези бодита нито едно не успяхме да носим:

Тази жилетчица ми свърши чудесна работа, много е сладка.

От тези сложих по веднъж долните две бодита:

А тези две гащеризончета ги носи Деси в момента , много са удобни и мекички.:

Ето и една обща снимка на покупките от лятното намаление Simple Smile:

Извинявам се ако съм досадила със снимки  bowuu

# 589
Магаре много ти благодаря!!  Hug Само че нещо не намирам Ларедутската тема в На пазар... Ако я знаеш точно къде е ще съм ти много благодарна да пуснеш едно линкче, може и на лични да не занимаваме тук девойките...  Hug  bouquet

# 590
  • Бургас
Ето Янче, свари ме на линия Simple Smile а темата наистина е малко дегизирана Wink
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=434659.0

# 591
Янче, и аз на френски пазарувам. Не че го разбирам, ама дето викат един път като поръчаш и ще ти стане после ясно.
Шайн и аз си купих вече космонавт, но още не съм го обличала. Ама да се оплача, май скоро ще трябва да го обличаме. Днеска паднаха температурите до 3 градуса, студ мамата си трака  Shocked И аз се чудя как да го обличам, да не взема да го простудя  #Crazy
За мъжете - и аз от моя не мога да се оплача, никога не ми е казал защо няма наготвено или защо не е изчистено. Ама аз толкова обичам да готвя, че винаги у нас има излишък на манджи. А за чистенето той много ми помага, и пране простира и пазарува. Така че да чукна на дърво ... ама наистина много зависи как го научиш от самото начало. Мен още от началото много ми помагаше и така си остана.

# 592
Магаре, много готин аватар извади Hug.
Трейси, ужас Shocked!Днес хем бяхме 2 часа навън и Белослава пак се побърка от обяд до вечерта вкъщи.Спеше максимум по половин час, не можеше да огладнее добре и с яденето днес сме до никъде ooooh!

# 593
Хелоу и от нас.Ние пак имаме проблем с акането,направо  ве4е..... #Cussing out
Кой беше писал за профилактичен преглед в Токуда,моля за малко инфо,може и на лични, че ми се ще да заведа малкия там, ама е хубаво някой да ме насочи.
Айде лека ви нощ сладурки, и дано бебечетата ни спинкат пове4ко тази нощ

# 594
И от мен хелоу..
Добре,че намерих време да ви попрочета, та да се успокоя че не само Божидар е бил неспокоен днес..и тъкмо се реших,че ще го извеждам пък какво ще да става.. и гледам,че и вие ще извеждате бебоците. Ми то не се трае, уж задреме и след няма и половин час - хоп! .. отворил едни очи..и айде пак мрън мрън и така..
Ще го опаковам утре и навън..да спи детето..
Желая ви непробудна нощ на вас и малките филенца.. Hug

# 595
Добро утро!
Ние сме с хрема и цяла нощ се мъчи милата с това носле! Sad Не, че не е спала - спа си, но само стене и смърка! Аспиратора върши донякъде работа, но само за момента - след 15 мин си е пак същото положение! Капя физиологичен разтвор! Какво друго мога да правя!? newsm78
Нашата педиатърка вече ме ядосва #2gunfire - питах я за хремата - нормално било!? Аз все едно не знам друг път как й се запушваше носа и сега какви воднисти секрети има - определено не е нормално! #2gunfire

Хрумна ми друга идея - с тези мои следобедни дохранвания! По принцип тя си изяжда всичко от гърдите и дори капка не мога после да изцедя - само през нощта, когато яде на по-дълги интервали - от 4-5 часа ми остава малко кърма. Реших да я изцеждам и сега имам 2 пъти по 10 мл.  Mr. GreenТо смешна работа, но ще й я давам следобяд - все пак е нещо! Още си я мъча само на кърма!

Последна редакция: ср, 14 окт 2009, 09:18 от ssiillvvyy

# 596
  • Варна
Силви защо не отидеш на лекар УНГ. И моята педиатърка каза че няма проблем и съответно не ми даде направление, но аз я заведох платих си 20 лева за прегледа, но поне съм много доволна че лекарят и видя нослето, гърлото и ушичките, каза че няма нищо и вече спирам да се притеснявам.

