Раждане в Окръжна болница-София - 2009 г.

• 73 128
  • 1 502
  •   1
Отговори
# 165
  • София
jasmin_veni просто няма да говориш нищо за раждане. Ходиш си на ЖК и така. Документите ги дават в началото на деветия месец.

Необходимият багаж за ОБ е обичайният багаж за родилно - 2 нощници, 2 кърпи, тоалетни принадлежности, чаша, прибори, зарядно за телефон, превръзки за родилка, връхна дреха, чехли или джапанки.
За бебето - 1 пакет памперси и 1 пакет мокри кърпички.

За цигарите - аз съм пушачка и докато бях в родилното - лично ходех да ги гоня от баните да не пушат. Това е болница, не хан. И има правила. Който иска да пуши - ще пуши навън в двора.  Twisted Evil

# 166
  • Под кленовите дървета
И аз съм пушачка, но няма да позволя някой да ми пуши в стаята, на какво прилича това! И все пак явно ОБ е една от малкото болници в които се карат за това. В МД съм чувала че си пушат по етажите!

# 167
  • У вас,че да видиш хубуу ли е!
Д-р Жекова все още не води раждания във Вита!В петък бях там и поразпитах,тааа така!

# 168
Жасмин Вени, аз също бях на ЖК в Тина Киркова, а след това родих при д-р Жекова. Обменната ми карта и направлението за раждане ми го издадоха заедно с болничния 45 дни преди раждането и после ги носех с мен на всяка консултация до раждането.
С д-р Жекова се разбрахме да се видим за първи път като си взема болничния и след това се виждахме веднъж седмично за запис на тонове. Прегледите и в двете болници си ги нагласих да са в един ден та да не се разкарвам много-много.

# 169
  • София
jasmin_veni , ще обменяме по-подробно инфо за ОБ надявам се след ремонта. Аз там някъде мисля да потърся лекарите, от които мисля да избирам при кого да родя. След разказа на Франческа Салиери, прибавих и д-р Дачева към възможностите за избор.

# 170
Мили бъдещи майчета,искам да споделя впечатления за ОБ.Родих там на 12.08.09.След обстойно проучване на болниците в София стигнах до извода,че там излиза най-евтино.Наложи ми се секцио заради седалищно прилежание,прочетох добри отзиви за др.Жекова и мисля,че не сгреших с избора си.обстановката не е кой знае какво,но само заради нея си заслужава.Препоръчвам ви да се запознаете с лекаря по отрано Simple SmileЛеко раждане от мен  bouquet

# 171
  • Под кленовите дървета
jasmin_veni , ще обменяме по-подробно инфо за ОБ надявам се след ремонта. Аз там някъде мисля да потърся лекарите, от които мисля да избирам при кого да родя. След разказа на Франческа Салиери, прибавих и д-р Дачева към възможностите за избор.

Ние с теб ще се гоним като седмици на термин гледам Simple Smile Аз твърдо съм се ориентирала към д-р Жекова и смятам към началото на 7ми месец да ида да говоря с нея. А това е още тооооолкова далече....

# 172
  • София
Здравейте и аз следя темата с интерес Искам да попитам някой ,раждал ли е при  д-р Хаджиева.  Доколкото знам изражда в Окръжна. Ако някой има информация нека я сподели моля. Ходя при нея на ЖК. Няма оплаквания до този момен. Още не съм говорила с нея  за  раждането. Много се колебая какво да правя

# 173
  • София
Здравейте и аз следя темата с интерес Искам да попитам някой ,раждал ли е при  д-р Хаджиева.  Доколкото знам изражда в Окръжна. Ако някой има информация нека я сподели моля. Ходя при нея на ЖК. Няма оплаквания до този момен. Още не съм говорила с нея  за  раждането. Много се колебая какво да правя

Д-р Хаджиева е шеф на гинекологията в ОБ, а преди това беше шеф на патологията.
Наблюдавала съм я как работи и мисля, че е добър лекар, но не съм раждала при нея.

# 174
Има ли ден на отворените врати в ОБ и има ли някой който иска да ходим заедно?

# 175
  • София
Не е ли по-добре първо да приключи ремонта на Родилното?  Laughing Hug Или ти се гледат фаянсаджии, ВиК и шпакловчици? Шегичка, нали не се сърдиш?

# 176
  • София

Аз съм за, когато свърши ремонта/ дано да е по-скоро/.

# 177
  • София

Аз съм за, когато свърши ремонта/ дано да е по-скоро/.

И аз съм с вас  Grinning

# 178
За съжаление няма ден на отворените врати в Окръжна болница, но се надявам след ремонта това да се промени! Смятам да предложа на Ралица Райкова от сп. "9 месеца" да организират, защото наистина ще си заслужава да се види ремонтираното родилно отделение и  бъдещите мами да се запознаят с екипа от професионалисти, които работят там.

# 179
  • София
Мили бъдещи майчета,искам да споделя впечатления за ОБ.Родих там на 12.08.09.След обстойно проучване на болниците в София стигнах до извода,че там излиза най-евтино.Наложи ми се секцио заради седалищно прилежание,прочетох добри отзиви за др.Жекова и мисля,че не сгреших с избора си.обстановката не е кой знае какво,но само заради нея си заслужава.Препоръчвам ви да се запознаете с лекаря по отрано Simple SmileЛеко раждане от мен  bouquet
Къде може да се видят цените там ?

Общи условия

Активация на акаунт