СТРАСТИ - градините в СОФИЯ - текущи класирания, преместване, записване

• 78 013
  • 1 619
  •   1
Отговори
# 105
  • гр.София
 Гледах. Страхотна градина са направили!

# 106
Здравейте, аз бях на откриването(покрай една моя леля а не че имам дете)....трябва да ви кажа, че нямам думи. Ако всички нови градини изглеждат по тоя начин евала ви на софиянци. Няма те си и идея как изглеждат детските градини по провинцията. А тази беше като в приказките-много много красиво беше всичко! А иначе в последното изследване от тая седмица само за следващите 6месеца като ефект от кризата се очаква да има 200 000 "нови софиянци" така да се каже! Сред които най-вероятно и моя брат! И не може да ни се сърдите на нас щото нали разбирате че при вас безработицата е под 3 пункта а в Стара Загора е 10 в Добрич и Смолян по над 20% и т.н. В северна Б-я положението е още  по-тежко. При вас всеки месец нещо ново се строи докато тук нещата тотално замряха!

# 107
 Градината хубаво я откриха, но защо на сайта на ИСОДГ няма и грам новина за това? Коя е, къде е, може ли вече желаещите да си пренасочат кандидатурите там; откога ще има прием и пр.
Така е с всяко подобно "откриване".

Разбрах от Флучия, че е в Подуене, а се чудя в Люлин кога ще открият 95 ОДЗ? От отговорите на Савина миналата седмица запомних нещо като края на септември, но той края на септември е днес, а прием за там все още няма.  newsm78

# 108
               Tate Bumpfs ,ти нещо не си на ясно с цялата система на класиране.Извини ме,но е така.Ще се опитам да ти обясня на бързо. Laughing
                "Свободни места за септември" - това са всички места,които има в конкретното ДЗ за определената възраст напр.2008 г Те са обявени от директорките още преди първото класиране.На първо класиране на ВСИЧКИ места са класирани деца.От тях - някои са записани,на други е отказано,трети - не са се записали.За ВТОРО класиране се обявяват само местата на незаписалите се деца и на отказаните. От тук нататък места се обявяват за всяко следващо класиране само  на отказалите се от записване деца.В графата остават записани първоначалните бройки ти трябва да погледнеш и другите графички и да събереш цифрите за да разбереш дали ще остане свободно място.Допълнително се обявяват само незаетите места  и само тогава в първата графа има промяна.
                 Дано ме разбра,че как го обясних  Embarassed Ако има нещо ,което те интересува питай ще ти отговоря!Може и на ЛС да не товарим темата. Laughing

Разбира се, че не ми е ясно - щях ли да питам иначе Wink
Благодаря за обяснението.
В тази тема виждам "страстите" са други Simple Smile
Чао Hug

# 109
Аз нали за тази нова градина пея от месец.Места обявени няма !Кога ?Как?Никой незнае ....но за "връзки" се говори много ...целия квартал търси връзки за нея...дори и тези ,които вече са приети в други градини... Confused Сега остава да я напраят само за "богоизбрани" ,пък моите деца да чакат .... Twisted Evil

# 110
  • гр.София
Tate Bumpfs , жената ти предлага помощ дори на лични,ти се сърдиш. Това са си страсти. Баш за тази тема си Laughing
 Аз трудно ти схванах въпросите, а Дидиа веднага разбра за какви места от септември говориш.

Татянка,КОЙ номер е тази градина? Нова ли е изцяло?
 Никъде няма прегледно изброено какво и за кога се строи.

# 111
Момичета, след малко започва включването на госпожа Савина и предлагам да попитате нея  Hug Дано и аз получа отговор на въпросите си!

# 112
Цитат
Татянка,КОЙ номер е тази градина? Нова ли е изцяло?
 Никъде няма прегледно изброено какво и за кога се строи.

Филиал е на 92 ОДЗ.Сградата си е нова.

# 113
  • София
Момичета, след малко започва включването на госпожа Савина и предлагам да попитате нея  Hug Дано и аз получа отговор на въпросите си!
Няма да е днес, чак другата сряда.

# 114
Анна, откъде имаш тази информация извинявай? И в момента виждам известието за включването на г-жа Савина днес.

# 115
  • София
Уважаеми участници във форума,
Поради възникнали непредвидени служебни ангажименти в МС, се налага да отложим дискусията за следващата сряда 07.10.09г. по същото време. Надявам се че, ще ме извините. Ще очаквам вашите въпроси следващата сряда.

С уважение,
 Ирина Савина
(зам. кмет на СО)

# 116
# 117
Гледах. Страхотна градина са направили!
              Аз пък като един "Тома Неверни" взех та разделих 200 места на 6 групи и получих 33.33.в период  Laughing което и за такава страхотна градина си е много като бройка в една група и пак си остават "уплътнените " групи.Не мисля,че помещенията са предвидени за 30 и нагоре деца.Е,това е , превърнаха ни в "черногледци" и май повече песимисти отколкото оптимисти. Sad Дано поне се строи , все пак се решават проблемите на поне още 200 семейства.  bouquet

# 118
Здравейте, аз бях на откриването(покрай една моя леля а не че имам дете)....трябва да ви кажа, че нямам думи. Ако всички нови градини изглеждат по тоя начин евала ви на софиянци. Няма те си и идея как изглеждат детските градини по провинцията. А тази беше като в приказките-много много красиво беше всичко! А иначе в последното изследване от тая седмица само за следващите 6месеца като ефект от кризата се очаква да има 200 000 "нови софиянци" така да се каже! Сред които най-вероятно и моя брат! И не може да ни се сърдите на нас щото нали разбирате че при вас безработицата е под 3 пункта а в Стара Загора е 10 в Добрич и Смолян по над 20% и т.н. В северна Б-я положението е още  по-тежко. При вас всеки месец нещо ново се строи докато тук нещата тотално замряха!

Ами, в София не всички градини изглеждат по този начин.
И София не е приказка, както, явно, си мислят хората, живеещи извън София!
И тук има достатъчно хора, които не могат да си намерят работа, а както виждате - и все по-задълбочаващи се проблеми, дори само по отношение на места за децата ни!
Дайте идея ние къде да се изнесем и вие заповядайте в София! Crossing Arms

# 119

Дайте идея ние къде да се изнесем и вие заповядайте в София! Crossing Arms
              himalomi ,аз като гледам на къде вървят нещата давам съвет на моите млади да забягват извън границите на Бг. Laughing Както ни обещават да работим до 63 години работни места съвсем няма да има за младите и май ще ги изпуснем за винаги.Имам приятели в няколко европейски страни и си говорим по скайпа,че при тях вече са обявили  край на кризата,работа има и никой не иска да се връща . И дано не съм много черногледа,но....светът се оправя , а ние потъваме все по надолу и кога ще почне изплуването не е ясно.За съжаление изход нещо не виждам,а принципно съм оптимист.Това не ми пречи да съжалявам ,че 89 год. не съм си събрала багажа и съм вярвала ,че нещо ще се промени.

Общи условия

Активация на акаунт