Новите ви книги - 4 част

• 53 765
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
  • Belgium
последно тази:

http://www.pe-bg.com/?cid=3&pid=33877

Интересно ми беше че авторката е на 25 години

cikoni дай после отзиви за книгата  Laughing

# 406
  • Казанлък of all places
Това едната :
Това другата :
"Тетрадката" и "На юг от Брод Стрийт", след масираната атака на темата.Simple Smile
и "Тъмните му материи", които детето ми приватизира.

# 407
  • Велико Търново
 Време е вече и аз да се запиша за да съм в час. Сега събирам пари за The Host на Стефани Майър,  дано не я изкупят докато събера.

# 408
angelina.bgk, моля те, сподели после за тази книга. Заинтригува ме.

# 409
От вчера: и аз се сдобих с коментираната книга "Тетрадката" на Никълъс Спаркс. Освен това си взех и новите книги на Джефри Арчър "Шах и мат"  и Дейвид Балдачи "Първото семейство". А на мъжа ми подарих пътеводител на Венеция, че дано се сети да ме заведе. Mr. Green   

# 410
Купих Тина и за сина ми, чете до два часа през ноща! Боже, боже, айде по-бързо с продължението, че да задържим младото поколение.

# 411
"Всички тайни за мъжа,които една жена трябва да знае"

# 412
"Всички тайни за мъжа,които една жена трябва да знае"

Предполагам става дума за "Тайните за мъжа, които всяка жена трябва да знае" на Барбара Де Анджелис. Аз имам други две нейни книги, които бях купувала наведнъж: "Ти ли си най-подходящият за мен" и "Истинските мигове (Как и защо отлагаме щастието си?)"
Мнението ми е, че учи жените да са смирени и да слушат съпрузите си, да правят компромиси, да преглъщат какво ли не, само и само да угаждат на мъжете.  Crossing Arms Адски ме дразни.

# 413
  • Пловдив
Купих Тина и за сина ми, чете до два часа през ноща! Боже, боже, айде по-бързо с продължението, че да задържим младото поколение.
Подходяща ли е за момчета, ще я потърся и аз за моя син  Peace Той е зарибен по четирилогията Здрач, както и аз след него де  Blush
Хубава тема, извинявам се за нахълтването   bouquet

# 414
Тина и половина в момента синът ми (12) я чете и хихика.
Казва, че е забавна.
Коя е Юлка?

# 415
  • Пловдив
Ааа, моя син също е на 12, ще я взема непременно  Crazy Сега в Гугъл я потърсих книгата и хубави отзиви прочетох, Юлка е авторката, чувала съм и за други книги нейни, но за съжаление не помня  Blush Ще питам Гугъл и за тях  Laughing
Хм, сега пуснах името и ми излезе аватар на Василиса Умница (поправете ме ако греша  Crazy) Да не би ТЯ да е Юлка  Thinking Май съм доста изостанала  Blush
Редакция: Тя е, май само аз не го знаех  Hug Heart Eyes

# 416
*Бубето*   newsm53 smile3521

# 417
  • Ямбол
и аз не знаех  ooooh!

# 418
Днес си купих "Хологравската вселена"  Party

# 419
  • Пловдив
Днес купих "Тина и половина", четох малко вървейки и мнооооооооооого ми хареса  Hug Малката обаче каза на батко си, че книгата е момичешка и щяла да я чете ТЯ като порасне  Laughing
Малко не е за тук май, а за детските книги, но да ви покажа и на малката какво купихме с 66% намаление с промо-чип в Хеликон  http://www.book.store.bg/c/p-p/m-312/id-28611/zamykyt-na-princes … amp;latconvused=0
Взехме я на 9.95лв  Peace

Последна редакция: сб, 07 ное 2009, 20:04 от *Бубето*

Общи условия

Активация на акаунт