# 597
Добро утро!
Ние сме с хрема и цяла нощ се мъчи милата с това носле! Sad Не, че не е спала - спа си, но само стене и смърка! Аспиратора върши донякъде работа, но само за момента - след 15 мин си е пак същото положение! Капя физиологичен разтвор! Какво друго мога да правя!? newsm78
Нашата педиатърка вече ме ядосва #2gunfire - питах я за хремата - нормално било!? Аз все едно не знам друг път как й се запушваше носа и сега какви воднисти секрети има - определено не е нормално! #2gunfire

Хрумна ми друга идея - с тези мои следобедни дохранвания! По принцип тя си изяжда всичко от гърдите и дори капка не мога после да изцедя - само през нощта, когато яде на по-дълги интервали - от 4-5 часа ми остава малко кърма. Реших да я изцеждам и сега имам 2 пъти по 10 мл.  Mr. GreenТо смешна работа, но ще й я давам следобяд - все пак е нещо! Още си я мъча само на кърма!
Все едно аз съм го писала това за хремета и нашата доки само ме успокоява,че било нормално и че още се чистели...е до кога с това чистене,аз взех много да се притеснявам! Thinking.
За мъжете,аз от моя не мога да се оплача,ама въобще,много ми помага и много се разбираме дори сега си намираме повече време за нас и все едно караме 2ри меден месец 1dating txtloves
И ние сме с аспиратор на чико и до колкото знам стерилизират се само силиконовите накрайници(поне аз така правя).Тук времето е малко студено но пак ще излезем малко на въздух,че вкъщи  не се стой.
И аз съм ЗА колажа със снимки на бебоците(,но аз не мога да помогна защото нощо не разбирам)
чао за сега и приятен ден Hug

# 598
Силви защо не отидеш на лекар УНГ. И моята педиатърка каза че няма проблем и съответно не ми даде направление, но аз я заведох платих си 20 лева за прегледа, но поне съм много доволна че лекарят и видя нослето, гърлото и ушичките, каза че няма нищо и вече спирам да се притеснявам.

Ами защото само от 2 дни сме така - и преди й се е запушвало нослето, но секретите бяха по-малко и всичко минаваше много бързо! Сега ми се струва, че е настинала - вчера й слушаха гърдичките - чисти били -значи е само хрема - ще почакам още 1-2 дни и ако няма промяна към подобрение ще си отида на УНГ.

Като казахте направление - вие къде водихте вашите бебчета на ортопед? На нас ни дадоха направлението вчера и сега се чудя да го ползвам ли или да отида някъде на частен преглед!? newsm78 Знам, че вече е обсъждано, но вие всички сте толкова по-големи от нас и все изоставаме с проблемите, които ни вълнуват!  Embarassed Вече се чудя дали наистина мястото ми е тук или да се прехвърля при септемврийките!? newsm78

# 599
Здравейте!
ssiillvvyy, и Ники издава странни звуци с нослето когато яде или диша по-учестено, но педи каза, че не е проблем. За кърмата, защо не опиташ с лактогонния чай. При мен доста си увеличи Peace
Вчера, като излизахме сложих и дъждобрана на количката, нищо че не валеше и като бръкнах през прозорчето да му оправя одеалцето усетих топлинката вътре. Ходихме на лекар, заради повръщането онзи ден, но бебо си е здравичък и най-вероятно е от голямото гушкане 3 дена. Не е свикнал да го мачкат и му се е отразило на стомахчето Laughing. Вече издаваме всякакви звуци, освен гукането и като се смее чак хлъцва Heart Eyes
За ортопед нашето педи каза, че се ходи към 3 месец  Confused
На мен ми се беше появило някакво течение и тъкмо да си запиша час и ми дойде цикъла. Сега, като свърши няма и следа от течението, но все пак днес ще ходя на преглед. Странна работа newsm78
За снимките, аз отдавна бях намекнала, но никой не ми обърна внимание. Много са им сладки темичките с бебчетата отпред. Ако някоя мама има желание да направи колажа да свирка да даваме снимчици  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт