''Парфюмни размисли и страсти'' 45

• 27 957
  • 705
  •   1
Отговори
# 60
Напоследък все нацелвам такива дето се сливат с мен - Ужас! Crazy

# 61
  • Враца
какво да се разбира под "сливане " ?
 Rolling Eyes

# 62
какво да се разбира под "сливане " ?
 Rolling Eyes

Предполагам да не надушваш нищо друго, освен него.  Rolling Eyes

# 63
Ами аз го разбрах като да ми отива и да го пожелая за Мой Heart Eyes

# 64
Ами аз го разбрах като да ми отива и да го пожелая за Мой Heart Eyes

Е, именно, ама без шопинг-терапията.  Laughing

# 65
аз го разбирам пък да се промени леко и към по-добро, сливайки се с телесната миризма (леле на една приятелка как и стоеше еуфорията  Crazy уникааално, нищо общо с като от шишето)

# 66
аз го разбирам пък да се промен леко и към по-добро, сливайки се с телесната миризма

Да, на мен ми се гади от повечето силни, затова не издържам много в тия Бютита. За мен са валидни по-цветните нотки.  Blush

# 67
Чувала съм, че ако парфюмът е ''твоят'' не го усещаш на себе си, само околните, е да де ама....аз тез хич не ги искам, искам от ''не моите'', които си ги надушвам сама Laughing

# 68
... искам от ''не моите'', които си ги надушвам сама Laughing
и аз искам на мен да си ми миришат и то цял ден  Mr. Green

# 69
Чувала съм, че ако парфюмът е ''твоят'' не го усещаш на себе си, само околните, е да де ама....аз тез хич не ги искам, искам от ''не моите'', които си ги надушвам сама Laughing

Ама случвало ми се е да се размина с цял магазин до мен. Направо беше шок и ужас. То направо литри изсипани.  Twisted Evil

И още един въпрос, че то малко чат стана - Не Ви ли омръзва едни и същи парфюм? На мен да. Често ми се случва. Затова ги сменям, подарявам ...

# 70
чувала съм: "ако сама си усещаш парфюма, значи другите се задушават в него"

...е то ако не го усещам..по добре да не се пръскам егати  Crossing Arms

# 71
хахахахаххахахахахаххаха Laughing Laughing ами майка ми все ми казва - стига толкова, престани, ще издушиш хората! Blush

Голяма пуфанке, омръзват ми и още как - постоянно разменям Peace

# 72
хахахахаххахахахахаххаха Laughing Laughing ами майка ми все ми казва - стига толкова, престани, ще издушиш хората! Blush

и моята!   Joy

# 73
ГагаМага, какво да се прави - ненаситни сме Blush

# 74

Голяма пуфанке, омръзват ми и още как - постоянно разменям Peace

Оф, добре, че след раждането се повредих нещо. Това, което харесвах и обичах преди, сега не мога да го дишам.  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт