Новите ви книги - 4 част

• 53 775
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
  • София
"Тетрадката"-Никълъс Спаркс.

Сподели как е, че и аз съм си я заплюла  Simple Smile

# 376
"Тетрадката"-Никълъс Спаркс.

Сподели как е, че и аз съм си я заплюла  Simple Smile

В момента я чета  (Тетрадката) - хубава е, преди време гледах филма, но книгата си е друго нещо. Hug

# 377
  • Казанлък of all places
Току-що закупих това :
"Тетрадката" я гледах снощи на филм, много ми е любопитна книгата

# 378
Sparkle, сагата на Ейглетиерови ми е много, много любима. Приятно четене Hug
И от мен приятно четене! Simple Smile

Hug Hug  bouquet  bouquet

# 379
Здравейте! Попаднах случайно на темата и вече имам списък с около 30 заглавия!  bouquet
От мен това от миналата седмица:
"Снежно цвете и тайното ветрило" Лиза Сий
"В стъклена къща" Нино Ричи - взех я заради София Лорен на корицата  Embarassed
"Сърце назаем" Мери Хигинс Кларк - любим автор ми е

# 380
Ето ме пак  Simple Smile
Вече 1 месец сигурно съм на А. Кристи.
Тя си ми е любимка, чета си я от време на време.
Скоро ще посетя библиотеката , ще видя дали ще мога да се "докопам" до нещо ново  Rolling Eyes

# 381
напоследък открих Джефри Дивър /ИК Ера/-разкошен е.Конкурира Брайън Хейг Hug

# 382
  • Belgium
Да се изкажа най-после след цялостния прочит на "Скитница" на Стефани Майер - в общи линии средна работа. От 678 страници бих го съкратила до към 200 за да изчезне пълнежа.

Ако тръгна да преразказвам романа, ще ми отнеме не повече от 5 минути или 3-4 изречения. Не го препоръчвам.

Сега за разведряване чета "Страст, сълзи и лачени обувки" - хубаво романче, една идея по-смислено от редовия чик лит. Има интересни подробности за ръчната изработка на обувки. Бях и на представянето му в кафе-книжарница Пингвините, което предвид ограничения бюджет на българските издателства, се получи добре.

# 383
  • софия
Салман Рушди-Срам.МНого съм впечатлена.Уникален стил.Някой чел ли е другите му романи,да даде отзиви.

# 384
Моля, ако някой знае откъде мога да си изтегля нещо на Карлос Руис Сафон, да пише. Ще съм много благодарна Hug

# 385
  • София
Двете нови заглавия при мен:  и

Отзиви?!??!?!?  Simple Smile

Да кажа моето мнение за "Тетрадката"....много ми хареса  Heart Eyes Не съм фен точно на този стил, но тази ме впечатли определено  Peace А за филма..харесвах го много преди да прочета книгата и да го гледам пак. Не, че сега не ми хареса, но не толкова колкото преди...книгата е по-добрият вариант, както в повечето случаи  Peace

# 386
  • Belgium
"Тайният живот на пчелите" е една от най-любимите ми книги, много добро попадение  Peace

Като я прочетеш, гледай и филма. Дакота Фаниниг, Алиша Кийс и Куин Латифа правят много силни роли  Laughing

# 387
Оризовата майка е интересна. Wink

# 388
# 389
Тина и половина. Как се става яко гадже:
Мисля да я купа за 11 год. момиче. Отзиви!

Общи условия

Активация на акаунт