Почитатели на Майкъл Джексън 12 - HUMAN NATURE

• 34 983
  • 775
  •   1
Отговори
# 720
Искам да ви предложа ако вече не е твърде късно накрая на книжката да включите някой от личните мнения на на-върлите почитатели наМайкъл .Нека всички които имат шанса да прочетат книжката да разберат колоко много го обичаме,колко много плачем и се молим да стане чудо и цялата тази огромно любов да ни го върне.Как раната от смъртта му е огромна и никога няма да зарастне,как вечно ще кърви сърцето ни при мисълтта за него.И моля ви всички вие които правите тази книжка напишете пълните си имена -не оставяте невидими.ВИЕ ГО ЗАСЛУЖАВАТЕ!!!!ОБИЧАМ ВИ!!!!!!!!!!

# 721
# 722

Калин@,   bouquet
Не ми останаха думи, само  cry no
Листа пред мен е мокър...

# 723
Пак съм аз.Моля за още една бройка от книжката -стават 2-за мен.БЛАГОДАРЯ!  bouquet Rolling Eyes

# 724
Корицата е много хубава, момичета newsm10

Един танц - за настроение.

http://www.youtube.com/watch?v=2Uc0plr-tiU

# 725
Добро утро! smile3501 smile3501 smile3501Браво за корицата!Искам да попитам- нали това е предварително броене за книжката,мога ли после да добавя още бройки,защото разпетвам някой познати дали няма да искат да я имат?Те не са фенове на Майкъл,но оценяват качествената музика.Кога спера броенето Laughing?
Момичета,наистина ако прецените съберете повечко парички и купете нещо за някое домче от името на Майкъл.Мисля,че и една книжка би била добър подарък,защото така децата също ще се доближат до творчеството му.
Поздравче за ведър ден! http://www.youtube.com/watch?v=ju2rc3qSjM0&feature=related

# 726
С една програмка направих това:

# 727
MJ, добре завърнала се  Hug
Красиво е   bouquet

Момичета, мисля си в книжката някъде най-отзад примерно да сложите карта на Европа и България да е оцветена в цветовете на трикольора, за да знаят дечицата на Майкъл откъде идва цялата тази любов. България е малка и в повечето случаи ни мислят, че сме в Румъния, нооо...Може да сме малки географски, но обичаме Майкъл много, безкрайно, гигантски  Heart Eyes

Слънчев ден ви желая и много ви обичам всички   remybussi Kissing Heart

# 728
Добро утро и от мен Grinning  MJ  много се радам че отново си тук

kati-p предложението ти е хубаво,но кой може да каже кои са най върлите му фенове?Това означава да пренебрегнем  много народ newsm78 .На расар стихчето мисля ,че изразява всичко което чувстваме тук.Все още не сме питали от форума мм има ли желаещи,но и да няма може би е хубаво и от тях да има едно послание,незнам.Това с картата е много нестандартна идея  Hug

Ето и едно поздравче за събуждане                                                            http://www.youtube.com/watch?v=gfQKEzYCdX0

# 729
  • 7800
Аз може ли да поискам още две книжки? Значи 3 броя.  Embarassed

Редактирах се.  Embarassed  Embarassed

# 730
MJ,ЧАКАМ ТЕ КАТО МАННА НЕБЕСНА !!! Hug Hug Hug A,добре дошла!!!

smile3508 Ще нищим ли темите?

Викииии  Flutter

# 731
Добър ден !

Много нови момичета започнаха да пишат в темата,което е толкова приятно! Добре дошли при нас !  bouquet
Знаете ли,снощи тъкмо си лягах и включих телевизора.Попаднах на повторение на предаването на Азис.Чух нещо за предозиране и вече знаех за кого говорят.На гости в шоуто му беше една от певиците в Бони М.Хванах съвсем малко от онова,което каза за Майкъл,но беше достатъчно,за да ме заболи.Когато ме застигат думи на признателност за него или негова музика без аз да съм ги търсила умишлено,ми става криво.Гледах,а си казвах,че той е навсякъде.
MJ,получило се е много добре! Hug
И питаш,а? Сърби ме да си поспоря и да нищя.Казвай от къде да започваме?

Специален поздрав от мен за всички с песента,с която преди 22 години се влюбих в Майкъл.

http://www.youtube.com/watch?v=Tai2j3dVSUQ&feature=rec-HM-fresh+div

# 732
Добър ден от мен! Hug Hug Hug

не се сържам ще сложа и тази........

Клои ако ти се карат издърпай ми ушите! Twisted Evil Tired

Последна редакция: ср, 07 окт 2009, 11:40 от leidi_08

# 733
Здравейте,

Корицата е прекрасна наистина! newsm74

Момичета,редактирах и добавих бройките за всички,които ми писаха на лични и тук в темата.Не знам дали да продължавам,защото бройката наистина ще се променя непрекъснато newsm78.Може би,като наближи времето ще направим още едно преброяване,което да е окончателно.

liliyyy,благодаря за поздрава Hug...как да не се влюбиш Heart Eyes

# 734
kloi,май ни трябва нова темичка,мила?Но ти си знаеш сигурно.Вземи включи горе една опция за желаещите книгата с преводите и да си заявяваме бройките там.

Общи условия

Активация на акаунт