Раждане в Окръжна болница-София - 2009 г.

• 73 011
  • 1 502
  •   1
Отговори
# 330
  • У вас,че да видиш хубуу ли е!
Нито увеличението ме интересува-нито вип-а!Много е скучно да си сам!Направо ми се дощя да съм бременна!  Simple Smile Simple Smile

# 331
  • София
Нито увеличението ме интересува-нито вип-а!Много е скучно да си сам!Направо ми се дощя да съм бременна!  Simple Smile Simple Smile

Теб специално в голяяяяяяяма стая ще те сложат  Mr. Green

# 332
Здравейте,знае ли се вече кога ще отворят родилното,смисъл термина ми е на 20-ти .02 дали ще мога да се вредя или е мисия невъзможна..

# 333
Здравейте,знае ли се вече кога ще отворят родилното,смисъл термина ми е на 20-ти .02 дали ще мога да се вредя или е мисия невъзможна..
  Съдейки по писаното на предните страници,ще трябва да се обърнеш към някоя друга болница.

# 334
Мерси,и аз така си мислех ,но реших да питам някой по запознат

# 335
Ох, Нана, супер звучиш, и на мен вече ми се ражда, само дано изчака още малко бебо  Mr. Green Mr. Green

А за Випа ще се плаща ли долълнително, последно беше включен в цената  Wink аз също предпочитам да не съм в самостоятелен вип, а да сме 2  Peace

Не разбрах докога ще продължи ремонта, явно до средата на февруари няма да приключи, така ли?  Thinking
Аз исках да се обадя на Жекова към края на февруари, дали вече ще работят  Hug

# 336
  • София
megan@ най-късно до края на февруари трябва да са отворили.
ВИП-стаите няма да се плащат допълнително. Както и епидуралната упойка ще бъде включена в цената на избора на екип. А не както в Шейново епидуралът да се плаща отделно и то 300 лева.
Това поне знам за момента.
Можеш да се обадиш на Жекова и сега - но след сряда, защото още е в болнични. Ще е на работа на 10-ти.

# 337
Здравейте, много се радвам, че ви открих. От миналата седмица преглеждам всичко що сте изписали за Окръжна болница. Интереса ми идва от там, че трябва да се ориентирам къде да родя в началото на юни. През 2008 на 5 септемри бях в родилното на болницата и си тръгнах с прекрасна дъщеричка, сега очаквам син и ми се иска всичко да е наред както първият път. Още е рано, но исках да се поогледам. Много приятно ми стана от това че родилното се ремонтира и всичко ще е ново и модерно, както и че мненията за екипа ви са положителни. Аз бях със секцио при Шуманов (разбрах че вече не работи там), но и другите са добри. Надявах се да ми пратите координати на Жекова , та като му дойде времето да й се обадя. На всички които им предстои скорошно раждане, желая да е бързо и безболезнено, а на останалите - лека и спокойна бременност.  bouquet

# 338
  • София
Телефонът на Жекова е 0888 929389

# 339
Мерси nana77, страшно бърза си.

# 340
nana77,присъствието на таткото  ще остане безплатно?Ще трябва ли да раждаш във нещо като ВИП родилна зала за да е до теб и да не пречи на другите родилки?

# 341
  • София
nana77,присъствието на таткото  ще остане безплатно?Ще трябва ли да раждаш във нещо като ВИП родилна зала за да е до теб и да не пречи на другите родилки?

Да, присъствието на таткото е безплатно.
Няма ВИП-зала - няма и как да бъде направена. В родилна зала ще има специален параван между двете родилни легла. Така таткото ще може да присъства, но само след изричното съгласие на водещия раждането лекар.

# 342
   Чудесно.Мерси! Simple Smile

# 343
Записвам се да следя темата, защото все още не мога да си избера болница  Crazy

# 344
  • София
Аз освен, че се записвам да следя темата имам и друг въпрос. Д-р Жекова само в Окръжна болница ли преглежда?

Въпреки че живея доста далече (общо взето на другия край на София  Crazy), такива суперлативи сте написали за болницата, ремонта, а и за самата докторка, а и също имам препоръки от приятелки, които са раждали при нея, че сериозно започнах да се замислям. За това питам - докато тече ремонта д-р Жекова къде приема?

Общи условия

Активация на акаунт