Накой знае ли Съдържание на продукти за коса SYOSS ?

• 30 989
  • 56
  •   1
Отговори
# 30
Пълен боклук е шампоанът и балксамът за боядисана коса също. Mr. Green
След втория опит се отказах, защото ми слепва косата, стои мръсна, без обем.
Ползвам шампоана за душ гел, че не ми се хвърля.

# 31
Аз пък ползвам шампоана за блясък и след него пръскам с маската на леко подсушена коса...Ами много съм доволна! Косата ми е лека и ефирна, от маската изобщо не ми се замазнява, както, между впрочем става от някои професионални маски, които явно ми идват доста тежки...Така че-доволна съм Peace

# 32
От шампоана за блясък мъжа ми също е много доволен.

# 33
Аз използвам Шампоана за блясък и за боядисана коса и балсамите и съм много доволна от него.Но явно има на други хора който не им действа

# 34
Аз съм направо разочарована от балсама за обем! Той не стига, че не прави обем, ами още повече сплесква косата, а на втория ден е като намазана с олио. Ужас!

# 35
От шампоана за блясък мъжа ми също е много доволен.
Пробвах го и аз шампоана за блясък, харесва ми и на мен. Другите видове не съм ги пробвала, но този за блясък е добър.

# 36
И аз съжалявам за тази покупка - шампоан за обем си купих: http://www.syoss.de/index.php?id=15&L=1. На опаковката пише, че освен за обем е и против наелектризиране - дрън-дрън! #2gunfire Косата ми е тънка и винаги ми хвърчи, особено зимата. За нищо не става тоя шампоан - първо ми се разхвърча във всички посоки, а после ми се залепи за главата.  Naughty

# 37
  • София
и аз да дойда да се оплача от шампоаните.Купих си този за блясъка и го изхвърлих.Косата ми се омазнява още по бързо и никакъв блясък.Обачееееееее пръскалката е страхотна.Много интересно как шампоана за нищо не става,а маската в пръскалката Шаин буст  е толкова добра.Косата от тая маска става много мека и с много блясък.Определено много добре ми дойде на сухите и накъсани крайща.Предполагам и другитя шампоани за нищо не стават,ама се питам за маската в тубата дали става за нещо или и тя е пълен боклук?

# 38
  • София
Интересува ме мнението ви за syoss и по-точно за този продукт - предпазва ли, изправя ли?

# 39
Този продукт не го познавам, но откакто си купих шампоан на марката, от който косата ми седи като немита един месец, гадно сплъстена, повече нищо тяхно няма да купя.

А уж били професионални продукти.
Ползвам всякакви шампоани, но и от най-обикновените такъв "ефект" не се е получавал никога.

# 40
Този продукт не го познавам, но откакто си купих шампоан на марката, от който косата ми седи като немита един месец, гадно сплъстена, повече нищо тяхно няма да купя.

А уж били професионални продукти.
Ползвам всякакви шампоани, но и от най-обикновените такъв "ефект" не се е получавал никога.

Те май сега навлизат на пазара или ако не, то поне сега ги рекламират по ТВ и аз се чудех дали стават, но щом казваш, че не са добри ще ти се доверя.

# 41
Моето мнение едва ли е определящо, но помня, че имаше цяла тема и почти никой не беше доволен.
Явно не съм единствена. Grinning

# 42
Точно този продукт не го знам какъв е, но съм си взимала шампоан на марката.  newsm11

# 43
Не са професионални продукти  Grinning

Никой фризьор не работи с тях. Това е серия шир-потреба, аз отдавна съм престанала да купувам подобни шампоани и въобще продукти от супермаркети. Иначе рекламата са я избарали - професионална грижа ... бла-бла

# 44
Ползвала съм шампоана за блясък на Syoss. Това, за което питаш конкретно не съм го ползвала. За шампоана - ами средна хубост, все пак по-скоро не съм особено доволна. Не е лош, но не е и хубав. Има цяла тема за марката, да, и доколкото помня повечето хора май не бяха особено доволни.

Общи условия

Активация на акаунт