Почитатели на Майкъл Джексън 12 - HUMAN NATURE

• 34 983
  • 775
  •   1
Отговори
# 750
Здравейте момичета!Не съм преставала да ви чета,така ми става по-леко на душичката,но все още ми е трудно да пиша и тая всичко в себе си.Чудесни сте,няма други като вас,както няма и такова друго място като темата...изпълнена е с толкова любов.Моля ви бройте ме и мен за книжкатал.За всички вас  bouquet

# 751
Здравейте момичета!
Изчетох до някъде темата и бързам да пиша,за да не си забравя мислите.

Известно време не можех да ви "посещавам" тук и честно казано ми липсвахте.Благодаря на тези,които ме поканиха в чата,но няма да мога да се включа за сега.А и атмосферата тук в темата наистина е много особена,леко тъжна и носталгична,но много приятна и отпускаща.Въпреки,че винаги се натъжавам като влезна,повечето споделено тук ми действа много добре на душата.Радвам се,че има такова местенце за нас.

# 752
Здравейте Simple Smile

Тъкмо щях да пиша за Мейси от Бони М, но са ме изпреварили. Е, очаквано или не, каза хубави неща. Каза, че са работили заедно, както и в Джаксън 5, така и в соло кариерата му... някой има ли информация?

# 753
Сладкишка ,какво означава няма време?Та ние все още не знаем колко бройки ще са окончателно.Напротив,има време.Мисля,че трябва да е нещо,което всички сме харесали на 100%.Не е ли така?

# 754
  • На брега на реката
 Hug Здравейте  моми4ета, мале колко много сте изписали за 2 дена  ! ooooh!
Дове4ера идва новата тема , 4е ще трябва да се преработи вси4ко според изискванията на Tatti  Laughing  Дано не ни заклю4ат дотогава  Whistling
Ако се налага ще направите малко така  Sick и дове4ера ще си  го кажете на  воля  Joy

# 755
здравеите,аз не пиша често ,но редовно ви чета.корицата на книгата много е хубава. Peace

# 756
Корицата е черна защото втората страница е червена.Не мислихме че ще има проблеми относно снимката,все пак вътре са 200 снимки така или иначе.Избрано е като втора страница червен цвят защото тя е най важна с цитат от Майкъл.Ако питаме всеки един по отделно за всяко едно нещо  наистина ще свършим догодина.картата на България също е много добра идея.Не се сърдете но до момента сте около 100 човека,ако всеки питаме поотделно......просто ще трябва да си стоим по форумите да четем и нищо да не правим.По едно време мислихме и да се откажем честно казано,но пък  има една песен .....мисля че тя казва достатъчно.       http://www.youtube.com/watch?v=WJbR_WWxm7w 

# 757
Аха значи всичко остава на ваша лична преценка,така ли?
Аз изказах мнението си.И мисля,че имам право.Корицата е много важна.

# 758
Вижте сега никой не караме на сила за нищичко,идея си нямам какво се случва при положение че всичко беше тихо и кротко,никой до сега за нищо не питаше.С голям зор всичко стана и изведнъж един с водни знаци ,обложки,предполагам и още нещо ще излезе.Който иска и 10 книжки да са ще се постараем да стигнат до всеки един,ако ще да са само за нас трите.Като си ги разпечатаме пускаме в нета и това е.Защо е всичко това идея си нямам?Опитваме се да направим нещо добро ,а излиза ,че не е така.С никой повече няма да споря за нищо.Не съм предполагала ,че ще се стига до тук,ако знаех щях да си мълча за тази идея.Нати няма да промени цялото офромление до тук,това е.

# 759
Знаете ли, в такива моменти се чудя дали изобщо има смисъл това, което правим. Чудя се дали сте на ясно какво представлява графичното оформление на една книга. Не е само до корицата. Всяко следващо нещо в нея, всяка следваща страница и ред в нея е съобразен с цялата останала част. Това са триста и повече страници, и съгласете се, че много работа за сам човек, както е в моя случай. До сега имаме около 90 желаещи да имат книгата. Почти всички са съгласни с корицата. За времето което имаме, не можем да го направим перфектно, и не можем да угодим на всички.
Напълно ясно ми е, че всеки си има любима снимка, и тя едва ли е тази, която е на корицата, но какъв избор имаме? Да пуснем 100 различни корици, за всеки от стоте човека, които са поръчали до сега ли?
Не искам да натяквам каква работа вършим, не искам да с никого да се заяждам, но... Не мисля, че постъпвате честно, наистина.
Всеки си има любима снимка, но снимките не се изчерпват с корицата. Вътре на всяка страница има по няколко снимки. Трябва ли да пращаме за одобрение всяка една от 300те страници? АКо правим така, не чакайте скоро книгата... Но, вижте какво ви предлагам - ако някой има по-добра идея за корица, за цялостна концепция на книгата, защо не я направи? Печатници има много, оферти много. Нали "не е чак такава работа", защо тогава не го направите сами? защото честно казано, при мен има графичен дизайн, преводи, редакция, преговори с печатници, записване на хората, и после мен чака вземане на книгите, и разпращане. Да не говорим за самото събиране на пари... И с капризи на всяка крачка, незнам дали бих се справила. Малко ми идва нанагорно. ПОнякога наистина съжалявам, че се нагърбих с това, но просто не е честно. Никой не е задължен да пипа книгата, всеки може да си прави каквито иска книги. Ние обаче няма да се откажем, защото тези, които харесват идеята и я искат осъществена са много повече от останалите. Съжалявам, че така се получи, наистина. Но разберете ме и ме, защото накрая всичко падна в моите ръце, а аз трябва да се съобразявам с желанията на всички, а това не е възможно. Ако някой иска друга книга да си направи. При нас корицата остава черна, защото цялото ни вътрешно оформление е съобразено с нея. Никой не е казал, че снимката отпред е окончателния вариант - все още работим по нея, но всички искате книгата бързо, а искате да е и точно по индивидуален вкус. Това няма как да стане, съжалявам. Ако някой друг иска да прави книга, да говори с печатници, да записва хора, да събира пари, и после да разпраща на всички по куриери книгите, да заповяда. Май всички забравихме за какво изобщо започнахме - за да може хората да се запознаят още по-добре с творчеството на Майкъл, а го обърнахме на битпазар, натъпкан с разправии... Хванете фотошопа, правете дизайни... Превеждайте, и говорете с печатници. Аз няма как да се съобразя с всички желания. СЪжалявам.

# 760
уф, все едно ще я пускат тази книга на пазара......
нали ще си е за нас, нали е важно написаното вътре, превода на песните му, забравяте го, влезнали сте в безсмислени полемики и заяждания................

# 761
Девойки!
Писах в първата тема в клюто, тук ви чета от време на време, ама вече ми писна.
Колективната работа е пълна безотговорност. Двете или трите момичета, които се занимават с тази книга, да я правят, без да се обясняват с останалите. Недоволни винаги ще има, това не може да бъде избегнато, а и не си заслужава усилието.

# 762
Здравейте!Аз чакам с натърпение книжката.За мен е без значение какъв ще е външният и вид.Важно е съдържанието и благодаря от сърце на хората, които са се нагърбили да я направят за нас.  bouquet

# 763
  • На брега на реката
Мога ли да помоля момичетата, които правят книжката, да ми разрешат да сложа в новата тема страничката с  I JUST CAN`T STOP LOVING YOU и съответно ако отговора е положителен - да ми я изпратят?  Praynig

# 764
  • На брега на реката

Общи условия

Активация на акаунт