Почитатели на Майкъл Джексън 12 - HUMAN NATURE

• 34 993
  • 775
  •   1
Отговори
# 705
Хей момичета не се карайте,наистина е безмислено. Sad Важен е крайния продукт,а благодарение на вас той ще стане реалност и ще ни зарадва Hug Hug  bouquet  bouquet Обичаме ви заради това,което правите и оценяваме начина по който се жертвате smile3501 И всичко това в името на Майкъл,какво прави с хората този Човек Two Hearts
Поздрав за всички със Спийчлес,днес съм на нейната вълна http://www.youtube.com/watch?v=RC8aIC8lKr0
Лека нощ! Hug

# 706
Хей момичета не се карайте,наистина е безмислено. Sad Важен е крайния продукт,а благодарение на вас той ще стане реалност и ще ни зарадва Hug Hug  bouquet  bouquet Обичаме ви заради това,което правите и оценяваме начина по който се жертвате smile3501 И всичко това в името на Майкъл,какво прави с хората този Човек Two Hearts
Поздрав за всички със Спийчлес,днес съм на нейната вълна http://www.youtube.com/watch?v=RC8aIC8lKr0
Лека нощ! Hug

От снощи съм на същата ....вълна!  Точно на нея! Peace Hug

# 707

ето я корицата -черна с златни букви,понеже му подхожда като на крал  Laughing

ооо ние не сме се отказали ,даже напротив още повече се  надъхахме.Не ни мислете изперкваме си приятно,защото и това което правим го правим с много желание.Стига,приключихме с споровете ,имаме си достатъчно работа.Лека и спокойна вечер на всички и да се надяваме че корицата ви харесва с водни знаци Joy Joy Joy вече  почвам да го приемам и с чувство за хумор,извинаваме се на всички че ви занимаваме цял ден с простотий

# 708
О, скромните ми момичета!!!

Ами това е една прекрасна корица.

В първия момент помислих, че показвате някаква нова книга за Майкъл на западно издание!!!

Чудесни сте,  чудесни и талантливи

Party

# 709
# 710
Аз от наваксване да чета назад, явно съм пропуснала поредния скандал, но разбрах горе-долу за какво иде реч. Мога да кажа само:
Мишинце, Сиса, Лили, Натали и всички останали, участвали по един или друг начин в изготвянето на тази книжка - ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ момичета   bouquet    bouquet

Хич не се ядосвяйте на хорски простотии, прекрасна работа сте свършили! Благодаря ви!
Корицата е прелестна!

# 711
Корицата е много стилна и респектираща, и толкова красива... Heart Eyes
Благодаря Ви, момичета   bouquet
Чудесни сте  Hug

# 712
Момичета, може ли и за мен една книжка? Само кажете как да ви пратя парите, кога и на кого.

Мерси   bouquet

# 713
Добро утро момичета!  Hug
Браво на всички, които са се заели с правенето на книгата!Корицата, която сте избрали е перфектна!
Хайде, че даскалото ме зове..... Приятен ден на всички!  Hug

# 714
Момичета,
 корицата е страхотна. Наистина, все едно е на някакво западно издание.
 Страхотни сте...чакам с нетърпение книжките! Hug Heart Eyes Peace Hug  bouquet

# 715
Добро утро, момичета! Виждам,че е имало голям спор вчера за което съжалявам. Вече изказах мнението си по въпроса и след прочетеното тази сутрин не си го променям.
Верона, прочетох първия ти пост и си казах - ама тя има право. Обаче с всеки изминал твой пост почнах да се дразня! След като поне три момичета обясниха, че след издаването на книжката тя ще бъде качена и в нета за свободно теглене изглеждаш леко дребнава. Не го казвам за да те обиждам...просто личното ми усещане е такова.

Момичета, във вчерашното браво има плакат на Майкъл и две странички за предстоящия филм. Ако не сте разбрали - купете си го! Нямам идея как ще го изгледам този филм. Снощи при прочита на тези две странички излях една кофа сълзи и сополи.  Thinking

Натали Портман, благодаря искренно за това,което правиш и предполагам ще правиш и занапред. Аз съм от тези,които не говорят английски и благодарение на твойте преводи във вибокса разбрах посланията на Майкъл.

Пъ.съ. Не знам защо,но при мен не излиза корицата и не мога да я видя, но съм убедена,че ще е страхотна!   bouquet

# 716
  • 7800
Аз може ли да поискам още две книжки? Значи 3 броя.  Embarassed

Последна редакция: ср, 07 окт 2009, 11:12 от skali4ka

# 717
Добро утро на всички!Корицата на книжката е убийствена!БРАВО!Прекланям се пред труда на всички които участват в това начинание .Нямам търпение да я взема в ръцете си.Целувки на всички вас!!!МАЙКЪЛ ОБИЧАМЕ ТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Heart Eyes  bouquet

# 718
Добро утро! Coffee
За корицата какво да кажа-УНИКАЛНА Е! smile3501
Всички Вие сте уникални! newsm51

# 719
момичета и аз съм тук и ви следя непрекъснато още от първата тема  Hug лягам и ставам с вас и благодаря че ви има  Love но все още не намирам сили да се регистрирам,а мълчаливо тихо и някак отстрани ви наблюдавам,  чета,  гледам и плача на  всичко което правите.искам и аз една книжка бройте ме и мен,а на момичетата които я правят само мога да кажа ПОКЛОН МОМИЧЕТА ЗА ТРУДА ЗА БЕЗСЪНИТЕ НОЩИ И ЗА ТОВА ТОВА ЧЕ ПРЕНЕБРЕГВАТЕ СЕМЕЙСТВАТА СИ ЗА ДА НАПРАВИТЕ ТАЗИ КНИЖКА РЕАЛНОСТ  kiss И МОЛЯ ВИ НЕ ВЛИЗАЙТЕ В КОНФЛИКТИ НЕ ТОВА БЕШЕ ПОСЛАНИЕТО НА МЙКЪЛ КЪМ НАС ЗНАЧИ 1 БРОЙ КНИЖКА И ЗА МЕН МОЛЯ НЕ МЕ ПРОПУСКАЙТЕ КОРИЦАТА Е ВЪЛШЕБНА  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт